Hirdetés
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
japán
csendes tag
válasz
Master94
üzenetére
Szia.
Master94! Mit telepitettek neked? No ézt nem igazán értem! Mivel az én gépem/K52JE-EX-232D is megfordult a Fixdirekt-nél! De nekem maradt az oprendszrer!A saját,amivel elküldtem! Amugy minden Kedves Bajtársam-nak mondanám,hogy még mindig ZSIR a gépezet! Igaz 1 szer fagyott mint irtam is,de ez nem jelent semmit ez bármelyikkel előfordulhat! Igaz az Akku az 1.5 ora,de hát ez már csak ilyen,de ettöl függetlenül jó a gép! Igaz belenyultunk a szériába anno,de megcsinálták a szervizbe! És igaza van Kali-urnak,ettöl még nem kell mocskolni az ASUS-t! Mindenütt vannak hibák! AFönököm-nek HP-je van,Ő négy honapig vitte személyesen a szervizbe! Megcsinálták,hazahozta "Kék Halál" ! Ismét vitte,javitás,hazahozta ismét "Kék Halál! Ezt négyszer játszották el vele,mire kicserélték a gépét,és az Uj HP ugyanaz a széria,megy a mai napig is neki! Erröl ennyit!
Bár anno Én is nagyon ideges voltam,visszalehet olvasni a Hsz-ek,amit irtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Fűnyíró topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx