- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bettina.s
csendes tag
válasz
Erica88 #12385 üzenetére
Nem biztos, hogy köze van hozzá, de azért próbáld meg, hogy megnézed energiagazdálkodási lehetőségeknél (speciális energiabeállítások), hogy a pci express ugyanarra van-e állítva töltőnél és hálózatin is, és ha nem, akkor állítsd át ugyanarra a töltőt, mint amin a hálózati van, hátha.
-
bettina.s
csendes tag
válasz
Erica88 #12385 üzenetére
Amúgy minden k52je-s nek:
(bocsánat, ha hosszú, de lehet, hogy segít valamit)http://solutions.unixsherpa.com/tag/windows-7/
Issue:
After an updated release of Intel's Matrix Storage Manager [v.8.9.0.1023] and chipset drivers for Windows, you experience unexpected system timeouts, lockups, pausing, or freezing. The following event is recorded in the System event log:
Log Name: System
Source: iaStor
EventID: 9
Level: Error
The device, \Device\Ide\iaStor0, did not respond within the timeout period.Cause:
The issue is the result of Aggressive Link State Power Management (ALPM) on the PCI-Express bus negotiating a lower power state for the link between the controller and disk when there is no activity. When ALPM works, disk requests are queued, the serial link revived, and the queued requests are sent to the relevant disk; this requires a disk that supports ALPM.Resolution:
Modify the advanced settings of your active power management scheme in Windows to turn PCI Express Link State Power Management off.Én most tesztelem, ha nem segít, jön a linux, majd írok, ha rátalálok valami fantasztikus megoldásra. Ja és holnap keresek jumpert, tényleg senki nem tudja honnan lehet szerezni? Bemegyek boltba és adnak?
-
bettina.s
csendes tag
válasz
Jamo80 #12393 üzenetére
Fusion Linux 14 is megér egy próbát, ha filmekhez és zenehallgatásra is használod, én most fogom telepíteni, mert a live dvd iszonyú jól megy rajta. (Bár van egy olyan érzésem, hogy ahogy hdd-re kerül, vége a csodának. Hátha nem) Ha találsz olyan oprendszert, ami nem fagy, írj légyszi!
-
t4zoli
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy jó hírem, aki A52-JE gépet vásárolt mostanában ugyan abba a hibákba szalad bele mint a k52je.
Beszivtam én is!!! -
bettina.s
csendes tag
válasz
Erica88 #12385 üzenetére
Szia! Nagyon szépen megköszönném, ha le tudnád írni, hogy milyen intel driverek vannak fent (intel management engine interface és rapidstorage van-e -->programok hozzáférhetősége és alapértelmezései között is ott vannak, ha vannak, és eszközkezelőben ide/atapi vezérlők között az intel illesztőprogram verziója)? Köszi! Ha sikerülne elérnem, hogy nekem is csak bekapcsolás után fagyna, olyan boldog lennék.
-
Jamo80
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán értem én ezt az 1-2 hónapos javítást. Elvileg nem kellene 15 napon belül elvégezni a javítást? Ha ez nem megoldható, akkor az ügyfél beleegyezését kérni a javítási idő túllépésére, és ha a vevő ebbe nem egyezik bele, akkor a vételárat visszafizetni?
Holnap feldobok egy OpenSuse Linuxot erre a sz@rra, hátha...
Üdv.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Master94 #12387 üzenetére
igen, de legalább az asus kinyöghetne egy olyat, hogy: " észleltük a problémát ...."
én használom a gépet, ha meg baja lesz-> szervíz, addig nem szenvedek vele és legalább festékkopásig használtam XD
"have a K52JE and fixed the problem doing this:
renaming this registry key:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\iaStor\Parameters]
to
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\iaStor\Parameters.Bad]
Then reboot. Good Luck!"
ez megoldhatja a problémát?
-
törölt tag
Egyre jobban használhatatlan a gép, film nézésnél (tvre kötve hdmi kábelel) pár perc után 2secre feketeképernyőre vált a kép majd vissza, másodiknál már nem vagyok ilyen szerencsés az egész kép rózsaszín-ciánzöld-sárga lesz+ hang se tökéletes, ellenben a hdmi kábelel ami más kütyünél hibamentes, catalyst feltelepítésnél képernyő fekete lesz és úgyis marad-.- Valaki megnézné, hogy neki is előjön ez?
...asus szakemberei zsebredugott kézzel mint a villanyszerelők alkották meg a szériát.
-
Erica88
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Beállok a sorba, vásároltam egy ASUS K52JE-EX225D notebook-ot és nálam is megjelentek a fagyási problémák, bár nem olyan durván mint ahogy itt olvasgattam. Bekapcsolás után szokott beállni 1-xer - 2xer akkor is pár percre, utána megjavul és tudom használni rendesen, viszont nagyon idegesítő jelenség. Egyéb probléma is felmerült, nem tudom másnál is jelentkezett-e, de ha nincs bedugva a töltője akkor a WLAN adatátviteli sebessége lecsökken 0.5 mbitre, majd mihelyst bedugom működik rendesen. Másfél hónapja vettem a DIGITALTREND-től de még nem küldtem vissza garanciába, és amint látom jobb is mert úgyis visszajött volna ugyanolyan állapotban ahogy elküldtem. Ha bármilyen megoldást találtok kérlek értesítsetek! Előre is thx.
pedro0088@hotmail.com
-
<maxim>
csendes tag
Sziasztok!
N53SV bármely i7 SB-es verziójával kapcsolatban van már valakinek gyakorlati tapasztalata?
Azon kívül, hogy a bill. ratyi (), milyen a kijelző, touchpad, akku, stb.?
Létezik belőle 7200-as winchester-rel szerelt (Mo-i forgalmazónál)? -
válasz
Master94 #12380 üzenetére
nem biztos, hogy ez a jó megoldás...
amúgy én úgy tudom, hogy kintről engedélyezik a jóváírás különböző módozatait, ezért olyan nehézkes és hosszadalmas a folyamat, és a hazai képviselet előtti demonstrálás ezért nem feltétlenül vezet közelebb és/vagy gyorsabban a célhoz, még akkor sem, ha többen mentek oda egyszerre...comegetsome1; azért csak nézz utána, hogy sok nevesebb gyártó használja még ezen típusú merevlemezt - ami nem is annyira rossz azért - a notijaiba!
-
törölt tag
Amúgy meglátszik az asuson a spórolás, Dual Core-os k52J szériába a sz*r alaplap mellé sz/r hangos seagate merevlemezt raktak. Kb a sony konzoljaival van egy szinten, ott is sárga led= alaplap meghibásodás+ kaki hdd.
-
Master94
tag
Pénzemet visszatudom szerezni?? (k52je)
Amúgy ideje lenne együtt elmenni az asushoz, mint hogy itt egyesével mentek reklamálni, nemhiszem hogy ez olyan sok "jóra" vezetne... bár ti tudjátok, jövöhét szerdán aki akar jön velem
budapesti asushoz.
Pü-ben irjátok meg hogy akartok-e jönni, vagy akár itt is...
FUCK THE ASUS!
-
adDis
csendes tag
válasz
BillBácsi #12374 üzenetére
Akkor az a Toshiba Satellite L650-1FU, igaz?
Elég jó gépnek tűnik a paraméterei alapján!A k52JE-t amúgy te mikor vetted, hogy ezért az új gépért csak 4000 Ft-ot kellett ráfizetned?
Az árgépen a legjobb ár most érte ugyanis 175.000, de a többi még drágábban, 195-től kínálja, igaz win7-tel. -
BillBácsi
tag
Hali!
Végigjátszottam én is a K52JE kínlódást. Az 1 hónap javítási idő elteltével vártam még 3 hetet, mire megkaptam a kártlanítási kódot a holland központból. Megtörtént a csere, azóta egy Toshibát használok problémamentesen. -
bettina.s
csendes tag
Szeretnék csatlakozni a K52JE klubba. Részt veszek bármilyen gyilkos akcióban. SEGÍTSETEK LÉGYSZI! 3 kérdésem:
1. Írtátok, hogy a jumperrel való ügyködés a megoldás, de meg is csinálta közületek valaki és jó lett végre a gép utána?
2. A SATA 3 portba való átrakást nem próbálta ki senki? Az iastor 9 hibára az Intel ezt javasolja, vagy az IDE módra váltást (ami rajtam nem segített).
3. Azt is írták Asus fórumon, hogy a jumper beállítás megváltoztatása önmagában nem megoldás, csak a VGA trükkel együtt alkalmazva, de nem találom egyelőre, hogy mi az a VGA trükk, valaki tudja?
Utolsó reményem, hogy szétszedem a gépet, és úgy változtatok valamit..
Most ATI Catalyst nélkül, legújabb Intel driverrel (infupdate) + Intel MEI driverrel + Rapidstore-ral + 212-es BIOS-sal + iastor átállítva Parameters.Bad-re, így tudom használni, a 3 inteles driver (vagy mik ezek) nélkül akkorákat fagy, hogy áramtalanítani kell. Még biztos sok lehetőség rejlik az inteles driverek cserélgetésében, (Matrix storage, régebbi MEI driver és ezek variáció), de túl sok kedvem sincs, meg úgy látom, úgysem segítene.Így "CSAK"(!!) pár percekre fagy. Fagyások mindig vannak, nem csak pl filmnézés közben. Egyik partícióról a másikra való másolás sebessége 30MB/s, nektek is ilyen volt?
És még egy ötödik kérdés, hogy minden megvilágosodjon: Csak Windows fagy, vagy más oprendszek is? Mert mielőtt rájöttem, hogy K52JE hiba, azt olvastam, hogy az Intel a Microsoft-ot hibáztatja az iastor hiba miatt (de lehet, hogy ennek semmi köze a problémánkhoz)
Szervízbe vinni azért nem szeretném, mert most nem tudok egy hónapot várni (nincs másik laptop vagy pc), ráadásul Win7 nélkül (FreeDos volt rajta eredetileg) vettem, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy azt mondják, amiatt van.
Köszönöm előre is a segítséget, ha írtok! -
Jamo80
csendes tag
Nincs fekete képernyőm, ami jelzi, hogy nem jogtiszta. Haver töltötte le netről, meg valami kis progit, és azóta nem nyíg, hogy lejár 30 nap múlva a licensz.
De ha gáz lehet belőle, akkor inkább veszek egy alap Win7-et. Nem akarok 20-30e HUF miatt egy 300-400e HUF-os büntit. Esetleg meg tudnátok mondani, hogy melyikre érdemes beruházni?
Én egyébként a Digitaltrendben vettem a gépet. A Facebook jó ötlet,
-
spanyoll
addikt
lambda computerben vettem, amúgy meg aznap amikor visszavittem MÁR kaptam egy mailt, hogy elkezdték a szerelést és 2-15 napon belül várható az elkészülése. hétfőn kapnak egy mailt, hogy wtf, ha nem válaszolnak, akkor hívom őket és attack
-
-
Michelij
csendes tag
Sziasztok. Akinek szar k52JE-je van és hibás(állandóan fagy) azt megkérném arra, hogy írja meg ide, hogy hol vette a gépet. A másik kérésem pedig az lenne hogy a facebookon az asus magyarországnál a fórumba írjon mindenki, és írja le a gépe szériaszámát is hogy komolyabban vegyék. Jó lenne ha páran összegyűlnénk.
Asus magyarország(facebook)- http://www.facebook.com/#!/pages/ASUS-Magyarorsz%C3%A1g/162273580473106
-
Jamo80
csendes tag
Kedves Asus K52JE fanok!
Én is hozzájutottam 3 hete ehhez a gyémánthoz, és láss csodát, nekem is fagyogat elég rendesen. A bolt ahol vettem csak annyit mondott, hogy nem az ő gondjuk, és még nem is jelezte ezt a hibát nekik senki, pedig jónéhány darabot eladtak belőle... LOL!!! Szval forduljak az ASUS Mo.-hoz.
Kérdésem az lenne, hogy ha esetleg netán a Win7 nem jogtiszta, ami a gépen van akkor az mennyire lehet gond a szervizelésnél?
Én túl sokat nem akarok velük szarakodni. Ha nem lesznek korrektek, levél az összes európai ASUS leányvállalatnak, a távolkeletieknek úgyszint, csatolva a fogy. védelem.
Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a noti egy szériahibás nagy fos!!!Üdv.
-
spanyoll
addikt
nnos. bevittem ma szervizbe, elmodtam a kis mesem, aztan arra jutottunk, hogy jobban jarok ha megcsinaljak mert most mar tuti lesz lap hozza es meg ma bevizsgaltak elvileg. ha egy het mulva nem kapok kezhez gepet akkor fogy.ved.
master te pedig mondd meg nekik h nezzek meg a szaros esemenynaplot, ott van az iastor hiba. ha nincs akkor egyedi eset (de tuti ott lesz), ha ott van akkor megmondod h vagy javitjak vagy fogyasztovedelem te is, akiknek nyugodtan szolj ha szarakodnak. nyugi en is fogok ha nem sietnek most
-
Master94
tag
Üdv!
elöre is bocs a csunya beszédért...
Fasza... van egy k52je-m és lófaszt nemtudok csinálni vele, mert gari-ban elvileg nemtalálják a hibát, eladni nemtudom mert szar... mit tudok csinálni hogy visszakapjam a rühes pénzem? per-t megnyerném?
vagy mit tudok csinálni????
-
Mr.Skynet
senior tag
Kissééé telós képek, bocs a minőségért
Nem mxm-es a vga, a venti és a ram közt figyel a 8-ból 4 vga memó, a bill. alatt az alaplap másik felén van a maradék 4db. Ilyen memókat kapott a ketyere (64bit és a tuningot sem szereti sajna) a memókat azért emlegetem ennyire, mert sajnos kegyetlenül visszafogják a vga-t...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Tomy27 #12350 üzenetére
Szia! Nekem is K52JR van és az alaplapba van integrálva a HD5470 szóval nem tudod cserélni. Viszont hamarosan kapható lesz a K53 széria és pl. a Asus K53SV-SX078D-ben már GT540M fog figyelni egész korrekt áron
-
Goatman
aktív tag
-
Tomy27
tag
Üdv!
Van egy Asus K52JR-SX077V típusú notebook-om.
Amin még van több mint egy év garancia.Viszont felemerült bennem hogy a video karit kicserélném erősebbre.Ami most benne az ATI Radeon Mobility HD 5470 1GB DDR3
amire cserélni szeretném nVidia GeForce 240GT 1GB DDR3.
Az érdekelne hogy egyáltalán megcserélhető-e a két kártya, illetve megoldható-e ugy hogy a garancia ne vesszen el a laptopról?Gondolok itt arra, hogy szervízbe cseréltetném át.
Várom tapasztaltabbak válaszát. -
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ha jól láttam közeleg az SB-s Asus notik hazai premierje. Szívesen beneveznék érkezésekor egy K53SV-re, de mint notimárkáról, az Asusról nincs sok információm. Mennyire vállalható ezen gépek konstrukciója (akár előző szériás, erős kiépítésű K5x-eket alapul véve) billentyűzet minősége, ventizaj és melegedés szempontjából?
A választ előre is köszi
-
törölt tag
Asus k52je ismét "gonosz" volt
nem hittem volna, hogy a játékokat is befolyásolni fogja a fagyás. Blur játéknál néha töltésnél folyamatosan kiakad 2s-1m terjedelemben, ami elég idegesítő mivel Retry után is tölt a game.
-
válasz
lordcortez #12342 üzenetére
ami elsődleges probléma szokott lenni ilyen esetben; a kábel típusa megfelelő? két direktben összekötött munkaállomás közé crosslink (keresztkötésű) kábel kell, patch (egyenes) nem jó!
-
lordcortez
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa problémám van új ASUS notebookommal, és mivel már vagy 4 órája szenvedek vele, gondoltam magasabb szintre viszem a problémát. Légyszíves, ha tudtok segítsetek.
A gondom a következő lenne:
A gépem BIOS-a azt írja, hogy a modell ASUS K52Je, a házra viszont az van írva, hogy A52J. Hálózaton szeretnék gamelni egyik baráttal, úgy hogy egy gigabites kábellel kötjük össze a két gépet. Mind a két hálókártya jó, de ha összedugjuk, nem világít a kontaktlámpa, és a két gép nem látja egymást. Próbáltam, az alap dolgokat (driver újratelepítés, BIOS beállítások átnézése, hálókártyák nincsenek letiltva...stb.), de semmi eredmény.Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, illetve, hogy hogyan lehetne megoldni?
Segítségeteket előre is köszönöm (köszönjük)!
-
legiaap
félisten
Halihó!
Az ASUS 1018p az le tudja játszani a HD filmeket? -
Larodar
csendes tag
Sziasztok!
Akinek asus n53sv típusú notebookja van vagy ismeri tudna nekem abban segíteni, hogy a billentyűzet felett balra található hangvezérlő és energia gazdálkodási gombokat hogyan lehetne működése fogni? Nem rég még működtek, de szerintem vmit sikeresen elállítottam, de nem jöttem még rá hogy mit!
Köszi előre is a segítséget! -
törölt tag
HD5400 series catalyst nem oldja meg a fagyásos problémát? (gyári lemezen hd5470 catalyst volt). HDMI vel is probléma van, néha 10 néha 30perc után windows mediaplayeren a film képe ilyen rózsaszín-zöld lesz.
-
törölt tag
válasz
spanyoll #12333 üzenetére
fogyasztóvédelemmel max fenyegetőzni lehet, másra nem jók, sajnos mo-n alig érnek valamit, szevizek meg túl nagy teret kapnak. ( pl: 30napos eu-s szervizelési határidő eltörlése)
sony ezt kihasználva 2hónapig elvan egy konzoljavítással.
Addig én is küldök egy levelet az asusnak, hátha válaszolnak rá.
-
spanyoll
addikt
Persze, hogy kamuzik, nem csoda
Kíváncsi leszek majd a szervízesekre hétfőn , írok majd (telefonról, mert nekik hála nem lesz gépem) , hogy mi lett.
Az eset végeztével pedig amikor már lesz egy rendes gépem, akkor pedig egy blogot erről + tékozlóhomár + fogyvédnél a sikeres csaták részbe. Meg lehet, hogy közben fogy.véd, bár akkor csak elhúzódna a szarság... -
F1r3b1rd
tag
Lenne egy érdekes kérdésem. Van egy régi Dana nevezetű routerem, amiben szintén egy minipci wifi kari van, mint a notikban és levehetőek az antennák is.
A kérdésem a következő: ha a routerben lévő kártyáról lehúzom az antennakábel(ek)t és rákötöm a notiban lévőre, ezesetben várható valamilyen kellemetlen mellékhatás (ki üt-e vmit a notiban, rövidzárlat, stb)?
üdv
-
törölt tag
Nagyon sunyít az asus, ezek simán tudják. hogy sz*r a K52JE széria. Nem akarok reklámozni de: az edigitalnál-> JC , F széria van, szórólapokon is max A52F, K52JU meg az amd-ek.
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok!
Hátha itt tud valaki segíteni az alábbi kérdésben:
Egy ASUS 1015 PN netbook-om van, amin rajta volt az ASUS Express Gate Cloud instant oprendszere is. A netbook-on van ugye a főkapcsoló, ami indítja a Windowst, és van egy másik, kisebb bekapcsoló gomb, ami ezt a kis oprendszert indítja el.Minden szép és jó volt addig, amíg ki nem próbáltam upgrade-elni egy legújabb verziójúra ezt az Express Gate Cloud oprendszert. Sajnos onnan kezdve a főkapcsoló gombbal is elsőre mindig ezt az op. rendszert tölti be a Windows előtt. Hiába tudok onnan továbblépni a Windowsra, de nekem arra nincs szükségem, hogy mindig azzal az Express Gate Cloud-dal indítson.
Hogyan lehet beállítani, hogy a főkapcsolóval egyből csak az Windowst, a kis mellék kapcsolóval meg ezt a kis oprendszert töltse be?Köszi a segítséget előre is!
Üdv:
Zugi -
Michelij
csendes tag
válasz
spanyoll #12318 üzenetére
Hali Spanyol. Sajnos én is vettem egy ASUS K52J kulát és vissza is küldtem a cégnek ahol vettem de én még a 3 vagy 7 napos időszakba tartozom, szóval nekem visszaadnák a pénzem. Nekem is fagy, ugyanazok a gondok mint amiket itt a fórumon írtak sokan. A gond az hogy a szervíz nem talál hibát. Hogyan tudnám bebizonyítani hogy fos? Légyszi segíts és sürgős lenne, mert ha sokat csúszok a végén elismerik a hibát de már csak cserélgetni meg foltozgatni fogják nekem meg nem kell ez a szar már sehogy...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
villamos #12325 üzenetére
#12314 kali linkjén lévő drivereket amennyit enged szerintem próbáld meg feltenni, egyébként köztük van a webkamos is...
-
villamos
őstag
-
melaak
csendes tag
nem tudom, még nem néztem, most nem is vagyok a gép közelébe, de ilyet én még nem láttam. Az asztalra kirakott óra úgy pörög, mint a flex, a proci kijelző 90-10% körül ugrál, mintha infarktusa lenne a gépnek. Lehet, hogy vírus???
-
melaak
csendes tag
Segítsééég!
-
melaak
csendes tag
Hahó sziasztok! Sürgős segítségre van szükségem, tudna valaki okosságot mondani?
A havernak van egy asus gépe, és tegnap este olyat produkált, hogy az órája olyan gyorsan ment, hogy kb 5-6 másodperc alatt ment egy percet, a procija 90-100% körül pörgött, újraindítás után is.
Tud valaki valamit erre?
Köszi! -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
villamos #12313 üzenetére
Google egyik találata szerint, egy Nvidia GeForce Go 7300 vga van a gépben, amihez temérdek driver van, XP-től Win7-ig 32 és 64bit-hez, Linux is stb... itt tudsz válogatni. Mondjuk ha a chipset-hez nem kóser a driver akkor lehet, hogy a vga is kekeckedik...
-
villamos
őstag
Feldobtam az S62J típusú csodára egy Windows 7 -et, csakhogy nincsenek hozzávaló driverek, így a kijelző is csak 600x800 -ban működik, ami enyhén szólva nem az igazi. Felmentem ugyan a gyártó oldalára, de nem talált ilyen típust. Persze google -ben is kerestem, de az sem segített sokat.
-
spanyoll
addikt
k52-söknek új infok jönnek majd hétfőn:
Viszem szervizbe az 2. szar gépet hétfőn, mégpedig úgy, hogy előttük megmutatom a hibáról a logfileben az üzenetet, és megmondom, hogy KÜLDJÉK az anyacégnek kártérítésre, akik pedig amikor megkapják, akkor írnak, aztán hívom is őket, hogy kérem a lét. Ha nem hajlandóak, akkor elhozom a gépet, a kifagyásokat kibírom, és másnap megyek fogyasztóvédelemhez -
Kissimi89
csendes tag
Hello mindenkinek!
Lenne egy kis problémám a laposommal Asus K50AB tipusú.Most raktam újra a win 7-et 64 biteset,és azt vettem észre h az aksit nem tölti a gép akkor se ha ki van kapcsolva meg akkor sem ha be van :S csak akkor tölti egy pár pillanatig amíg a windows teljesen be nem jelentkezett.Ha bejött a bejelentkzési hang abbahagyja :S Nem tudom h hardveres probléma-e vagy a windows miatt van :S
Előre is kösz a segítséget! -
Shade87
csendes tag
Szaisztok!
asus x53sj-sx066v
erről a laptopról mi a véleményetek?
legnkább a vidkari érdekelne hogy mit tud a Geforce 520m...
ArchiCad-et vinné e?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Airsoft
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest