- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpellér
tag
válasz
pippo76 #1210 üzenetére
Köszi a választ. Elkezdek sorban utánajárni, mi lehet a gond.
ASUSTOR EZ Connect programot töröltem. Elvileg a távoli elérést hivatott segíteni.
A https://www.whatismyip.com/ oldalon a nyilvános IP-m egyezett a WAN IP-mel. Ha jól tudom ennek alapján kimondható, hogy nem NAT-olt a hálózat. Egyébként tavaly ősszel kértem Digitől nyilvános IP-t és elég gyorsan meg is kaptam.
Port irányítások következnek. Itt még olvasgatnom kell, mert e téren (is) vannak hiányosságaim. UPnP-ről tudom, hogy nem veszélytelen, de úgy emlékszem az ADM Beállítások-nál is kifejezetten kérte, hogy a továbblépéshez kapcsoljam be a Router-ben.
Korábban talán e fórumon említve volt, hogy UPnP segítségével mehet a port nyitás, de utána ki kell kapcsolni és manuálisan lehet állítgatni. Vmi ilyesmi.. Szóval ezt kéne követni
Na folytatom, mert biztosan nem lehet olyan nagy a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest