- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
-
steelsec
aktív tag
-
Bkrisz9
őstag
Nem véletlen nem férsz hozzá. Ez biztonsági funkció annak érdekében, hogy ne süsse meg magát. A legnagyobb hülyeség lenne belenyúlni. Sajnos ezért nem ajánlottak a négy magos processzorok notebookba (csak kevés igen jó hűtéssel rendelkező gépbe) mert az egész belső hőmérsékletet meg tudják dobni annyira, hogy visszavegye a teljesítményt vagy maga a CPU vagy a videokártya. Mondjuk egy takarítás és pasztázás valószínűleg segíteni fog.
-
NTonee
veterán
-
rizso
veterán
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
dkpisti
tag
-
CHIPman
nagyúr
-
NTonee
veterán
milyen géped is van neked? X550 és az alap memóriával, jól emlékszem? Azért nincs ott semmi, mert a 4gb integrált. Ha teszel az üres slotba memóriát, azt fogja majd írni. De neked 1,35V-os kell.
(#21280) CHIPman: erre nem tudok neked válaszolni, én biztos meg sem próbálnám, pláne mivel az asus faq is azt írja, hogy ne tedd.
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
-
KisBundi
őstag
Pontosan! Nem törvényszerű, hogy 2-2,5 év után menjen is tönkre. Az én egykori Acer Extensa 5630G laptopom még a mai napig megy hibátlanul, pedig az aztán nagyon sokat kapott és húzva is volt.
Akinek meg nem tetszik ha vmin spórolnak, akkor az vegyen "ipari" laptopot csillagászati árért. Nekem már ez az 5. laptopom és soha nem volt "minőségi gépem", de nem is volt soha problémám, mert törődtem velük. 
-
Bertók
tag
-
Bertók
tag
-
tsonyka
csendes tag
-
NTonee
veterán
-
SLYM
veterán
ezt nem is tudtam, hogy a legtöbb géphez már nincs is win7-es driver, pedig még mindig ez a legelterjedtebb oprendszer ez egész földön. érdekes. azt, hogy milyen módban vagyok netezés közben nem tudom, még barátkozok a 8.1-es windows-al, abban a módban vagyok, ami a telepítés után az alapértelmezett. egyelőre örültem, hogy megtaláltam az asztalt és fel tudtam telepíteni néhány programot. a ventillátor felpörgéses/leállásos dolgot este letesztelem én is, nekem nem tűnt fel megmondom őszintén. monitor kalibráláshoz semmit sem értek
-
csibusz0314
aktív tag
Szia!
Szerintem két lehetőség van:
- Kedvenc billentyűzetem (márka ellenére is)
- "Világító" maticaÉn szvsz, ezeket használnám (billt használom is) Ha világítós bill. kell, akkor bizony spórolni kell egy 250-300K-t és abból már lesz gyárilag is

-
telefonfulke
tag
Nekem azért lenne érdekes a hűtőpad, mert a videók renderelése annyi procit eszik, amennyit csak tud, sokszor felnyomja 100%-ra a processzorterheltséget. Engem a külső hőmérséklet annyira nem érdekel, a throttlingolás számítana csak, illetve hogy ne égesse le az egész rendszert a cucc. :d
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
-
Simi37
őstag
-
Dapro
senior tag
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
csabiks
senior tag
Nekem is ilyen gépem van, csak ajánlani tudom. A GPU tweak programban be lehet állítani, hogy a venti maxon pörögjön CS:GO online max 65 fokra melegíti így a gput. Stressz teszt alatt (GPU illetve CPU) nem throttingol, a 80 fokot stabilan tartja.
A meleg levegőt nem a kijelzőre, hanem maximum a kijelző keretére fújja, ami szintén fém, nem gátolja a hűtést.
Sokat gondolkoztam a G550 és a G551 között, azonban kinézetre nekem ez sokkal jobban bejött, illetve a külső mélynyomó + a hátsó venti kivezetés nekem sokkal praktikusabbnak tűnik \ tűnt. Illetve a status ledek a G550-ben nem a touchpaddal egy síkban, hanem a gépen szembe van, míg a 551-ben a touchpaddel egy síkban (ez engem nagyon tudott zavarni egy korábbi laptopomnál).
-
SkyS1gn
félisten
Visszafogott ROG design, fasza viágítós bill. szinte mindenhol fém kivéve a képernyő káváját, de a fedlap is fém. Csendes, a 850M elég jól húzható +130Mhz core/200Mhz mem, Zsanérnál fújja a meleget így nem zavar semmit, nem valami hangos game alatt sem és nem is throttlingol, olyan 80C körül lehet a cpu-vga, de megnézem majd pontosan is.
-
SeniorTilla
veterán
-
NTonee
veterán
,,gx500-ról neten azt találni h nem nagyon lesz vagy nagyon kevés."
Most mi? Gyártanak belőle 100darabot, vagy hogy kell ezt érteni?
Az ilyen hülyeségeknek ne ülj fel.
Meg sem jelent, majd talán októberben jön. Addig honnan tud bárki, bármit róla? Az asus nyilván nem poénból fűti az emberek agyát vele. Meg mekkora égés lenne már az első asus 4k kijelzős notebookot (vagy a zen már kint van?) limitált szériaként pár tíz darab után lelőni. Elcsúszni lehet, elkaszálni ciki.dauphin: túl nagy akció nincs benne. Máshol is annyi, de találtam olcsóbban is (pl MM). Én is gondoltam már rá. Az a gép pont jó lenne leváltani az R11CX-et, amitől már síkítani tudnék. Viszont én a 64gb emmc + 500gb hdd verziót fogom jobban nézegetni.
-
NemesTom
tag
Az a baj, hogy ez általános tévhit, mondjuk 2 éve nincs gépem ( semmilyen) és sok-sok éve spórolok rá... Amíg volt gépem, az így nézett ki: 1 mag 3ghz pentium4, 1 gb ddr ram, 9800pro, 80gb tárhely, és 250 wattos fsp táp. A 2 évből 1 évig nem volt semmiféle internet kapcsolat, most is csak telefonról vagyok
Amúgy 5k a takarítás, de az utikőccség' engem terhel 
-
NTonee
veterán
na jó, de ebből sem derül ki, hogy van e benne 1db sata porton kívül más, csak annyi látszik abban a konfigurációban, hogy van benne egy sshd. Azért várnék már valami hivatalos leírást, vagy tesztet, hátha kiderül. Minimum egy msata azért elvárható lenne manapság egy ilyen gépben szerintem.
A gép egyébként nem tűnik rossznak, csak sajnos megint ezt a vékonyított, 1 hűtőnyílásos gépházat kapta. Úgy látom, hogy ehhez már hozzá kell szokni. Hol van már a régi ROG gépház (G53/55)...
NemesTom: egyrészt a hűtéssel szoktak bajok lenni az Y lenovoknál, másrészt katasztrófa a hazai szervize.
-
NemesTom
tag
-
NemesTom
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T495 , AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 16GB DDR4, 256 GB SSD, AAM SZÁMLA, 1 ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 GEN 3 , AMD Ryzen 5 5500U, 16GB DDR4, 256 GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- MSI Thin GF63 - 15.6"iPS 144Hz / RTX4050-6 / i5-12450H 8core12T // 16/512GB NVMeSSD +SZLA / GARANCIA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maradjunk annyiban, hogy még nem veszélyes mértékben, de oda kell figyelni a karbantartásra, tisztításra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most mi? Gyártanak belőle 100darabot, vagy hogy kell ezt érteni?
Amúgy 5k a takarítás, de az utikőccség' engem terhel 
)
Pyttawrx