- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
Kb felére képes visszavenni a fogysztást az i3-hoz képest, nem a turbo boost miatt kerül annyival többe az i5-os(pl órajel mellett feszültséget is leveszi minimálisra, míg az i3 mindig állandó feszültségen megy csak az órajelt tudja módosítani), hanem elsősorban a fejlettebb energiagazdálkodás miatt. Az i3-as gépeknél a maximum aksi üzem idő 4-5 óra körül van min 8 cellás aksival míg ugyan ez i5-nél 8-9 óra azonos kiépítettség mellet. (tehát azonos alaplap, videókártya, memória, kijelző és hdd)
-
Sanya
nagyúr
ha hasonló a jq-hoz, akkor már eleve ketté lesz partícionálva plusz a bónusz rejtett partíción (sajna a legelején) lesz a rendszervisszaállító partíció.
Első telepítést követően keress 5-6 üres DVD-t, mert a rendszervisszaállító részt ki akarja majd írni, nagyon helyesen.
az asusuos szarokat én letiltottam, mármint az asus liveupdate édesapám laptoipján 3 év alatt nem talált frissítenivalót, akkor feleslegesen fut.
aksi: túl sokat mondani nem tudok a témában
-
mfan
csendes tag
Hello,
holnap üzembe helyezem az új Asus N53SV-SX594V laptopomat. Mik az első lépések vele? Tud ebben segíteni valaki? Akksi/töltés; szoftverek témakörben?
Köszi szépen előre is!
Mfan
-
Sanya
nagyúr
Az N53JQ típusú laptoptban 4db ram slot van, így 4x4gb mehet bele 1333MHz-es ramokból.
nekem egyelőre 12gb van benne, de további bővítés várható.
hdd slotot eddig 1-et fedeztem fel benne, te további kutakodás várható -
válasz
venta94 #12889 üzenetére
a wifi "hatótávja" olyan dolog, amit látatlanban nem lehet megmondani, de még saccolni sem, még a router és az ellenoldal típusának ismeretében sem, mivel a környezeti tényezők [távolság, falak száma és milyensége, nagyobb (fém)tárgyak...stb] jelentősen befolyásol(hat)ják a dolgot!
5 e ft környékén jó vételnek számít például; tp-link tl-wr741nd (link), amin szükség esetén cserélhető az antenna jobbra (link), ennek ára 700 - 800 ft környékén mozog! -
venta94
csendes tag
-
-
razsa
aktív tag
Sziasztok! Vettem az usaban egy 1215p-t, 1gb rammal. Szeretnek hozza venni meg 1 gigat,a kerdesem az h ha mo-on bemegyek barmelyik gepes boltba, pl aqua, akkor tudnak majd adni hozza megfelelot? es honnan tudom h pontosan milyen kell bele? azt mar megneztem,h hynix ram van benne..pont ugyanilyen kell bele, vagy eleg csak a parametereknek egyezniuk (mhz,ddr3, stb), es lehet mas markaju?
Koszi a valaszt elore is!
-
adDis
csendes tag
Igen, az Everestnél nem tudom hol volt az eszem: ahelyett, hogy lementettem volna az egész riportot, egy screenshotot csináltam csak az alaplapos fülről.
Köszönöm a bindeket! Ahogy elnézem, nincs közöttük igazán fontos, legalábbis számomra!
Már csak egy kérdésem lenne
A laptop kamerájának a képét, stb. le tudom ellenőrizni anélkül, hogy valami alkalmazásba (pl. MSN) lépnék? Vagy egyáltalán megnézni, hogyan működik?
Jó lenne belőni/tesztelni anélkül, hogy más lásson.Amiatt kérdezem, mert a laptop tulajdonosa egy leányzó, aki nemsokára külföldre megy fél évre és így szeretne kommunikálni az itthoniakkal (vagy ki tudja kivel
és gondolom jó lenne néha lecsekkolnia magát, mielőtt mással is megosztja a fejét
Van erre lehetőség?A kamerához felraktam az illesztőt már régen, de a programok között csak egy Asus Virtual Camera-t látok, amivel nem indul el semmi, csak néhány beállítási lehetőség van feltüntetve.
-
egy mentett everest riport például bármikor hasznos lehet!
a fn + akármi funkciókat a te notid szériájánál már nem írták ki kólün, de a régebbieknél még szerepel, jelentős eltérés gondolom nincs;
Fn+F1 Suspend switch
Fn+F2 WLAN switch
Fn+F2 Bluetooth switch
Fn+F3 Access to the E-mail
Fn+F4 Access to the Internet
Fn+F5 Brightness down
Fn+F6 Brightness up
Fn+F7 LCD on/off
Fn+F8 LCD/CRT switch display
Fn+F9 TouchPad Lock
Fn+F10 Volume on/mute
Fn+F11 Volume down
Fn+F12 Volume up
Fn+Num Lk: Scroll Lock on/off
Fn+Space Power 4Gear eXtreme
Fn+C Splendid
Fn+T Power4Phone
Fn+V Camera capture
Fn+↑: Stop
Fn+↓: Play/Pause
Fn+ ←:Skip to Previous Track
Fn+ →:Skip to Next Track -
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek ötlete, vagy tanácsa, hogy hogyan telepítsem újra, az ATK drivereket U30jc-s laptopomon? Azért kérdezem, mert valahogy az energiagazdálkodás nem akar úgy működni mint kellene. Eredetileg 13-350M-es proci volt benne, ezt cseréltem i5-re mert annak fejlettebb az energia gazdálkodása, és a neten található valamennyitesztben kb dupla annyi aku üzemidő elérésere képes az i3-hoz képest. Sajnos azonban semmi változást nem tapasztaltam, már biost is frissítettem, és az összes drivert újra raktam még szűz rendszerre is, de valahogy nem akart összeállni, ráadásul ATK driver nélkül is annyit bír mint ATK-val, ami szerintem nem normális.
Köszi előre is a segítséget!!! -
adDis
csendes tag
Köszönöm az instrukciókat, csak van egy kis bökkenő.
Mivel ezeket a paramétereket előtte nem jegyeztem fel, tehát nem is tudom mivel összehasonlítani, gondolom így nem sok értelme van megnéznem, ugye?
Ettől függetlenül kérlek írd meg ezeket hol és hogyan tudom legkönnyebben megnézni, legközelebb jól fog jönni!Van aki le tudná írni amúgy, hogy az Fn gombbal behozható és állítható funkciók micsodák? Vagy egyáltalán milyen hotkey-k vannak ehhez a géphez?
Természetesen 99%-ukat ki tudom következtetni, de pl. nem tudom mi akar lenni a C gombon levő kis kék monitor egy S betűvel (sleep? de akkor mi az F1-es Zz?
, illetve nem találom a kontraszt-állítási lehetőségeket!
Elnézést, ha hülyeségeket kérdezek, de a laptop most van a kezemben harmadszorra a félév során, így nem igazán ismerem. (Saját laptopom meg még nincs, én az asztalikat szeretem
)
Szóval jó lenne a képen egy kicsit kalibrálni, illetve egyszerűen elérni a gamma, kontraszt szabályozókat. A fényerőt látom, hogy a be van bindelve az F5, F6-ra. -
venta94
csendes tag
Én ezt ajánlom helyette: http://www.mobilx.hu/hu/laptop/asus-laptop/asus-15-16/asus-k53sj-sx138d-notebook.html
Én a mobilx-nél vettem, de másik boltnál láttam 130k-ért.
Hogy-hogy áfa nélkül veszed, az legális vagy valami szokásos magyar szokás (ügyeskedés)?
-
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a 3,5 éves laptopomnál pár hónapja megtört a műanyag burkolat hátsó része. A típusa: Asus X53L
Ezt tudnátok cserélni, vagy kivitelezhetetlen?
Itt egy kép: http://bit.ly/iGxEaN
Köszönöm
-
tegeske
csendes tag
Valaki használja vagy ismeri ezt a gépet?
A héten szeretnék vásárolni notebook-ot és érdekelne, hogy ez jó választás-e!?
-
Csigger
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémánk barátnőm Asus Eee 1001-HA típusú netbookjával!
A vincseszter néha játszik olyat, hogy fogja magát és egy pillanatra leáll, majd újra indul, ilyenkor lehet hallani a HDD-ben a jól ismert kattanó hangot is...
Még garanciális a készülék, szerintetek hol lehetne kezdeni vele valamit?!A Fixdirekt kftnél már érdeklődtem, ott azt mondták nem foglalkoznak ilyennel, ezek szerint mehet ki a csehekhez?!
-
japán
csendes tag
válasz
Master94 #12854 üzenetére
Szia.
Master94! Mit telepitettek neked? No ézt nem igazán értem! Mivel az én gépem/K52JE-EX-232D is megfordult a Fixdirekt-nél! De nekem maradt az oprendszrer!A saját,amivel elküldtem! Amugy minden Kedves Bajtársam-nak mondanám,hogy még mindig ZSIR a gépezet! Igaz 1 szer fagyott mint irtam is,de ez nem jelent semmit ez bármelyikkel előfordulhat! Igaz az Akku az 1.5 ora,de hát ez már csak ilyen,de ettöl függetlenül jó a gép! Igaz belenyultunk a szériába anno,de megcsinálták a szervizbe! És igaza van Kali-urnak,ettöl még nem kell mocskolni az ASUS-t! Mindenütt vannak hibák! AFönököm-nek HP-je van,Ő négy honapig vitte személyesen a szervizbe! Megcsinálták,hazahozta "Kék Halál" ! Ismét vitte,javitás,hazahozta ismét "Kék Halál! Ezt négyszer játszották el vele,mire kicserélték a gépét,és az Uj HP ugyanaz a széria,megy a mai napig is neki! Erröl ennyit!
Bár anno Én is nagyon ideges voltam,visszalehet olvasni a Hsz-ek,amit irtam! -
adDis
csendes tag
Üdvözletem az Uraknak!
Mi 2011.01.28 - án vásároltuk az ASUS K52JE-EX232D típusú laptopunkat.
A gép kezdettől fogva produkálta az itt már említett fagyásos jelenségeket, de mivel kezdetben magamban, aztán a windows 7 beállításaiban kerestem a hibát - plusz az elmúlt félévben tanulmányi okokból sem volt mellőzhető az eszköz -, csak múlt héten szerdán adtuk le a szervizbe javításra.
Örömmel jelenthetem, hogy a 06.29-én délután kettő körül leadott gépet már 07.01-re megjavították. A szervizből telefonon értesítettek pénteken délután négy után, hogy mehetek érte. Ezt a mai napon át is vettem és hazahoztam!
Eddig úgy tűnik, minden rendben van, de azért maradt bennem egy megválaszolatlan kérdés.
A szerviz szerint alaplap lett cserélve a gépben, nekem viszont kétségeim vannak ezzel kapcsolatban! Mielőtt leadtam volna ugyanis a szervizbe, az Everest nevű progi legújabb verziójával [link] megnéztem, milyen alaplap van gépben és csináltam egy screenshotot. Nos, ez alapján semmit se cserélhettek benne, mert az alaplap azonosítója és egyéb paraméterei ugyanazok, mint előtte.
Tervezem, hogy még ma bővebb tájékoztatást kérek a szerviztől mailben, de addig
titeket kérdeznélek, hogy szerintetek ettől még cserélhették-e az alaplapot?
Van-e okom az aggodalomra? -
Nemadam18
csendes tag
Sziasztok!
Néhány sorral feljebb írta Master94,hogy a K52JE laptopját milyen gyorsan megcsinálták.Én csak szeretném megerősíteni az Ő írását.Én vidéki vagyok így a futárszolgálatos szervizelést vettem igénybe.Nekem is a fagyásos problémáim voltak meg sajna nekem elszállt a töltöm is.
Kedden elvitte a futárszolgálatos srác a laptopot.Szerda este kaptam egy email, hogy az alaplapot és a töltőt kicserélték.Pénteken már nálam is volt a laptop.Azóta semmi probléma a géppel.
Gondoltam írok én is pár jó szót az Asus szervizről hogy ne csak mindig a rossz legyen írva.
Ádám -
Narxis
nagyúr
-
Master94
tag
Hejhó!
Kellemesen csalódtam az
Asusszervízében...Tegnap elött úgy esett ,hogy tudtam nélkülözni a K52je Notimat, ezért elvittem a Fixdirect Kft.-hez. Kb 15 órára értem oda, téptem sorszámot, majd 2perc mulva szólitottak, fiatal figura volt a pultnál, kérdezte mi a probléma a notival, mondtam neki hogy ez a szokásos k52je hiba, erre mondta: "jah..." ,(hmm.. érdekes) és kitöltöttem a papírt majd eljöttem. Másnap reggel 9:00-kor kaptam egy levelet:
---------------------------------------
Tisztelt Ügyfelünk,Értesítjük, hogy az Ön HUB2130743 esetazonosító számú készülékének javítása a legutóbbi munkanapon elkezdődött, és várhatóan 2-15 napon belül elkészül.
Üdvözlettel,
Asus Ügyfélszolgálat
-------------------------------------------
Örültem hogy hátha tényleg elkezdik.Majd kaptam ugyanaznap 12:11-kor egy levelet:
------------------------------------------
Tisztelt Ügyfelünk!Értesítjük, hogy szervizünkbe a(z) MR1112142/001 átvételi elismervényen javításra leadott K52JEEX225D azonosítójú - ASUS K52JE-EX225D megnevezésű készülék (Sn: AAN0AS43119443C) átvehető.
Szerviz megjegyzés: Alaplap cserélve, HDD ok. LAN ok. PRÓBA win7 telepítve.
Kérjük hogy az átvételi elismervényt a készülék átvételekor hozza magával.
Köszönjük, hogy igénybe vette szervizünk szolgáltatásait!
FixDirect Kft.
1133 Budapest Véső u. 7
--------------------------------------------
Elöször nemhittem el hogy tényleg kész.,de bementem aztán odaadták rajta egy Win7-el (amiröl most is írok) és eddig egyszersem fagyott ki, pedig adom neki az áldást...
Tehát respect a szervíznek, természetesen NEM az Asusnak köszönhetem hogy ennyi idö alatt készlett...
-
válasz
Jamo80 #12852 üzenetére
tőlem nincs miért elnézést kérned, csupán annyi közöm van az asus gyártóhoz/szervizhez, hogy volt/van asus notim (is), semmi több!
amennyiben nekem nem tetszene valami, illetve azt látnám, hogy butasággal próbálnak megvezetni, úgy nem hagynám annyiban, és másnak is azt mondom, hogy a jogosnak vélt panaszát hallassa bátran - csak sajnos sokan átesnek a ló másik oldalára, de ez a másik véglet... -
Jamo80
csendes tag
Értem, és köszi mindent.
Természetesen semmit nem tudok bizonyítani és nincs is mit bizonyítanom a különös alaplap cserével szemben. Sajnálom, ha valakit megbántottam az előző hozzászólásommal.
Úgyhogy bocsi érte, és bocs a szervíztől is!
Mindenesetre a rendelkezésre álló információim ellentmondásosak, és holnap meg is panaszolom az esetet.
-
válasz
Jamo80 #12849 üzenetére
panaszold meg, kérj kivizsgálást, és majd kiderül! húzós problémák miatt dobott már el magától szervizt korábban néhány gyártó, nem mindenáron védik a szerődéses szervizüket!
a szerintem általad történő odaírása sok esetben kevés lehet, szóval tényleg csak óvatosan!
#12850; szerintem részint butaság, részint érdekes - lenne... -
Jamo80
csendes tag
Jelenleg az ASUS regionális manager szerint a gépeik csak Win7-el működnek garantáltan, mivel Linux alatt ők nem tesztelik a gépeket, nem tudják garantálni, hogy azzal menni fog.
Az megint egy érdekes kérdést vet fel, hogy ez a felhasználói kézikönyvben miért nincs benne?
-
Jamo80
csendes tag
Nem vádaskodom, azért írtam, hogy szerintem.
Mindenesetre két-három héttel a szervíz után még mindig nem tudják megmondani, hogy mi történt a gépemmel. Az amit az ASUS állít, számomra nem életszerű, nem hiszem el, hogy egy alaplapot 2x kicserélnek 2 napon belül... Ami még rosszabb, hogy a szervíz viszont ragaszkodik ahhoz, hogy először javították a lapot nem cserélték. Akkor most mi is van?!
De tök egyszerű lenne a dolog, ha a munkalapra/garancia füzetbe bevezették volna a lapok széria számát, és az ASUS összevetné a saját nyilvántartásával, amivel csak példálózik, de mivel az nem publikus, így nekem az adatokat nem adták ki.
-
válasz
Jamo80 #12845 üzenetére
szerintem a vádaskodás felesleges - kivéve, ha tudod bizonyítani!?!? a kettős kimutatás vélhetően könnyen kibukhat, szóval aludjon nyugtalanul a szervizes hónapokon át, ha esetlegesen igazad van, de amennyiben nem, úgy csak magadnak okozhatsz kellemetlenségeket, szóval csak óvatosan! (és ezt nem rosszindulatból írom!)
a széria hibáját nehéz elismerni, mivel nem adódik a hiba minden darabnál, ezért furcsa is lenne minden darabot visszarendelni...
az egyik munkatársamat pont egy dell noti szervizelésekor próbálták nagyon balgának nézni régebben, égnek is állt a hajam, amikor telefonon felhívott, és elmondta, hogy mit mondtak neki! amikor ment a notiért, akkor mentem vele, és szerencsére sikerült elrendezni a dolgokat, de maradjunk annyiban, hogy minden szervizben emberek dolgoznak, és bár nem szabad általánosítani, de előre sajnálom azon kevésbé hozzáértő embereket, akik azon szervizesnél ügyintéznek, akivel nekünk volt dolgunk anno...
mivel elég sok gyártó termékéhez van közöm áttételesen, így több gyártó/szerviz esetében is lenne mit mesélni, akár a nevesebbek közül is! -
Jamo80
csendes tag
Kedves Sanya!
És az milyen 2011-ben, hogy az ASUS "nem kompatibilis" egyik Linux disztribúcióval sem?
Egyébként szuverén jogod eldönteni, hogy egy adott specifikációval rendelkező gépet megveszel-e vagy sem. A Dell nyilván úgy látta, hogy erre a gépre van igény a piacon.
A K52JE-vel egészen más a probléma...
-
Jamo80
csendes tag
Szia Kali!
Azzal amit itt írsz, teljesen egyetértek. Sehol nincs kolbászból a kerítés...
A Dell fórumból 3 oldalt olvastam vissza, ott nemigen találtam a K52JE-hez hasonló problémát, de ha többet visszaolvastam volna, biztos találok. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a Dell-el és a szervízzel is.Ezzel ellentétben az ASUS ígérgetésen kívül nem igen töri magát a probléma megoldásán. Ja, és az ígéreteit sem tartja be, és amikor megreklamálok valamit, akkor engem kérnek meg, hogy küldjem el nekik a munkalapot. Miért nem kérik el azt a hivatalos szervíz partnerüktől? És még megmagyarázzák, hogy az "alaplap javítva" egyenlő az alaplap cserével. Szerintem esetemben egyszerű a képlet: a szervíz berendelt egy alaplapot gariban, de nem az én gépemben cserélte ki, hanem egy haveréban. Felém javítást, az ASUS felé cserét jelentett le.
És egyre inkább kezd nyilvánvalóvá válni, hogy az ASUS a szériahiba ellenére a polcokon hagyta a K52JE-t (ha jól tudom a szériahibát az ASUS is elismeri már).
De amit leírtál, az sajnos igaz, elsősorban a maga érdekeit nézi minden multi, könnyű belenyúlni más gyártó esetén is a kakiba...
-
venta94
csendes tag
én ezt ajánlom nektek: http://bitstore.hu/spd/store_202456/ASUS_K53SJSX138D_156Intel_Core_i32310M_2
CoD2 1.3 patch multiplayer akad a 250 fps. Mediumon megy még a Mafia2, GRID, CoD7 etc...
-
Narxis
nagyúr
válasz
Lonna18 #12841 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Ugyanis én már nem sok játékkal játszom, amikkel játszom azok a jelenlegi öregecske F3Ka-n is remekül mennek viszont a Counter-Strike Source a megjelenítő motor frissítése óta(megkapta a hl2:ep2 motorját) mintha nem úgy menne már, főleg egy 20-22 fős szerveren a pingem mintha ugrálna 30-45 között és erre azt mondták, hogy "fps lagg". Tehát kevés már a hardver ide, levettem mindent low-ra(100-120fps-t ír ki átlagban így, néha leesik 60-80-ra) de néha így is produkálja. Majd kipróbálom úgy is, hogy nem wifin keresztül játszom, hanem közvetlenül modemre kapcsolva de nem hiszem, hogy ez a baj.
Szóval ha max. 150-160ezerért nem lehet kapni olyan laptopot ami a Counter-Strike Source-t ha nem is ultra-high de medium-high beállításokkal viszi akkor lehet gyűjtök egy új asztali PC-re, 180ezerből már egy nagyon jót tudnék összerakni csak nekem ez pénzkidobásnak tűnik annak fényében, hogy nem nagyon vagyok hc gamer és az új játékokkal se nagyon játszom.
-
Lonna18
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek az Asus K52N laptop integrált HD4200as vga-ja, elég lesz-e majd az Rfactor2höz? (közepes beállításokhoz kb)
Azért lenne fontos, mert valószinűleg a bajnokságunkban a következő idénytől rf2re váltunk, én pedig új laptopot szeretnék venni, amit most használok már öregszik rendesen.Amit max rá tudnék költeni, az 120e Ft, esetleg tudnátok tanácsot adni, melyiket lenne érdemes választanom?
Előre is köszi Mindenkinek! -
válasz
Jamo80 #12837 üzenetére
azt, hogy sehol sincs kolbászból a kerítés, különben már megették volna a kóbor kutyák...
mindeki pénzből él, ha egy gyártónál jobb a szerviz, az anyaghasználat...stb, azt máshol spórolja meg; kevésbé erős hardver vagy ilyesmi!
mindenki eldönti, hogy számára mi a fontos, de egy adott árkategóriában egyik gyártónál sem kapsz jelentősen jobbat és/vagy többet, mint a másiknál!
említették itt a k52je helyett az n5010 típust, de erre csak azt tudom mondani, hogy utóbbinál problémásak a hangszórók, és a wifi modul sem valami rózsás! illetve nagyon nem mindegy, hogy hol veszed, a kazah service tag nem sok jót sejtet... -
Jamo80
csendes tag
Szia Japán!
Mindenképp nézdd meg, hogy van-e iastor hibád. Ha igen, akkor vidd vissza, ha jól emléxem, neked ez már a 4. javításod lesz, és akkor kérheted vissza a zsét.
Én sem vennék ASUS-t senki helyében. És nem a hibás K52JE széria miatt kell az ASUS-t lehúzni, hanem azért, mert amikor megtudták, hogy széria hiba, akkor sem vették le a terméket a polcokról. És még amit utána művelnek, az több, mint gusztustalan.
Természetesen máshol is vannak széria hibák, a kérdés, hogy ott hogyan kezelik őket.
Szerintem a DELL gépek sokkal megbízhatóbbak, mint ez az ANUS, nekem van notim is és asztalim is DELL-ből, és a szervíz is sokkal korrektebb.
Például, ha a munkalapra ráírják, hogy az "alaplap javítva", és ezt telefonon is megerősítik, akkor utána nem akarnak két nap múlva telefonon meggyőzni, hogy valójában az cserélve volt.
Szóval soha többé ASUS!
-
venta94
csendes tag
Egyébként érdekes ez a dolog, mert régebbi széria az k52... És amit írtam eredmény, ebben a gépben egy i3 sandy bridge van 4 gb 1333mhz rammal, tehát ilyen hardvernek szerintem gyorsabban kéne bootolnia. Mint ahogy más is írta sok mindentől függ, de nekem akkor lett lassabb a gép amikor felkerült a W7 Sp1 meg egy rakás frissítés... Ja és a gépen driverek meg szükséges programok vannak csak fent, de annyira nem zavaró ez a boot-idő...
-
mfan
csendes tag
válasz
agent_k #12830 üzenetére
Szia kicsee,
köszi, elolvastam. Bár lehet, hogy egy kicsit félreértetted, vagyis én nem fogalmaztam jól. :S Bocsi. Szóval... arra szerettem volna rákérdezni, hogy van-e valakinek a Notebook.hu-tól rendelt Asus N53SV-SX594V-je. És hogy ott mire figyeljek rendelésnél, és amikor megkapom, akkor miket kell csekkoljak, ha odaadják a kezembe a laptopot.
Bocsi még egyszer.
És előre is köszi a segítséget mindenkitől!
Mfan
-
japán
csendes tag
Maximális Tiszteletem minden Bajtársamnak!
24 nap eltelte után ,mivel akkor jött vissza a Noti a szervizből! Már nagyon biztam benne,semmi gond nem volt vele! Viszont tegnap ISMÉT LEFAGYOTT vagy 1.5 percre,Hdd led folyamatosan világitott! No ilyenkor most hogyan tovább??
Amugy a K53 széria BOOT ideje,mint olvastam itt 1.48 perc. Nekem a K52JE-EX-232D Boot-ideje,mivel lemértem 1.05 perc volt! Bár most is megy a gép,lehet,hogy csak véletlen állt le,bár csak VLC-n néztem 1 Fimet! -
mfan
csendes tag
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel döntöttem, és az Asus N53SV-SX594V mellett döntöttem. Esetleg kell valamire figyeljek amikor megrendelem a Notebook.hu-tól? Van valakinek ilyen gépe? Vagy esetleg pozitív negatív tapasztalata mind a laptoppal mind az áruházzal szemben amire különösképpen kellene koncentráljak amikor megveszem?
Köszi előre is a segítséget!!!
Mfan
-
Master94
tag
válasz
saltrocksurf #12816 üzenetére
Szia!
Én a K52 szériára alapozva, semmi pénzért nemvennék Asust. föleg nem olyat ami szinte ugyanolyan mint az említett széria.
Szerintem vegyél Dell-t. Vagy akármit csak Ne Asust!
Ez csak az én véleményem...
-
Sanya
nagyúr
válasz
saltrocksurf #12820 üzenetére
akkor hajrá!
-
Sanya
nagyúr
válasz
milyen vga van benne? csak mert játék...
-
kelly7
aktív tag
válasz
Vedd meg nyugodtan szerintem jó gép. Én már használom egy ideje.
-
Lajkó
őstag
Még annyi lenne ebben a Matshita uj862as témában, hogy időközben kiderült, hogy a cd-ket rendesen írja, és olvassa is.
Ez változtat valami az eredményen? Esetleg így még menthető a dolog??Egyébként akad itthon egy Asus A7K notiból való dvd író (GSA-T20L), ennek is ugyan ez a baja...
-
saltrocksurf
csendes tag
Sziasztok!
A héten veszek notit, s egy Asus k53sv-sx078d típusú gépet néztem ki magamnak.
A véleményeteket, tapasztalataitokat szeretném tudni a notival kapcsolatban!
Autocad, Inventor, játék, film, net, doksik, ezekre használnám. Sztem elég lesz, nem? -
Lajkó
őstag
Értem, és köszönöm nektek!
Hála Istennek nincs olyan nagy gebasz még így sem, mert még garanciális a noti. -
Sanya
nagyúr
olvasási hibákat ritkán javít a fw csere. a cd és a dvd lemezek szabványait már rég véglegesítették, kb 2002-3-4ben volt utoljára, hogy segített egy-egy olvasón, mert nem olvasott bizonyos lemezt. ha sokat használsz egy olvasót(jelen esetünkben író is, de ez tökmindegy), akkor elhasználódik, kikopnak a finoman mozgó alkatrészek, emiatt sort téveszt a fej, és jöhet a csere.
véleményem szerint. -
Lajkó
őstag
Üdv!
Szükségem lenne egy Asus K50AB notiban található Matshita dvd-ram uj862as típusú dvd íróhoz egy jól bevált firmware-re, és a firmware frissítéséhez szükséges progira, és/vagy útmutatásra! Sajna egy ideje nem olvassa be semmilyen lemezt.
Tudna valaki segíteni ebben? -
mfan
csendes tag
Igazából, semmi extra...
Csak szeretnék a 4 éves gépem után egy jobbat, gyorsabbat, korszerűbbet.
Meg ami újra 4 évig pöpec lesz (mind akksi, mind kinézet és kialakítás szinten), és nem lesz vele semmi gond. Nagy valószínűséggel csak Office-osdi, max. Photoshop, meg kép és videószerkesztés/nézés nem profi szinten, alapszinten.
(semmi hardcore játék)
Ezek tudatában? Köszi a választ.
Mfan
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 9410 2-in-1 notebook (i7-10610U / 16GB / 512GB SSD)
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest