- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz #2278 üzenetére
Jah igen, bocs, tényleg 28 van ott.
Az a 38fps viszont a sima Stalkernél van (Clear Sky teszt itt nincsen), ami számomra kicsit meglepő, mert ennek kisebb a rendszerigénye. Bár itt is figyelembe kell venni, hogy csont maxon van minden.
Amit nem tudni, az az, hogy milyen driverekkel teszteltek. Ez ugyanis a 4xxx széria esetében baromira nem mindegy.mod: 2900XT igazándiból egy kalap sz*r, fűt, mint a kazán és zabál, mint egy víziló.
Igaz, a teljesítménye még jó!
diegho: Igen, erre gondoltam. Szórul-szóra. Engem is megfogott, mikor a wikipedián olvastam.
Tomax: Clear Sky tényleg egy kupac ürülék ebből a szempontból (egyébként én sem vagyok stalker-mániás, csak tesztelgettem a vga-kat vele). Crysist tudom játszani a 4850-en 1280 high-on átlag 40fps körül (DX9, de DX10-nek semmi értelme Crysis alatt), míg a Clear Sky-ban 20-25fps-ek sem voltak ritkák, DX10-ben meg pláne. És még rondább is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest