Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jamo80
üzenetére
szerintem a vádaskodás felesleges - kivéve, ha tudod bizonyítani!?!? a kettős kimutatás vélhetően könnyen kibukhat, szóval aludjon nyugtalanul a szervizes hónapokon át, ha esetlegesen igazad van, de amennyiben nem, úgy csak magadnak okozhatsz kellemetlenségeket, szóval csak óvatosan! (és ezt nem rosszindulatból írom!)
a széria hibáját nehéz elismerni, mivel nem adódik a hiba minden darabnál, ezért furcsa is lenne minden darabot visszarendelni...
az egyik munkatársamat pont egy dell noti szervizelésekor próbálták nagyon balgának nézni régebben, égnek is állt a hajam, amikor telefonon felhívott, és elmondta, hogy mit mondtak neki! amikor ment a notiért, akkor mentem vele, és szerencsére sikerült elrendezni a dolgokat, de maradjunk annyiban, hogy minden szervizben emberek dolgoznak, és bár nem szabad általánosítani, de előre sajnálom azon kevésbé hozzáértő embereket, akik azon szervizesnél ügyintéznek, akivel nekünk volt dolgunk anno...
mivel elég sok gyártó termékéhez van közöm áttételesen, így több gyártó/szerviz esetében is lenne mit mesélni, akár a nevesebbek közül is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx