- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Értem köszi.
Akkor szerinted nyugodtam meg vehetem nem fogok vele befaragni?
Tudom,hogy a kérdés költői de de próbálja az ember minimalizálni annak a lehetőségét,hogy befürödjön.A legjobb az lenne ha valaki már rendelkezne egy ilyen cuccal és elmondaná a véleményét.
Az miért van,hogy a gyártói oldalon nem is találom ezt a masinát? -
válasz
SirKero #13598 üzenetére
ár/érték arányban szerintem nincs gond vele, a szervizelés sem vészes (jobb, mint msi, acer...stb), az árat pedig úgy kell nézni, hogy minden gyártó spórol valamin, ha adott összegbe kell beleférnie, tehát ha máshol ezt drágábban látod azonos hardveres kiépítés mellett, vagy azonos árért gyengébb a hardver, akkor ott jobb például az anyaghasználat, vagy ilyesmi...
-
SirKero
őstag
Üdv.
Érdelődöm,hogy az Asus laptopokról úgy általában mi a vélemény. Értem ezalatt a minőséget megbízhatóságot szervíz hátteret alkatrész ellátottságot stb.
Kinéztem magamnak egy Asus K53SV-SX602D [link] laptopot de elbizonytalanít,hogy ezzel a processzor vga. párossal más gyártól több tízezer forintal drábábban árulják a saját laptopjukat. -
haris
őstag
válasz
jagdtigger #13596 üzenetére
"ASUS X53U-ról mit kell tudnom? Ajándékba kaptam és mondom jobb ha tudom hogy mire számítsak"
Mit szeretnél tudni? Ez egy notebook, ami egy számítógép monitorral, így könnyebb cipelni, ha el akarod vinni magaddal mint egy asztali gépet.
Szóval valami hasonló élményre számíts. -
jagdtigger
tag
válasz
siofok #13595 üzenetére
Pedig nem szabadna frissítés után belassulnia, vírusirtónak mit tettél fel? Ami meg a power4geart illeti nem csak a fényerőt állítgatja hanem az energiasémát is váltogatja(amikor feltetted létrehozta a különböző "fokozatoknak" megfelelő energiasémát.
MÁS
ASUS X53U-ról mit kell tudnom? Ajándékba kaptam és mondom jobb ha tudom hogy mire számítsak.(sajnos oprendszer nélküli így az megy rá amit legálisan be tok szerezni, ami jelenleg egy win8 dev preview-ot jelent
).
-
siofok
őstag
sziasztok!Van 1 asus k53u sx107d laptopom.Kérdésem az lenne,hogy van-e arra lehetőség,hogy max teljesítményen tudjam használni?ha pl vmiért kellene a nagyobb teljesítmény?mert a power4gear mintha csak a fényerővel,illetve a képernyőkikapcsolással foglalkozna.Bocsi a hülye kérdésért,csak életem elős laptopja,és próbálgatni sztném.Bár tudom nem 1 erőmű,de vmiért 1 hónap használat után nagyon belassúlt.Pedig előtte nekem megfelelő sebességű volt.64bit windowsal.mintha a windows frissítések leszedése után lassult volna be.
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Azt vettem észre az Asus notimnál, hogy a bekapcsoló gomb környékén és az alatta lévő billentyűzet részén recseg-ropog az egész. Ezt okozhatta az ha 1 éve véletlen egy kis jeges tea folyt oda, nem sok, nagyon minimális? A másik meg, hogy ha vibrál a képernyő akkor az mire utalhat? Cserélni kell vagy valami más hiba is lehet?
-
alfa20
senior tag
volt nálam múltkor egy acer az ugyan ezt csinálta, ott inverter csere lett a vége.
ha tudod kösd össze egy külső kijelzőre, ha ott van kép akkor inverter.
de ha mozgatod a kijelzőt és jó a kép akkor szalagkábel is lehet. -
haris
őstag
válasz
lordcortez #13588 üzenetére
Ha DOS-os gép volt, akkor nem tettél semmi rosszat, mert rendszervisszaállítást sem fogsz akarni. használd egészséggel az új win-t
Loui57.
a hejedben szereznék egy linux live cd-t. és arról indítanám a linuxot. ha az működik, akkor a windows -ban van a hiba, ha az sem megy akkor hardveresitt www.pendrivelinux.com találsz ehhez segítséget
vagy írj privátot, és segítek -
Lui57
csendes tag
Szevasztok!
Van egy ASUS A6000U, A6U-B144 laptopom.
Pár éve jól működik megelégedésemre.
Tegnap az alábbi hiba jelentkezett: a képernyő elsötétült, de a gép működött.
Újraindításkor 2-3 mp-re felvillan és utána elsötétül, de a bejelentkezést végigcsinálja.
Ha az Fn+F8-at kétszer megnyomom a képernyő 2-3 mp-re működik majd újra sötét lesz. Ezt többször is le lehet játszani. A gép emellett rendesen működik.Kérem segítsetek.
Köszönöm. -
lordcortez
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
ASUS notebookom van, amelyre alapból FreeDOS volt telepítve. Amint lehetett fölraktam rá a Win7-et (64 bit), úgy, hogy a telepítésnél az összes partíciót töröltem, formáztam, majd új partíciókat hoztam létre. Most olvasom a kézikönyvben, hogy az egyik partíció (amin volt kb. 40 GB adat), valami rendszer-visszaállítási cucc volt, és hogy nehogy megpróbáljam törölni, mert akkor ihaj-csuhaj, nagy baj lesz (de hogy mi azt nem írja).
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e gondom a dologból (abból, hogy leformáztam). Valaki találkozott már ilyen partícióval? Tudja valaki, hogy mi volt rajta?
Üdvözlettel!
-
haris
őstag
válasz
tokand #13582 üzenetére
öööööö...
Az Fn-t is nyomod ugye?
itt a billentyűzet szerint az F2 a 2-es billentyűn érhető el az Fn lenyomásával.
Szóval a telepítés menete:
Az X101 alapból a merevlemezt tekinti boot forrásnak, gyorsított üzemmódban indítja róla az Asus For MeeGo-t. Ezeket a beállításokat kell módosítani.
-Csatlakoztasd a pendrive-ot az X101-eshez.
-Az X101-es indulásakor az Fn/F2 billentyűkombinációval lehet belépni a bios-ba.
-Válaszd a Boot menüpontot (nyil, enter).
-Lépj a Boot Device Priority-be (enter).
-Lépj be a 1st Boot Device-ba (enter).
-válaszd ki az USB-t (Removable Dev. vagy vmi hasonló) és hagyjuk jóvá (nyil, enter).
-Majd lépj ki (ESC).
-Lépj a Boot Settings Configuration-be (nyíl, enter).
-Lépj be a Quiet Boot-ba (enter).
-Válaszd a disabled opciót (nyíl, enter).
-Majd lépjünk ki (Fn/F10).
Megjelenek egy párbeszéd panel, engedélyezzük a változásokat (Ok).
A gép újraindul
Nyomogasd az (ESC) gombot, a boot-menü elindításához.
A megjelenő menüből válaszd ki a pendrive-ot -Removable Dev. (nyíl, enter).
Ezután elindul a telepítő.remélem elég részletes :-)
sok sikert -
-
Figo22
csendes tag
Hi all!
Tudom, h nem hirdetési rovat, de szólok itt is, h most kaptam szét egy F5VL gépet alaplap hiba miatt, vinyó kivételével minden alkatrésze eladó, (aksi se az igazi),
Pacsi
-
Sundesz
addikt
Tudom, hogy ott van.
A magasabb órajelű A4-es mobil APU-k meg csak be vannak sorolva eredmények nélkül. De játékok alatti teljesítményre lennék elsősorban kíváncsi, i3+GtT540 combo hogyan viszonyul a 2,5 GHz-es A4+6650 combohoz. De azt látom, hogy az i3 azért jóval erősebb a LIano-nál, gondolom húzva sem változna sokat a helyzet.
Amúgy köszi, hogy próbálsz segíteni -
Sundesz
addikt
válasz
Napfénysüti #13568 üzenetére
Oks, az jó lesz, köszi. Egy 3DMark06 eredményre, meg egy-két játéktesztre kíváncsi lennék, hogy össze lehessen vetni a LIano-s géppel.
-
Napfénysüti
nagyúr
Öcsémnek megjött tegnap a K53SV gépe. Ha ír róla véleményt majd megosztom itt.
-
Szibilla
aktív tag
Hello!
Van egy ASUS X54L laptopom. Valami miatt nem működik rajt a billentyűzet? Nemrég vettem, próbálkoztam mindenfélével, Zz gommbal altatva is volt, lehet rosszat nyomtam neki. Lehetséges "lezárni" rajta a billt? Vagy mitől kapcsolt ki?
Tehát nem új korától rossz, csak én ronthattam el valamit. Újraindítás sem segített neki.
Ötlet?
-
Sundesz
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok K53-as sorozattal? Megbízhatóak, igényes kivitelezés?
Két gépet néztem ki, az egy K53SV, a másik pedig K53TA, de nem tudok dönteni. Egy árban vannak a gépek.
K53SV
Core i3-2330M (2.2 GHz)
3 GB DDR3
320 GB HDD
GeForce GT 540M 1 GB DDR3K53TA
A4-3300M (1,9 GHz - ezt gondoltam húznám majd 2,5-re, kérdés így van-e esélye a Core ellen).
4 GB DDR3
500 GB DDR3
Radeon HD 6650M 1 GB DDR3Melyik érné meg jobban? A LIano-t érdemes húzni, elbírja a laptop hűtése?
Számomra a Core konfig vonzóbb, sajnos tesztet nem láttam róla sehol (csak i7-i5 procival). -
Schuby
aktív tag
válasz
gyurika981 #13558 üzenetére
nekem i7 be van hasonló. nem melegszik eddig nem tudtam 60 fokig se hajszolni, igaz nem játszok. és meglepően halk. a külső hdd-m sokkal hangosabb
-
z0d1AK
nagyúr
Bocsi, rossz topic
-
tokand
tag
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem, hogy adott egy Asus Eeepc X101-es.
Erre hogyan lehet pendrive-ról win7-et telepíteni?
Jelenleg csak valami MeeGo jön be rajta.
Ha valaki részletesen leírná, megköszönném. -
cocki
tag
válasz
Schuby #13552 üzenetére
Üdv,
Nekem nem pont ilyen van de hasonló n55 i5 porcival. Elég jól teljesít a bár mondjuk én kimondottan játékra vettem. SC2 közepes részletességgel egész jól viszi full felbontásban komoly fps-sel még nem izzasztottam de tervbe van.
Én az iponban vettem a dobozban melyben adták volt a notebook egy táska meg egy egér, úgyhogy nem is volt rossz első blikkre.
A kialakítása megfelelő az illesztések jók mondjuk akinek nem tetszik a fehér szín az nem fogja komálni. A beépített hangfalak a kiegészítő mélynyomóval együtt szépen szólnak csak max hangerőn recsegnek egy kicsit, de amúgy egész korrekt hangjuk van.Összességében meg vagyok vele elégedve.
-
potkem
aktív tag
válasz
gyurika981 #13558 üzenetére
Tudtommal melegszenek rendesen.
De ha nekem hazudtak, akkor én is. -
gyurika981
tag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek ilyen: [link] laptopja?
Laptop vásárlás előtt állok tudnátok nekem mondani róla valamit, megbízhatóság i5 proci mennyire hátrány?
előre is köszi -
ShadowGuy
csendes tag
Sziasztok!! Nekem egy olyan hatalmas problémám lenne, amire sehol se találtam választ, hogy:
Van egy ASUS K50IN SX011L laptopom. Egy Nvidia G102M gpu "hajtja" a gémeket, dehát kicsit mindig melegedett ha terhelve volt. Azonban, nemrég, másfél hete elkezdett iszonyatosan melegedni, Youtube videónál már 85 fokos volt. MSN kamos hívásnál már 92. Speedfan legújabb verziójával néztem. Kitakarítottam a hűtést, bordát, ventit, új paszta minden, de semmi javulás. Újratettem a rendszert, semmi javulás. Áthúztam megint a pasztát, semmi.. és csak egyre rosszabb. Adjatok tanácsot, mert én már teljesen kimerültem a próbálkozásban. CPUval közös a heatpipe-ja, és a cpu tökéletesen levan hűtve, ellentétben a GPUval.
-
Caaabi
senior tag
a laptop aksijának élettartamát befolyásolja az hogyha hálózatra dugva használom és nem veszem ki belöle az akksit ? ( Asus K50I )
-
Schuby
aktív tag
ASUS N53SN
Intel ® Core ™ i7 processzor 2630QM
15,6 "Full HD (1920x1080) Matt
nVidia GeForce grafikus kártya 2GB DDR3 GT550M
6gb Ramerről valakinek személyes tapasztalat? most venném mit kell tudni róla?
-
mattew
tag
Sziasztok!
Két laptop között gondolkodom.
1. Lenovo Ideapad z575 525euró
http://www.itsvet.com/proizvod/lenovo-ideapad-z575-59311002-amd-fusion-a6-3400m-2.3ghz-8192mb-750gb-dvdrw-15.6-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/194/7277
2. Asus A53SV-SX958 490euró
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-a53sv-sx958-intel-core-i5-2430m-2.4ghz-4096mb-750gb-dvdrw-15.6-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/20/7641
A Lenovo mellett szól, hogy Lenovo , a teljes fém váz és a több ram.
Az Asus mellett szól a jobb proci és vga, valamint az ár (+4gb ram is csak 25euró, 10 haszon).Az Asusról nem tudom fém váz-e (2,7 kg K53 modell valami szálcsiszolt alumínium, az mi a fene? ), na és mennyire megbízható a gyártó?
Mit tudtok az a53 szériáról, miben más mint a k53?
Elsősorban az Asusról és általában az a53 szériáról, valamint még átlagosabban az Asusokról érdekel a véleményetek.
Várom segítségetek. -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K53SC-m, alig két hetes. A billentyüzet panel bal felső része néha-néha kipattan a helyéről. Ilyenkor ha ott az ESC környékén megnyomom szépen visszapattan a helyére, de egy kis gépelés után újra kint lifeg...
A billentyüzet panel felső élén 5 kis fül tartja, ebből a két jobb oldali szép nagy, kb 1 mm-t rálóg a billre, masszívan tart. Ellenben a bal oldaliak éppenhogycsak látszódnak, nem is tartanak így rendesen.
Kis műszaki érzékkel tudom ezt orvosolni házilag, vagy küldhetem szervízbe a kéthetes gépet hetekre?
Előre is köszi! -
Lac99
tag
Vagy talán egy még jobb, ha tényleg 5200 mAh-s akku van benne?
-
Lac99
tag
Sziasztok!
Ezzel a notival szemezek, van-e esetleg valakinek személyes tapasztalata vele? Főleg az üzemidő érdekelne, mert a 2600 mAh-s akkumulátort egy picit kevésnek találom első blikkre. Meddig bírja? -
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Asus K53S noti van nálam, amiről nem tudok usb-ről bootolni.
Aptio setup utlity a biosa (AMI) és elvileg létre kellene hozni új boot opciót, de fogalmam sincs hogyan. Jelenleg csak optikáról és merevlemezről lehet bootolni, ez van beállítva, nincs több alapértelmezett opció.
Van viszont olyan menüpont, hogy "add new boot option", ahol kell adni neki nevet, majd van egy ilyen "select filesystem", majd "path for boot option".
Nem tudom mit kéne itt beállítani, hogy menjen usb-ről.
Valaki?
Select filesystemnél ki lehet mondjuk választani ezt: "PCI(1C|3)\PCI(0|0)\USB(3,0)\HD(Part1, Sig01204FD9)
Itt legalább szerepel az USB szó, de a többi? -
Caaabi
senior tag
sziasztok, asus ki50 tipusu laptopom van, és abban kérném a segítségeteket hogyha hálózatra dugva használom mikor otthon vagyok és nem veszem ki az akksit azzal jelentösen romlik az aksi élettartama ? vagy ez csak a régebbi gépeknél van így ?
-
Sanya
nagyúr
N53 laptopokba lehet 1920x1080-as felbontású kijelzőt tenni, ehhez csak neki megfelelő kijelző kell (ebay), illetve hozzá való asus fullhd lvbs kábel. nekem sikerült, új felbontásom: 1920x1080.
persze nagyon fontos, hogy a kijelző és a kijelző védő műanyag teljes megtisztítása, különben lesheted a port a kettő közt
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #13539 üzenetére
Ezt nem igazán értem, visszaolvastad ?
Se nagybetű, se vessző, se pont. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Hunter2 #13533 üzenetére
olyasmi mint a power led. Ha be van kapcsolva világít (elvileg) ha sleep módban van villog ha kikapcsol a gép vagy hibernálja magát akkor nem ég.
Hibernálás windows alól csak úgy fog menni, ha annak a boot sectora van a lemez elején, vagy mi, ezt én sem értem pontosan, de nekem ubuntu alól ezért nem működik!
-
elttiL
senior tag
Üdv Mindenkinek! Kolléga ASUS K53SC notiját telepem /Win7 Home Premium/, minden jó, kivéve:
- Bluetooth nem megy, driver sem megy fel, szerintem pedig van benne 3.0 BT
- wlan led nem ég, akkor sem, ha be van kapcsolva; akkor ég, amikor fent van e következő "segéd-2 program: Wireless Consol 3.Ez a gép:
[link]Valakinek van vmi ötlete?
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
Asus K53 SC, SJ, SV gépekkel mik a tapasztalatok? Tesómnak megtetszett élőben és lehet beruházna egy ilyenre mert bedöglött az előző gépe. Érdemes kifizetni a körülbelül 10.000 Ft pluszt az SV változatra amiben GT540 van és nem GT520?
-
mullen13
csendes tag
esetleg tudna valamelyőtök eladó működő alaplapot eee pc 1005ha netbookba?? ,iszonyatosan fontos lenne!!! segítséget előre is köszi!
-
Hunter2
addikt
van egy asus gépem és mikor lemegy alvó módba nem tudom feléleszteni. Mit kéne nyomnom hogy visszatérjen? Power gombra lekapcsol, ha nyomkodom a billentyűzetet arra meg nem kapcsol vissza sleep módból.
-
gyuluskaje
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,van egy Asus X58LE-EX229X notim.
Szeretnék bele egy 2magos procit rakni.Most ez van benne:[link]a chipset:Intel® GL960 Express Chipset + ICH8M.Az Asus oldalán ezekkel a procikkal szerelték:[link] szerintetek ezt:[link]bele lehetne rakni?Vagy nézzek bele más procit?
Válaszotokat előreis köszönöm
Üdv:Gyula -
alfa20
senior tag
válasz
vargapeeti #13525 üzenetére
-
vargapeeti
tag
SziasztoK!
Érdeklődni szeretnék hogy a Asus eeePC 1011PX-BLK005U egy - illetve két magos processzor van? Mert már láttam mindenféle leírást. Esetleg akinek ilyen van az megnézné nekem?
Milyen tapasztalatokkal rendelkeztek a fent említett géppel kapcsolatban??
Előre is köszönöm!
-
gabo9201
senior tag
válasz
Prof911 #13522 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, teljesítményben nem túl nagy a két gép között a különbség.
Mivel az árkülönbség sem túl jelentős (Aspire One 522 83K, a 1015bx pedig nagyjából 76K) én inkább az Aspire One-t ajánlanám mivel nagyobb felbontású a kijelzője és az APU-ja is gyorsabb picivel. 720p-s felbontásnál már a legtöbb weboldal (beleértve a Flash játékokat is) simán élvezhető (a betűméretről ne beszéljünk)
-
Prof911
csendes tag
Sziasztok!
Segitsetek nekem legyszi a kovetkezo dologban: acer aspire one 522 netbook,vagy asus eee pc 1015bx a jobb flash jatekok futtatasara is?Nem akarok nagy laptopot,es nem is akarok komolyabb jatekokkal jatszani,az iwin.com oldalan vannak jo gamezok,azok erdekelnenek. -
loopem
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyen notija KLIKK
Mi a véleményetek róla? Hűtés milyen? -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Azazael #13515 üzenetére
Semmit, nekem most is beta driver van fent és az optimus megy rendesen. Viszont a hl és hl2 motor nálam is szaggat (a sima hl rémesen!) nem tudom, hogy windows7 vagy optimus hibája vagy hyper-threading...
odipapa: próbálkozz meg egy linux telepítővel, ajánlom az ubuntu live CD-t, ha azzal is szar, akkor szervíz lesz a dologból...
-
gabo9201
senior tag
Üdv!
Kérdésem netbookkal kapcsolatos. Méghozzá az eeePC 1015bx típussal:
Ezekbe sima Notebook ram megy?
Gyárilag csak 1GB van benne és jó lenne bővíteni.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Új ASUS k53sv-nek nem boldogulok a touchpad-jával, ha hozzáérek a padhoz egyből úgy érzékeli mintha nyomnák egy bal kilikket és beragadna a gomb (ezt a kis ikonon látom a tálcán) ennél fogva tehát használhatatlan a pad az első érintés után. .
A gáz az hogy már a Win7 telepítése alatt sem működik.
Töbféle Win7 el is próbáltam meg többféle driverel is de mindig ugyanaz.
Valakinek valami ötlet? -
Azazael
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy U31SD notebookom, amit nagy néha használok játékra is. core i3 2310m proci van benne, egy nvidia gt520m vga társaságában. Left4dead2, simán fut, fraps szerint átlag 55 fps-sel, néha mégis laggol a játék. Gondoltam megoldás lehet ha felrakok egy új vga drivert, a kérdés csak az, hogy milyet, mivel Asus oldalán nem a legfrissebb van, viszont az Nvidia oldal azt mondja, keressem Asusékat. Az egyetlen gondom, hogyha nem Asus drivert rakok fel, hanem közvetlen nvidia oldalról letöltöttet akkor az befolyásol vmit (pl.: Optimus működése, akksi üzemidő stb.)?
Köszi a választ!
-
Sanya
nagyúr
válasz
pablotaxi69 #13509 üzenetére
jaaa, 1 sorral elnéztem, azt hittem ő is eee lapost akar venni
-
alfa20
senior tag
válasz
pablotaxi69 #13510 üzenetére
lehet cserélni, AMD Turion 64 X2 TL-52-vel adtak F3TC-t,
elvileg a AMD Turion 64 X2 TL-68 a legnagyobb ami bele megy, de ha tudod minden képen próbáld ki vásárlás előtt, csak hogy ismeri-e a BIOS.viszont most találtam egy ilyet. szóval én azt mondom a TL-52 jó bele, de talán a TL-56 is.
én anno X51RL-be cseréltem Celeron M540-et T5550-re, nem bántam meg
-
lanw
aktív tag
Sziasztok ! asus a6j lapihoz vki tudna nekem linkelni egy kapcsolási rajzot ?
-
pablotaxi69
csendes tag
Tehát a kérdés lehet-e még a teljesítményt fokozni vagy sem?
-
Sanya
nagyúr
válasz
pablotaxi69 #13506 üzenetére
legjobb tudomásom szerint az atom procikat a foglalatba is forraszthatják, emiatt írtam.
-
alfa20
senior tag
válasz
pablotaxi69 #13506 üzenetére
az a baj, hogy már nem találtam meg az Asus oldalán a noti specifikációit, mert ott meg volt adva mivel szerelték, azok meg bele lehet tenni gond nélkül.
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Asus K42Jv notim belsejét kéne kitisztítani, mert szerintem porosodott rendesen az elmúlt egy évben, és az alkatrészek is jócskán melegebbek, mint az illendő lenne. 55-60fok körül van a CPU alapesetben is.
A kérdésem az lenne, hogy le lehet-e venni teljesen a hátulját garanciavesztés nélkül, és úgy kifújni, vagy nem? A két kis levehető hátlapi panelen keresztül nem tudom hatékonyan kifújni a port, és az esetleges szöszöket -
dozsapa
csendes tag
Hali!
Tudnátok segíteni??? ASUS X51 RL Bekapcsol elvileg megy minden de kép nincs
és afunkció ledek közül a dupla Zz világít?
Mi a véleménytek, VGA????
Köszönöm és Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 9410 2-in-1 notebook (i7-10610U / 16GB / 512GB SSD)
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest