Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamo80
csendes tag
Szia Kali!
Azzal amit itt írsz, teljesen egyetértek. Sehol nincs kolbászból a kerítés...
A Dell fórumból 3 oldalt olvastam vissza, ott nemigen találtam a K52JE-hez hasonló problémát, de ha többet visszaolvastam volna, biztos találok. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a Dell-el és a szervízzel is.Ezzel ellentétben az ASUS ígérgetésen kívül nem igen töri magát a probléma megoldásán. Ja, és az ígéreteit sem tartja be, és amikor megreklamálok valamit, akkor engem kérnek meg, hogy küldjem el nekik a munkalapot. Miért nem kérik el azt a hivatalos szervíz partnerüktől? És még megmagyarázzák, hogy az "alaplap javítva" egyenlő az alaplap cserével. Szerintem esetemben egyszerű a képlet: a szervíz berendelt egy alaplapot gariban, de nem az én gépemben cserélte ki, hanem egy haveréban. Felém javítást, az ASUS felé cserét jelentett le.
És egyre inkább kezd nyilvánvalóvá válni, hogy az ASUS a szériahiba ellenére a polcokon hagyta a K52JE-t (ha jól tudom a szériahibát az ASUS is elismeri már).
De amit leírtál, az sajnos igaz, elsősorban a maga érdekeit nézi minden multi, könnyű belenyúlni más gyártó esetén is a kakiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Vostro 15 3559 i5-6200U, 8 Gb RAM, 250 GB SSD, 1366x768
- Vivobook S15 M5506WA 15.6" 3K OLED Ryzen AI 9 365 Radeon 880M 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx