- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Asus support oldaláról nem tudod leszedni?
-
nagyjojo
csendes tag
válasz
legiaap #10593 üzenetére
ahhoz, hogy oldalra görgőzz, szintén utility programkell, ezeket az asus oldalán megtalálod. Jobb felülre beirod a tipus nevét....pl: k52jr
www.asus.hu
Kidobja a találatot, rákatt a nevére, kicsit görgetsz lefele, és a downloads fülre kattintasz, kiválasztod az oprendszert, és ott az utilitys-ben megkeresed ami kell. Ha nincs win7hez, akkor szedjél le xp-set, azzal is menni fog sztem, végülis ezek nem driverek.
A program amiket talált, azok nem hiányzó driverek, hanem frissebb kiadások, mint ami telepítve van, tehát jobban optimalizáltak, pl nekem a videókártyám folyamat gyorsabb lesz az újabb drivertől.
-
csabesz123
csendes tag
Hali mindenkinek!
ASUS K50AD gépről tudnátok véleményt mondani (megbízhatóság, melegedés...)? -
legiaap
félisten
válasz
nagyjojo #10587 üzenetére
Na szóval az a fura dolog, hogy anno, mikor feltettem a windows 7-et, akkor semmi drivert nem raktam fel. Ha jól emlékszem, akkor a windows mintha letöltötte volna a szükséges dolgokat.
Most feltettem ezt a progit és egy csomó mindent talált.
Amit nem értek, hogy:
- hogy hogy talált még hiányzó drivereket, mikor eddig is minden simán működött?
- a touchpad-ot nem találta meg ez a progi, mert pl. nem tudok oldalra görgőni, holott annak kéne működnie -
NÓPARA
aktív tag
Helló Kp78!
Ezt is megfogalmazták az okosok/ Végül is leírják már az XP rendszert/. No komment hozzá. Az én bolti eladóm valahogy össze hozta a dolgokat a gépre. Mivel még alig használtam így semmit sem tudok mondani vagy kérdezni. Remélem nem csalódok benne. Azt mondta az eladó hogy egyenlőre elég szerinte a 2Gb ram az XP-hez .
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Asus gamer notit,egy G2Sg-t.
Két éves a gép ezért Vista driverek vannak hozzá.
Win7-et raktam rá így nem működik minden mert nincs hozzá driverem!
Tud valaki segíteni,honnan tudnám letölteni a Win7 drivereket,ha van!Köszönöm!
-
Dufy
csendes tag
Gyerekek... melyik legyen? Játékra is kellene meg HD film, photoshop, stb...
Ez:
http://www.pcx.hu/termek/asus-k50ie-sx053d-49086vagy ez:
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=48448
nemtudok dönteni...... 2.ban jobb a VGA elsőben jobb a proci meg a ram de azért gyengébb vga elszomorít... :S
-
NÓPARA
aktív tag
Helló !
Megvettem az új gépet (Asus K52 JR). Feltelepítte az eladó az XP-t. A kamera driver-rel volt probléma mert fordítva volt a kamera. De 1 óra keresés és küszködés után már jó lett a kam. Most a gyerek teszteli de úgy tűnik hogy jó. Majd ha lenne valami jelentkezem.
-
nagyjojo
csendes tag
Milyen driver van fennt a videókártyához? mert nekem is ez a konfig van, de én mindenhol tudom állítani a felbontást...legalább 3 alternativára... Nekem a 10.4es mobility catalyst van fennt...
Amugy eladó a k52jr ha valaki jó gépet akar venni:
http://hardverapro.hu/apro/asus_k52jr_i3_4gb_ddr3_1333_5470_1gb_500gb_7200rpm/hsz_1-50.html
-
nagyjojo
csendes tag
válasz
legiaap #10580 üzenetére
szevasz!
Nekem a driveres problémákra a megoldás mindig a Driver Genius Pro nevű program, megkeresi a legfrissebb drivereket automatikusan, ha a neted megy akkor csak el kel inditani, és megcsinál mindent, fel is telepiti, nem kell egyesével szüttyögni a driverekkel...
És sztem tuti hogy talál... nekem hetente frissiti a drivereimet... -
kp78
addikt
Nektek az akksi töltöttség led elaszik, ha feltöltött? (K52Jr típuson)
A leírás szerint a led kikapcsol, ha az akksi feltöltődik, de nekem egész éjjel ki volt kapcsolva a gép, csak töltötte az akksit, de reggel is világított az akksi led.
Aztán meg kivettem, mert ha hálózatról használom, akkor ki szoktam venni. -
legiaap
félisten
Halihó!
Asus X50z-re merre találok Windows 7 Professional 32 bites rendszerhez drivereket?
Az Asus support oldalán nem lehet windows 7-es oprendszert kiválasztani. -
Sapphi
aktív tag
yimm!
Ez azért van mert te mindig 4:3-es képaranyú felbontásra teszed a játékot! De a noti képaránya 16:9 olyan kisebb felbontásokat keress amik 16:9-esek WoW-nál van GTA4-nél van szerintem a többi játéknál is kell legyen. Jah még Age of Empirenél néztem és ott is volt
De ha mondasz egy játékot ami nálad nem jó akkor megnézhetem!
-
F1r3b1rd
tag
Hm, milyen finoman közlik h használj újabb oprendszert.
Ha már úgyis irok: az XP pontosan hol tárolja az eddig feltelepített vezérlőket?
A korábban írt próblémára már megpróbáltam egy olyan megoldást is kivitelezni, hogy kompatibilis módban telepítettem az xp-t, majd utólag a sata drivert is feltettem(ezután biosban viszaállítottam a lemezkezelését sata-ra), de így nem tetszet a gépnek. Próbáltam vezérlőpultból letörölni, meg egy két mappából, de még mindíg megtalálja valahol és visszatelepíti a sata drivert.
-
yimm
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Megpróbálom mégegyszer.
Van egy olyan problémám egy Asus K52JR notivan , a videokártya Ati 5470.
Win7 tel telepítve. Bármilyen játékot feltelepítek, a felbontást nem tudom a játékokban csak a képernyő natív felbontására állítani (1366x768). Ha le akarom venni a játék felbontását akkor vagy oldalt fekete csíkok lesznek és kissebb kockában lesz a játék, vagy szellemképes lesz és túllóg a képernyőn a kép. Valaki tapasztalt ilyet ? -
kp78
addikt
válasz
NÓPARA #10568 üzenetére
Úgy tűnik ma kicsit több idejük van levelet írni, mert a mai Vista driver kérdésemre hamar jött a válasz.
"Tisztelt ...!
Valójában már a Windows XP támogatását is befejeztük közel egy éve, illetve régebbi készülékeinkhez még biztosítunk „drivert”, így azt hivatalos oldalunkon keresztül továbbra is elérhetővé tesszük. Ebben az esetben sem új „driver” megírásáról van szó, hanem meglévő illesztőket próbálunk a készülékhez és amennyiben azok működnek (némi módosítással), úgy hivatalosan közzé tesszük letöltő felületünkön. A Windows XP mára egy meglehetősen korszerűtlen operációs rendszer lett, hiszen 9 éves pályafutása alatt nem kevés platformváltásra került sor a számítástechnikában. Megjelentek a több magos processzorok és a 64 bites alkalmazások, melyeket már nem tud kiszolgálni az XP (még a 64 bites verziója sem). A szemléletváltás azonban technikai téren mindig előbb jön, mint a felhasználók „fejében” hiszen egy jól bevált rendszert senki nem ad fel egykönnyen, ám el kell fogadni a tényt, hogy az új készülékek már nem kompatibilisek ezzel a közel 10 éves rendszerrel, ahogy nem kompatibilisek a Win95/98 stb. rendszerekkel sem.Mivel a Windows Vista még élvezi az aktív támogatást, ezért elvben várható, hogy készülékére annak megfelelő illesztők is kiadásra kerülnek, azonban erre vonatkozóan még nincs biztos információnk, így a tájékoztatástól időlegesen kénytelenek vagyunk eltekintetni.
Megértő és szíves türelmét azonban feltétlenül megköszönjük!"
-
kp78
addikt
Megjött Asus ügyfélszolgálat válasza az xp driver kérdésre, sajnos semmi konkrétum nincs benne.
"Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében tájékoztatni kívánom, hogy készüléke valóban kompatibilis a Windows XP operációs rendszerrel, azonban az illesztőprogramok jelenleg még tesztelési fázisban vannak külföldi központunkban. Bár kikértük az illetékes szakemberek véleményét, határozott időponttal a szükséges illesztőprogramok kiadásának vonatkozásában még nem rendelkezünk, így csak szíves türelmét tudjuk kérni, míg a jelenleg zajló tesztfolyamatok a vásárlóink legnagyobb örömére lezárulnak.
Üdvözlettel:" -
zoo8800
veterán
válasz
csabesz123 #10563 üzenetére
Egész jó a K50 széria, de hogy milyen teljesítményt nyújt játékok alatt, az ugye típusfüggő
Amelyikben ATi 4570-es VGA van, az elég jó.
-
csabesz123
csendes tag
Hali! Tervezem egy K50AB noti vásárlását!
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra (megbízhatóság...) és hogy milyen teljesítményt nyújt játékok alatt.
Előre is köszi a választ! -
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Holnap készülök venni egy Asus G2Sg-t.
Márciusban volt 2 éves,tehát már nem garos.
T9500
8700GT
Full HD
Hibrid tv tuner,stb...
Mit gondoltok milyen ez a gép? -
törölt tag
Üdv!
volt egy asus mypal a632N em és annak ha kicsitottam a gps antennáját kikapcsolt és ha igonál kinyitottam akkor is....:S
Ez minden a632N nél így van vagy csak én fogtam ki egy rossza darabot?:
-
törölt tag
Nállatok a Webcam képe jó? Nállam fejjel lefele van. Frissítettem a drivert is, de nem változott.
-
Gabóka
tag
Hi all!
K52JR tulajok sípoló hangot nem tapasztaltok? Mert régebben sok helyen írták, h az új i-s processzoroknak érdekes hangja van. Van aki azt mondja kicsit lehet hallani, van aki meg azt, h egyáltalán nem. Ti hogy vagytok ezzel?
-
cs4b18
csendes tag
K52-m van kb. egy hónapja, a második héten hálózatban játszottunk haverral, és 3 napon belül 2 kék halál(memória hibára panaszkodott
), újraindítottam, ment tovább, azóta(kb. két hete) viszont semmi probléma.
Túlmelegedés miatt lehet ilyen??? Otthon hűtőpaddal még nem tapasztaltam semmilyen hibát.
Az 5470 tényleg nem valami erős - Windows élményindex szerint 3,3-, de ennyi pénzért simán jó kis gép!
-
MrAndrews
csendes tag
Boccs a rossz link miatt.
[link] -
MrAndrews
csendes tag
Hali!
Van egy ASUS F5SR notebook-om, és van egy olyan problémám, hogy elkezdett szétnyílni az LCD és a gép illesztésénél. Úgy nézem csak össze kéne pattintani, de eléggé ellenáll és nem nagyon akartam erőltetni. Volt valakinek hasonló problémája? Haveromnak is ilyen van és neki is szétnyílt, de ő se merte bántani.
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/100513/IM000259_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100513/IM000259_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] -
törölt tag
Na használatba vettem én is a Asus K52JR-SX101D -met. Az első benyomások nagyon jók,Win7 csak úgy suhan rajta. Amin meglepődtem (pozitív irányban) az a 5.1 élményindex. Az Aero miatt lett csak ennyi. Proci ill. a VGA 6.2-őt kapott ami elég jó. A gombok megfelelően működnek,nekem kézre esik.Amit talán hátránynak találok az a fényes kijelző.Leszokhatnának már róla. Egyébként nagyon jó kis gép örülök hogy ez mellett döntöttem.Azért egy 2Gb-os ramot még hajítok bele. Abból sosem elég !!
-
NÓPARA
aktív tag
Hát ez elég gáz részükről hogy nem írnak vissza a levélre. Lehet hogy túl messze vagy
tőlük és még a levél nem ért oda
. Majd meglátom hogy mire jutok én is ha más nem akkor két dolog jön szóba. Az egyik amit fentebb már javasoltak vagy virtuál PC. Majd ha lesz gép akkor többet tudok már én is.
-
kp78
addikt
válasz
NÓPARA #10534 üzenetére
Xp-s drivert szóban ígérték, de hogy mire, azt passz.
Én 05.11-én írtam az ugyfelszolgalat@asus.com-ra és a asus@cirma.hu-ra is, de válasz a mai napig egyik helyről sem érkezett
A levelem:
"Tisztelt Cím!
Érdeklődnék, hogy vásároltam egy Asus K52JR-SX101D típusú laptopot.
http://www.asusnotebook.hu/notebook/K52JR-SX101D
A részletes leírásnál az oldalon azt írják, hogy win7 és xp driverek letölthetőek innen:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=hu-hu
Ezért is mertem ezen típust megvásárolni, mert azt gondoltam, hogy a driverekkel nem lesz gondom.
Viszont itt csak win7-hez vannak driverek.
Érdeklődnék, hogy ezen típushoz honnan tudnék beszerezni xp-s vagy vista-s drivereket, mert win7 op.rendszer egyelőre nem áll rendelkezésemre.
Driver nélkül viszont fenti gép nem igazán használható, ezért kérem mielőbbi válaszukat!
Köszönettel:"
Pedig legalább annyit írnának, hogy türelem ember, majd lesz, de semmi.Amúgy aki nem xp-t akar rátenni, az nyugodtan vegye, mert a win7 driverek szó nélkül felmennek rá, és minden működik patentul.
-
NÓPARA
aktív tag
Majd megbeszélem a bolti eladóval hogy mit tudunk csinálni az OP rendszer érdekében.Így utólag nem lesz könnyű fel driverezni XP-re ahogy látom.
Kp78!
Jónak tűnik a kép amit csináltál a kammal. És hogy műkszik a gép?Kroni1!
Köszönöm a linket a topicról. Meg lesz a gép azt hiszem átpártolok majd abba a táborba érdeklődni. Talán a hétvégén nekem is meg jön majd a gép. -
kp78
addikt
válasz
NÓPARA #10529 üzenetére
Én úgy tudom, 0,3-as a kamera benne.
A minőségét csak rövid időre próbáltam, de a 2 éves f3tc notimban 1,3-as volt, és kb. ugyanilyen minőségű képet adott.
Arra, amire van, bőven jó. -
Kroni1
veterán
válasz
NÓPARA #10529 üzenetére
van már k52 topic, itt!
Amúgy már én is beálltam a K52JR tulajok sorába, és nagyon tetszik a gép! Ja és kipróbáltam és teljesen jó sötétebb szobában is a webcam, pedig csak 0.3Mp-es, az acerem 1.3Mp-se sem volt jobb! Az ATI VGA viszont biosból lenne kikapcsolható, de sajna nem lehet ennél, sebaj, ha a 5470-est max energiatakarékosság módba teszem az órajeleket leveszi 750/800ról 300/310-re
elég jó hűvös és csendes is a noti!
-
válasz
NÓPARA #10528 üzenetére
a chipset azonos a két szériában, így a chipset illesztője jó lehet, de a többi illesztőt más - más szériáktól kell(ene) összeszedni, mert a vga...stb már nem azonos! ha rászánsz néhány órát, akkor elvileg mindenhez találsz majd illesztőt, de szerintem kár ezeket a notikat xp oprendszerrel kínozni!
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Kroni1 #10521 üzenetére
Helló Kroni1!
Egyre többK52JR tulaj lesz itt. Lasan külön topicot kellene majd nyitni ennek a gépnek. Reméljük oda is egyre többen jönnének akiknek ilyen gépük van vagy szeretnének ilyet.
Olyan kérdésem lenne hogy a Webcamera milyen minőségű ebben a gépben. Ugyanis a honlapján csak ennyi van róla:VGA web camera (Fixed type)
Más tipusoknál írja hogy hány megapixeles a kamera. Aki már használja e gépet tudna valamit mondani a kameráról? -
NÓPARA
aktív tag
Kali!
Köszönöm Neked is a segítséged. Lenne még olyan kérdés bár nem teljesen Neked szól.
Mivel ehhez nincs XP-s driver esetleg az ASUS oldalán a K52F tipusú gép XP-s driver-je nem lenne jó hozzá? Bár annyira nem értek hozzá és bocs ha láma kérdés lett volna.A K52f-nél viszont felkínálja az XP lehetőséget. -
yimm
aktív tag
Üdv. Van egy olyan problémám egy Asus K52JR notivan , a videokártya Ati 5470.
Win7 tel telepítve. Bármilyen játékot feltelepítek, a felbontást nem tudom a játékokban csak a képernyő natív felbontására állítani (1366x768). Ha le akarom venni a játék felbontását akkor vagy oldalt fekete csíkok lesznek és kissebb kockában lesz a játék, vagy szellemképes lesz és túllóg a képernyőn a kép. Valaki tapasztalt ilyet ? -
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #10487 üzenetére
Megy szervízbe a noti.
Valakinek van arról bármilyen infója, hogy milyen jogszabályok vonatkoznak a szervízre? Gondolok itt arra mennyi ideig lehet szervízben, milyen tájékoztató információkat kell közölniük, a szervízben töltött idő pluszba hozzáadódik-e a garanciához, milyen feltételek mellett lehet esetleg komplett gépcserét kérni, stb.
Csak tapogatózok a sötétben, ennek a fényében írtam a fentieket. Sokat segítene, ha valaki tudna némi információval szolgálni.
Köszönöm!
-
válasz
hossszú #10515 üzenetére
nincs mit, használd egészséggel! gondolom jobban pörög most a noti, mint korábban a celeron procival?!?!
NÓPARA; telepíteni, és futtatni is xp kompatibilis módban kell az alkalmazást, és akkor win 7 alatt sem lesz gond! (a telepítőre és a parancsikonra is jobb klikk -> tulajdonságok -> kompatibilitás -> futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban; windows xp (sp3) -> alkalmaz -> ok!)
-
Kroni1
veterán
Látom szépen gyűlnek a K52JR tulajok, népszerű gép lesz ez.. Akinek van már K52JR noti a tulajdonában, meg tudja mondani h a 5470-es kikapcsolható-e rajta, hogy csak a prociban lévő gpu menjen? (Nagyobb mobility radeonok állitolag tudnak ilyet...)
-
Sapphi
aktív tag
válasz
NÓPARA #10513 üzenetére
Annyit kell tenni ha el szeretnél futtatni XP-s cuccokat hogy az exe fájlra tulajdonságok és ott kompatibilitás ott "Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban:" Ezt áteszed XP-re és kész!
Persze előfordul, hogy ez se segít rajta. De a Win7 jól van megoldva ebben a kérdésben szerintem! (Jobban mint a Vista)
-
Dufy
csendes tag
Sziasztok! Noti vásárlás előtt állok és eddig ez vezet:
ASUS K61IC-JX146D
Vélemény? Legdurvább játék amit szeretnék rajta futtatni az az assasin's creed 2 ... vinni fogja?
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
#08054973 #10512 üzenetére
Sputyi70! Sapphi!
Szóval egy teló programról lenne szó ami XP-t kér. De menne Win7 alatt is csak akkor virtuális gépet kell létre hozni. Na meg a gyerek Metin2-jének kéne az XP. Bár írtak valahol hogy a Metin menne Win7 alatt is csak valamit állítani kell valahol. Na meg is rendeltem a gépet remélem nem csalódom benne. -
kp78
addikt
válasz
#08054973 #10504 üzenetére
Én innen rendeltem, volt nekik raktáron, így hétfőn rendeltem meg, kedden itt is volt.
Számla, gar.papír benne, táska+egér sem hiányzott.
Nekem előtte egy Asus F3TC-m volt, ahhoz képest nagyon nagy előre lépés.
Gyors, halk, nekem tetszik.
Amit a tesztben írnak állja a helyét, a billentyűzet viszont abszolút rendben van.
A cd-tálca gombja valóban lehetne kicsit jobban kidomborítva, mert bizony szokni kell, hogy vakon megtaláld, hol kell megnyomni, de nekünk férfiaknak ugyebár mást is el kell tudni találni vakon
Nagyobb használatra csak ezután fogom be, talán holnapra végre felkerül minden, a levelező programmal viszont szívok egyelőre, mert a windows live mail-be nem bírom az áttelepítővel átrakni az outlook express-ből exportált leveleket, pedig bnőm vistás gépén a win mailbe simán át tudtam rakni. -
törölt tag
válasz
Sapphi #10505 üzenetére
Köszi. Én is a 116D-t néztem először ,de aztán ez melett döntöttem. Nem akarok rajta játszani,( arra ott az asztalim) csak egy megbízható noti kell. Az a lényeg ne legyen lassú mint a tetü arra elég az i3-as is szerintem. Köszi a választ. Remélem megleszek vele elégedve.
-
Sapphi
aktív tag
válasz
#08054973 #10504 üzenetére
Üdv!
Nekem K52JR-SX116D -em van ez valamivel erősebb mint amit néztél! De úgy gondolom a különbség annyira nem nagy!
Nekem nagyon tetszik! Gyors jól néz ki és minden van rajt ami számomra kellhet!
Tehát panaszra nincs okom! És még a játékok is elfutnak rajta ha nem akarja az ember full grafikán futtatni őket!
-
törölt tag
Hello ! Lehet már egy páran feltették ezt a kérdést ,de milyen tapasztalaitok vannak az Asus márkával kapcsolatban. Egy ASUS K52JR-SX101D tipus vásárlását tervezem. Köszi
-
F1r3b1rd
tag
Előre is bocs mindenkitől, kicsit hosszú lesz.
Nos elég érdekes helyzet állt elő és nem tudom melyik proginek lehet hinni:A notimban (Asus X51L) egy Seagate Momentus 5400-as teljesít szolgálatot másfél éve, és néha olyan dolgokat produkál a gép h fogja magát és lefagy, mindegy h éppen csinálok valamit csak üresjáratban megy. Kipróbáltam mindenféle wines oprendszer és driver kombóban, kb az összes szoftvert lecseréltem másikra v más verzióra, ramot cseréltem de probléma mégis fenn áll.
A lényeg: ez a tünet random jön elő és egy defrag után egy pár napra/hétre megszűnik.
Kínomban ráeresztettem egy HDsentinelt és egy HDDlife-ot is. A következőt mutatták:Kép.Ráadásul enyhén szólva eltér a 2 program kijelzése: a sentinel szerint 100%-os a teljesítmény és 99%os kondíció, de csak közepesre írja. Ezzel szemben a hddlife szerint ezek az értékek csak 77%osak.
A sentinellen ráeresztettem egy rövid és egy részletes öntesztet is, azok azt mutatják h minden oké, de mind2 tesz folyamán egy bizonyos szakaszon rendkívűl sok időt tököltek(hosszabbik teszt kapásból 3 órát gondolkozott azon a részén a hddnek).A seek error rate-t elég magasnak tartom, lehet h döglödik a hdd-m?
Mivel még garis a notim, jó lenne tudni h mitől van ez a hibajelenség és ha tényleg a hdd-nek van valami baja, akkor lehet-e gariztatni vagy csak nagyobb hibánál lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest