- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
adDis
csendes tag
Igen, az Everestnél nem tudom hol volt az eszem: ahelyett, hogy lementettem volna az egész riportot, egy screenshotot csináltam csak az alaplapos fülről.
Köszönöm a bindeket! Ahogy elnézem, nincs közöttük igazán fontos, legalábbis számomra!
Már csak egy kérdésem lenne
A laptop kamerájának a képét, stb. le tudom ellenőrizni anélkül, hogy valami alkalmazásba (pl. MSN) lépnék? Vagy egyáltalán megnézni, hogyan működik?
Jó lenne belőni/tesztelni anélkül, hogy más lásson.Amiatt kérdezem, mert a laptop tulajdonosa egy leányzó, aki nemsokára külföldre megy fél évre és így szeretne kommunikálni az itthoniakkal (vagy ki tudja kivel
és gondolom jó lenne néha lecsekkolnia magát, mielőtt mással is megosztja a fejét
Van erre lehetőség?A kamerához felraktam az illesztőt már régen, de a programok között csak egy Asus Virtual Camera-t látok, amivel nem indul el semmi, csak néhány beállítási lehetőség van feltüntetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest