- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
adDis
csendes tag
Köszönöm az instrukciókat, csak van egy kis bökkenő.
Mivel ezeket a paramétereket előtte nem jegyeztem fel, tehát nem is tudom mivel összehasonlítani, gondolom így nem sok értelme van megnéznem, ugye?
Ettől függetlenül kérlek írd meg ezeket hol és hogyan tudom legkönnyebben megnézni, legközelebb jól fog jönni!Van aki le tudná írni amúgy, hogy az Fn gombbal behozható és állítható funkciók micsodák? Vagy egyáltalán milyen hotkey-k vannak ehhez a géphez?
Természetesen 99%-ukat ki tudom következtetni, de pl. nem tudom mi akar lenni a C gombon levő kis kék monitor egy S betűvel (sleep? de akkor mi az F1-es Zz?
, illetve nem találom a kontraszt-állítási lehetőségeket!
Elnézést, ha hülyeségeket kérdezek, de a laptop most van a kezemben harmadszorra a félév során, így nem igazán ismerem. (Saját laptopom meg még nincs, én az asztalikat szeretem
)
Szóval jó lenne a képen egy kicsit kalibrálni, illetve egyszerűen elérni a gamma, kontraszt szabályozókat. A fényerőt látom, hogy a be van bindelve az F5, F6-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HP, DELL, LENOVO, ACER laptopok, WINDOWS 11, ÁFA-s számla, garancia
- LENOVO X250 (Core i5 / 8GB DDR3 / 256GB SAMSUNG / 12,5" / Windows 11) 19.990FT!
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop (RTX 3050, 144Hz) megvigyázott, gyári dobozában.
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest