Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek ötlete, vagy tanácsa, hogy hogyan telepítsem újra, az ATK drivereket U30jc-s laptopomon? Azért kérdezem, mert valahogy az energiagazdálkodás nem akar úgy működni mint kellene. Eredetileg 13-350M-es proci volt benne, ezt cseréltem i5-re mert annak fejlettebb az energia gazdálkodása, és a neten található valamennyitesztben kb dupla annyi aku üzemidő elérésere képes az i3-hoz képest. Sajnos azonban semmi változást nem tapasztaltam, már biost is frissítettem, és az összes drivert újra raktam még szűz rendszerre is, de valahogy nem akart összeállni, ráadásul ATK driver nélkül is annyit bír mint ATK-val, ami szerintem nem normális.
Köszi előre is a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bittorrent topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest