- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
Őszintén, annyira szerettem volna spórolni, hogy hajlandó lettem volna benyelni 3 visszaküldős körre is rámenni. Nem véletlen, hogy a Vintedet használtam, ahol gyakorlatilag oda is firkanthatsz egy semmit a buyers' protection oldalra, és neked ítélnek, hogy ilyen esetre legyen megoldás (nem úgy, mint pl egy HvApro vásárlásnál, ugye...)
Sajnos nem jött be, de úgy néz ki, a nejem jobban ismer, mint én magamat, és megelőzte a kálváriát, aminek a végén - minden bizonnyal - eljutottam volna oda, hogy veszek egy újat boltból. -
Navaren
aktív tag
Köszi, mindkettőtöknek, ezt nem láttam még.
Nem kizárt, hogy így van, csak azért találnám/találom furcsának, mert anno asszem iOS 12-nél feature volt WWDC-n épp az ellenkezője, azaz hogy a rendszer azonnal maxra tekeri magát (így gyorsítván elsősorban az - akkor - öregebb motyókat).
-
Érdekes cikkeket olvashattál... ez 120 Hz, de ahol nem kell, ott lejjebb veszi. Görkegésnél, stb. felmegy 120-ig. Az meg, hogy egyes appok nem támogatják, nem az Apple hibája. Elég egy ilyen, ami a másik oldalon megy 120-al, itt meg nem, csinálni egy ilyen videót és lehet is min csámcsogni. Mint mindig. Viszont érthető,hogy zavar, ha mást szoktál meg. Én pl. többször próbálkoztam droiddal, Samsung Note szériákkal, ott pl. a gyári billen egy nap alatt többet ütöttem félre, mint iPhoneon egy év alatt. Ebből azt szűrtem le,hogy utóbbi milyen pontos, közben mindkettő az, de megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest