Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
viperabácsi
üzenetére
csökkent 13ezer Ft-al
nálam a 15 Pro Max vagy a 16 Pro lenne a választás -
válasz
viperabácsi
üzenetére
Attól függ honnan vennéd, hivatalos helyeken a 16os széria megjelenésével eltűnik a 15 pro a polcokról, legalábbis általában ez szokott lenni.
-
viperabácsi
addikt
Hali srácok !
15 pro vásárlás előtt állok , érdemes vagy meg kell már várni a 16 pro-t ?
Esetleg 15 pro ára csökkenhet a 16 megjelenésével ? -
kemdom
tag
Jaj, uraim…
Beszélgettek itt nagy elánnal a 16-ra váltásról, én meg augusztus elején húztam meg a ravaszt az S21 Ultra -> 15PM-re cserélésére.
Tudom, akkor miért nem vártam meg a 16-ot? Passz.Gyönyörű volt az asszony Natúr titánja, de boldog vagyok, hogy nem ijedtem meg a Kék titántól, ez a telefon a legelegánsabb tárgy, ami valaha 5G képességet szerzett!!

-
csakany2001
senior tag
Pixel-t előbb vennék, mint Samsung-t. Ott azért történtek megosztóbb dolgok, nem azt mondom, hogy a Tensor miatt a Google sokkal vonzóbb lenne, de szoftveres téren előbb választanám a keresőóriás megoldását.
Apple-nek nem igazán szeretem az üzletpolitikáját, meg szerintem vastagon fog a ceruza is, de telefonból nálam biztosan elsők, néha-néha kacsingatok az android felé, de mióta váltottam, azóta nem sűrűn váltogatok telefont...
-
Arra gondoltam, hogy androidon erősen belevegyülnek az összképbe a kevésbé neves kínai telefonok is, amik ha mondjuk 2 főverzió frissítéssel megörvendeztetik a telefonjaikat, az már jónak számít, ahogy tudom vagy emlékszem.
Samsung-ék pont, hogy e téren eléggé felzárkóznak Apple mellé, igazából Samsungon kívül mindegyik más androidos telefonra gondoltam inkább.
-
Rossi
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
5S-nél indultam, előtte droidos voltam.
1-2 évente váltottam, mikor hogy.
Ezt a "van-e értelme" dolgot rég elengedtem, de a biztonsági mentésből visszaállítás miatt az "új készülék" feeling sincs meg, mióta alig változnak kívül a telefonok.
Meg dobozból kibontás után kapják egyből az UAG tokot...Igazából nálam cserénél max. a tudat van meg, hogy na, új a teló.
Pár új funkciónak tudtam igazán örülni pl. LIDAR arcfelismerés, fotózás sötétben, 5x optikai zoom, ilyesmi.
-
Flush0211
csendes tag
Sziasztok, Carplay-el lenne olyan problémám, hogy ha be aktív, akkor az értesítések nem jeleznek se hanggal, se rezgéssel, illetve az órámra se jön semmi értesítés. Ha nem aktív akkor minden rendben megérkezik. Fókusz, ne zavarjanak mód nincs bekapcsolva, néma mód kikapcsolva, egyszerűen nem jövök rá hogyan tudnám rávenni hogy minden értesítés megérkezzen és jelezzen is. Van esetleg erre megoldása valakinek? Köszönöm ha esetleg tudsz segíteni
-
knox83
senior tag
Olyat csinált valakinek a telefon hogy egyszer csak átváltott 60 hzre? Olyan mintha pont 20% akkunál csinálta volna, eddig ilyen sosem volt.
közben rájöttem, bekapcsolt az alacsony töltöttségű mód..amit nem értek mert eddig ez nem volt
-
Mire gondolsz "átlag szavatossági idő" kapcsán?
Felváltva használok iOS és Android oprendszerű telefonokat - egy ideje leginkább már csak az Apple és a Samsung között ugrálok, a többi gyártó kipergett -, de leginkább csak megunom a rendszer és azért váltok. Ettől függetlenül érdekelne a fenti, hátha tudat alatt az is közrejátszik.
Mondjuk 2 évet még egyikkel sem bírtam ki, de némelyik közelített, ami nálam nagy szó
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez egy nagyon közösségfüggő dolog, mert itt is tökre jellemző, hogy van akiknek minden évben a legújabb kell, vannak akik “átlagos” időközönként váltanak és valaki még ma is egy 6S-t használ, mert kielégíti az igényeit, szereti és nem érdekli az újabb.
De androidoknál az átlag szavatossági idő gyengébb, szóval a többség ott valóban sűrűbben válthat, már csak amiatt is.
-
moordavid
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Detto. 15p-ről legközelebb 17 vagy utána.
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, valaki tervezi a 15pm után a 16pm-re váltást? Tudom többen vannak akik minek, csak kíváncsi lennék. Köszi
-
Tiger.
nagyúr
Lehet állítani itt valamit, mert mindig a legutolso hozzaszolasomhoz ugrik mikor belépek az oldalra.
Régebben mindig a legutóbbi hozzaszolasra ugrott. -
knox83
senior tag
válasz
Joachim21
üzenetére
Ez csak egy magánvélemény de nem kell sokat várni a magasabb mpx-es szenzoroktól. Honor magic 5 prot cseréltem 15PM-re, ott minden kamera 50 mpx volt de a gyakorlatban alig volt különbség. Az új pixel uw kamerája is 48-as és a 15PM-el hasonlítva esküszöm hogy jobb az iphone végeredménye pedig ugye az csak 12 mpxes…Részletességben alig látni különbséget (lásd gsmarena)
-
Joachim21
őstag
13PM vs 15PM ha őszinte akarok lenni akkor nem érte meg a váltás. Nyaralásokon jól jön a nagyobb zoom, de ennyi. Majd a 17-ben talán már minden szenzor 48MP-es lesz, és akkor arra ráugrok megint.
-
Én első almás telóként jól belecsaptam a lecsóba ezzel a 15 PM-mel, legjobb telefonomnak tartom, nagyon szeretem is azóta is és az a különös, hogy rá fél évre, miután már megvolt, beszereztem tartaléknak egy sima i11-es telót is, amit megnyomkorászva nem éreztem annyival korszerűtlenebbnek, mint amire számítottam.
Persze azonnal érződik a 60Hz, a kijelző- és a kamera minőség különbség is, de azt leszámítva szinte ugyanaz az érzés, az is pattogós működésű telefon és ugyanazokra tudnám nagyrészt használni (ha használnám).A fentiekből kiindulva én azt is megkockáztatnám, hogyha a telefon is úgy szeretné, akkor még 5 év múlva is ezt gondolnám majd használni és erről írok is most lehet egy emlékeztetőt, ami jelezni fog erre a posztomra majd 2029-ben ugyanezzel a nappal. 😁
-
gretzky77
veterán
Lehet tényleg öregszem így az 50 felé, de mindig nyitott voltam az újdonságokra, illetve szerintem a szériák között közel sincs már akkora ugrás, újdonság, mint mondjuk 10-15 éve! Gyerek is kapott egy Macbook Pro-t az egyetemre, ő kérte
illetve van egy Watch Ultra 2-m is és most rendeltem Telekomtól 2 iPad-et is magamnak meg asszonynak. Igaz csak sima 10th generáció, de amire kell bőven elég és az enyém szép kék lesz mint a 15PM.
-
xhege
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
Én az Xs óta mindegyik új széria pro vagy pro max verzióját kipróbáltam. Mellette a Note9 óta az összes Samsung flagshipet és Pixel 4-től a Pixel 7 Proig a pixeleket is. Meg 1-2 Huaweit, Honort, Oppot, Xiaomit.
A droid oldalra már nem tervezek visszatérni, a 15PM meg még 1-2 évig tuti kiszolgál. Most én sem vagyok izgatott. Aztán tényleg lehet, hogy közeledve az 50-hez változik az ember.
-
s.Oliv3r
őstag
Megjött a 16 Pro-ra rendelt tokom.
Jó lesz ez a 6.3-mas méret 
-
Sasi001
senior tag
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy éjféltől reggel hat óráig fő és zárolt képernyő aktív volt 3óra 40 percet. Hozzá nem nyúltam.
-
törölt tag
Sziasztok!
A képernyőn megjelent egy “nagyobb” fekete folt, ami nem tűnik el, folyamatosan ott van bekapcsolt kijelzőnél. Mitől lehet?
Szerviz? Garanciában javítják? -
jacis
nagyúr
Ma rakattam az istyle-ban fel egy üveg fóliát. Nagyon profin felrakták a srácok. Egy éven belül kétszer kicserélik ha kérem. Nem kell indoklás sem. Ha hibátlan akkor is cserélik ha kérem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az always on display-t ki szoktátok kapcsolni?
Valóban beéghet a kijelző, ha bekapcsolva hagyom?
Nálam alapértelmezetten van, egy idő után lekapcsol az always on display. -
Joachim21
őstag
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Valójában a proci használat melegíti, amiből arra lehet következtetni, hogy a képfeldolgozás erősen nyúzza a SOC-ot. Nekem ebből egyedül Thaiföldön volt eddig egyszer problémám, amikor 42 fokban 2-3 óra aktív videózás és fényképezés után elkezdett fagyni a fénykép applikáció, de olyan körólmények között ezt nem róttam fel neki túl nagy hibának.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
teljesen hidegen hagy a váltás, sőt valójában a méret miatt vettem a 15pm-et mert nem kell ennél nagyobb telefon.
Tudom, akkor miért nem vártam meg a 16-ot? Passz.

illetve van egy Watch Ultra 2-m is és most rendeltem Telekomtól 2 iPad-et is magamnak meg asszonynak. Igaz csak sima 10th generáció, de amire kell bőven elég és az enyém szép kék lesz mint a 15PM.