- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
die Destic
csendes tag
válasz
Mazka05 #18549 üzenetére
Mert a fejlesztés költségeit nem én állom, hanem a 72 éves nagymamám fogja 10 000 forintos részletekben törleszteni a legfeljebb 10 hónapos futamidőt biztosító kamatmentes hitel lehetőségének és a kitűnő érettségi bizonyítványomnak köszönhetően.
Ő viszont az életkorából és a pénzt / profitot mindenek fölé helyező emberek lelketlenségéből kifolyólag már nem kap hitelt bármelyik banktól, sőt... viszont az Aquával szerződésben állótól igen.
De az Aqua Computer név a kérdésem megválaszolásakor szerintem figyelmen kívül hagyható, hiszen hacsak nem szélsőségesen drága az említett bolt és nincs egy olyan, ami őszintén jellemzhető a megbízható, meglehetősen olcsó jelzőkkel, akkor ugyanazért a "hardvercsomagért" legfeljebb 5 - 6 ezer forinttal fizetünk többet vagy kevesebbet egyik helyen, mint a másikon. A kínálat szerintem az Aquában is bőséges. :-)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest