- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fleed
aktív tag
Kinéztem magamnak az ASUS k40ie gépet, de sajnos nem találtam neten róla semmi tesztet, vagy személyes tapasztalatot. Kíváncsi volnék, hogy akkuja mennyit bír, halk-e, jó e az összeszerelése, illetve a zsanérjai. Meg egyáltalán a hátrányairól illetve előnyeiről szívesen olvasnék.
-
ro_bert17
őstag
válasz
deeppurple66 #10890 üzenetére
Pl. mindenféle teszteket sikerült olvasni az ul sorozattal kapcsolatban?
Egyébként rohangálós, hátizsákba bedobálósnak szerintem inkább másik notit nézz. Erre azért picit jobban kell vigyázni. -
válasz
deeppurple66 #10890 üzenetére
van külön téma az ul széria számára, hátha ott célirányosan több segítséget/választ kapsz; link
-
deeppurple66
csendes tag
SZiasztok!
Van valakinek UL80AG-je? Tudnátok róla véleményt mondani? Játékteljesítmény? FullHD filmmel üzemidő, sima használat melletti üzemidő? -
bodom87
tag
üdv!
F3Ke típusú laptopom van. eltűnt a cd-je esetleg valakinek nincs meg?
vagy az is jó ha megmondja valaki melyik kezeli a touchpadot. -
-xXx-
tag
Udv!
Valaki megtudja mondani, h erdemes-e ilyent venni 244k-ert ? vagy inkabb vegyem a sony vaiot ami 212k? jo lenne a gts 360m, de viszont nem tudom megeri-e rafizetni annyira?
-
Whitealert
tag
Sziasztok!
Asus K72JR-TY021D laptopot szeretnék vásárolni. Ha van valakinek ilyenje megtenné, hogy leírja a tapasztalatait vele kapcsolatban. Főleg a játékok futása érdekelne.
Előre is kösz -
válasz
nagysandor11 #10877 üzenetére
pont azt írtam, hogy adott összegért nem nagyon találsz jobbat ebben a kategóriában!
-
joy77
csendes tag
Tudtok ajánlani valamilyen progit, rendszer-partició mentésére AMD-s Asus laptophoz? Lehetőleg olyat, aminek van boot-cd indítási lehetősége.
Én az asztali gépemen a Macrium Reflectet használom, de ez a noti particióit nem látja. -
nagysandor11
csendes tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem ezt Asus K50AF-SX016D ughogy mostmár nics más választásom Ez van.
-
semetka
őstag
Mondhátok már meg miért agyal a gép bekapcsolástól számítva legalább 10 percig?
Állandóan villog a winyó ledje. Kezd idegelni. Procihasználat nincs. -
válasz
nagysandor11 #10875 üzenetére
adott árkategóriában simán bevállalható, jelentősen jobbat nem találsz ennyi pénzért!
-
nagysandor11
csendes tag
Sziasztok mi a véleményetek erről a laptopról?
Adobés progik használatára és játékra volna.
Asus K50AF-SX016D
Sürgős!!
-
válasz
Bubanc #10873 üzenetére
a 6 cellás 4400mah és a 8 cellás 5600 mah akkumulátorok között elég nagy különbség van üzemidő tekintetében!
a procik szériái közötti különbség is csalóka lehet, mert az i3 proci nem rendelkezik olyan fejlett energiagazdálkodással, mint az i7, és van i3 35 watt értékkel, ellenben van i7 25 watt értékkel! -
Bubanc
aktív tag
Köszi, akkor biztos, csak az aksi okozza a különbséget, mert azon kívül két különbség van csak, az egyik, hogy nem i7-es, hanem i3-as proci van, ami elvileg még kevesebbet is eszik, valamint, hogy nem 500 mb-os a hdd hanem 320-as, de nem gondoltam volna, hogy a nyolc és a 6 cellás aksi között van 3-5 óra különbség.... ez nem tűnik túl normális jelenségnek.
-
válasz
Bubanc #10871 üzenetére
igen, de pontos szériája és típusa válogatja, mert több tényező (akksi, proci, vga...stb milyensége) együttes megléte szükséges, és elég, ha csak egy is hiányzik, már nincs a várt jó eredmény/teljesítmény!
a 8 cellás akksi elég drága, de az asus ügyfélszolgálat biztos tud neked segíteni a beszerezhetőség tekintetében! -
Bubanc
aktív tag
A teszt eredmények szerint még kicsit jobbak is fogyasztásban at U 30jc-s gépel mint az UL széria, és máshol is olvastam, hogy az energiagazdálkodása a core i-s prociknak jobb mint az alacsony fogyasztásra készített core2duo-s procik, a megoldás kulcsa esetleg az lehet, hogy az ul30-as notikba lehet, hogy csak 8 cellás aksit raknak...
Van ötletetek, hol lehet olcson venni ilyen 8 cellás aksit? Eredeti lenne a jó.
Köszi -
válasz
bajnokpityu #10869 üzenetére
beállítási probléma...
-
bajnokpityu
félisten
win 7 alatt nekem pont fele annyit bir az akksi,mint XP alatt. a 70IJről beszélek.
-
válasz
Bubanc #10866 üzenetére
azért ne keverd az ul30 és az u30 szériát, mert nagyon nem mindegy! a tiéd ha jc, akkor u30jc szériás noti lesz, ami pont nem a 11 - 12 órás akkumulátoros üzemidőről híres!
amúgy a bios és az oprendszeres energiaséma megfelelő beállítása a kulcs - utóbbi esetében szükséges a megfelelő illesztők telepítése, nem minden esetben jó például az, amit alapban ad a win 7 oprendszer! -
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
Remélem tudtok segíteni ez a topik kicsit aktívab mint az Asus UL-es.
A probléma a következő. Vettünk UL 30 JC-s gépet core i3-as procival és a kisebb 6 cellás 4400-as aksi van benne. Itt és máshol is azt mondják, hogy az UL ez szériát nem lehet megverni aksi üzemidőben.... nos egyenlőre az a tapasztalat, hogy minimális használat(netezés+office) alatt két és fél óránál többet nem bír, ez pedig enyhén szólva nem kiemelkedő, sőt gyengének mondanám... quiet office alap beállítással néztük. Van valami ötletetek mi okozhatja ezt? Van valami trükk? Esetleg proci teljesítményt vissza venni, Nvidia optimust se találtam, hogy hol lehet beállítani.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget! -
aakosch
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ha C meghajtót formázom és rakok egy Windows XP-t vagy akármilyen más oprendszert, akkor később a rejtett particióról ugyanúgy visszaállítható lesz a gyárilag előtelepített Win 7 Home Premium x64?
Asus K50IN notebookról van szó, bár ez lehet nem is lényeges annyira.
(Azért merült fel bennem a kérdés, mert az előző laptopommal ugyanezt megcsináltam és ott nem akarta visszarakni az előtelepített Vista-t. Igaz, az egy Acer 6930ZG volt. Nem akarok elkótyavetyélni egy origi w7-et.
)
-
zoo8800
veterán
válasz
bajnokpityu #10862 üzenetére
Szvsz bios frissítés nem oldja meg.
Mehet gariba. -
bajnokpityu
félisten
Asus K70IJ-TY041L T4300 2,1 GHz, 800 MHz, 1M,2GB,DDR2,250GB,Intel GMA X4500M,WEBCAM,Kártyaolvasó,17,3col
na,4 hónapos a drágám,és XP alatt azzal szórakoztat,h 1-2 hetente resetel,majd ujrainduláskor nem találja a winyót.egyetlen dolog,ami megoldja a problémát,a teljes áramtalanitás.
vanakinek ilyen tapasztalata? bios frissités? garanciáztatás? winyó csere?
-
válasz
koppany79 #10857 üzenetére
amikor elindítod at exe állományt, akkor mi történik?
32 vagy 64 bit képes win 7 oprendszert használsz? mondjuk 64 bit esetén meg ott a 64 bit mappa. úgy próbáltad, hogy az eszközkezelőben az illesztő frissítését választod, és manuálisan betallózod neki a linkelt illesztő kicsomagolt mappáját? -
kovsol
titán
ha a dvd meghajtóm elhalt az asus notiban akkor gariztatást hogy van megoldva? elviszik az egész gépet ilyenkor ?
-
lente89
csendes tag
Hi. A képernyő felbontást kell szélesvásznúra állítani, 1366*768 v 1280*900 stb stb...
Más:
K52jr tulajok! MEgjelent a 210-es bios, valaki frissített esetleg már rá??Köszi választ.
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Lecseréltem azXP-t Win7-re. Telepítve lett a NFS Carbon játék. A játék közben a monitor két szélén kb. 5-5cm-s függőleges csík van. Mit kellene állítani a notin hogy teljes képernyős legyen a játék? Az Asus oldaláról a legújjabb VGA driver van fenn. Köszi a tippeket! -
Ramius
őstag
Üdv. Miért van az, hogy hibernálásból nem lehet "feléleszteni" a gépemet? Újabban nem kapcsol be a kijelző. Csak újraindítás segít. A noti egy k50ab, win7 64bit rendszerrel.
-
-
koppany79
csendes tag
asus k50ij.fordítva van a kamera,megoldás?
-
Bobyjack
senior tag
Kéne egy kis segítség! Adott egy EEE 1006p aminek megsérült a kijelzője (bal felső sarok fehéren világít, nincsenek színek). Hol és mennyiért lehet az ilyesmit cserélni? Van valakinek tapasztalata? Mert nagyon sürgős a dolog! Köszönöm
-
válasz
steelsec #10833 üzenetére
nem a 64 bit vs 32 bit közötti különbségre értettem - hiszen akkor jobbára csak a 4 gb vagy több memória megcímzése lenne a fő szempont -, hanem arra, hogy átlagos otthoni felhasználásra esetlegesen egy home premium is elég, ha nem kellenek kimondottan az ultimate által nyújtott többletek!
biztonság szempontjából nincs különbség a 32 bit és a 64 bit között!
adott szériás noti kapott 64 bit támogatást is, így abból a szempontból nem/sem lesz gond! -
Vinchi
tag
-
zoo8800
veterán
válasz
koppany79 #10810 üzenetére
ugyanezzel szenvedtem, de jó lett végül.
ne szedd le azt a drivert, amit a win feltesz magának. Amellé kell telepíteni az egyiket, és hogy az melyik, az jó kérdés(#10809) Atronach
a jobb proci miatt a SX020-at venném. A GT310 és a 4570-es VGA kb. egyforma erős. Egyébként a másik se rossz vétel. -
Atronach
csendes tag
Üdv mindenkinek,
egy kis vélemény nyilvánításra lenne szükségem.
A következő két notebook közül kellene döntenem.Asus K50AD-SX015D
Asus K50IE-SX020D
Több heti keresgélés után maradtak a döntőben
Véleményeteket előre is köszönöm.
-
kp78
addikt
Talán Nálad is ez a gond? [link]
-
koppany79
csendes tag
asus k50ij fordítva van a kamera!tud valaki segíteni?
-
noncsika
tag
válasz
Vinchi #10805 üzenetére
Szia!
Azért gondoltam rá, mert viszonylag szűkös a keret rá, nem akarom a leggagyibbat (~60-90k kategória) és a túlárazottat (~130k és afelett) se. Számomra arany középútnak tűnik ez a modell ~110k-ért, mivel 1 max 2 évre tervezek vele, addigra meg majd ugyanennyiért az UL20nál 2x jobbat kapok valszeg, de lehet rossz a gondolatmenetem
a mostani 2 éves notim másfél órát jó ha bírja, de az 15,4"es és utálom cipelni (igen, lehet azt mondani, hogy adjam el és összejön a pénz UL20-ra de inkább arany középút + pótnoti végszükség esetére)
-
noncsika
tag
sziasztok!
már nagyon nem bírok magammal, minél előbb szeretnék venni egy notita kritériumaim nem túl durvák, legyen 12 colos, se kisebb se nagyobb, és bírja legalább 5-6 órát, főként netezéssel. kinéztem magamnak az ASUS EEE 1201HA típust, de mivel viszonylag kevés nagyobb helyen érhető el, nem tudom hogy már kifutó-e vagy még mindig csak kevés érkezik az országba. jön ennek utódja és azért nicsen belőle, vagy már kifutóban van? érdemes ilyet venni? vélemények, tanácsok esetleg tapasztalatok?
köszönöm!
-
madd dogg
senior tag
-
kp78
addikt
Miért van az, hogy a gép (Asus k52jr) néha gondol egyet, és egy bekapcsolás után az asztalon körben szétrakott ikonokat visszarendezi baloldalra egymás mellé
Még szerencse, hogy nem annyira sok ikon van kint, de akkor is idegesítő, hogy mire megszokom mi hol van, arra összekeveri, és rakhatom szét megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest