Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
Őszintén, annyira szerettem volna spórolni, hogy hajlandó lettem volna benyelni 3 visszaküldős körre is rámenni. Nem véletlen, hogy a Vintedet használtam, ahol gyakorlatilag oda is firkanthatsz egy semmit a buyers' protection oldalra, és neked ítélnek, hogy ilyen esetre legyen megoldás (nem úgy, mint pl egy HvApro vásárlásnál, ugye...)
Sajnos nem jött be, de úgy néz ki, a nejem jobban ismer, mint én magamat, és megelőzte a kálváriát, aminek a végén - minden bizonnyal - eljutottam volna oda, hogy veszek egy újat boltból.
-
Navaren
aktív tag
Köszi, mindkettőtöknek, ezt nem láttam még.
Nem kizárt, hogy így van, csak azért találnám/találom furcsának, mert anno asszem iOS 12-nél feature volt WWDC-n épp az ellenkezője, azaz hogy a rendszer azonnal maxra tekeri magát (így gyorsítván elsősorban az - akkor - öregebb motyókat).
-
Érdekes cikkeket olvashattál... ez 120 Hz, de ahol nem kell, ott lejjebb veszi. Görkegésnél, stb. felmegy 120-ig. Az meg, hogy egyes appok nem támogatják, nem az Apple hibája. Elég egy ilyen, ami a másik oldalon megy 120-al, itt meg nem, csinálni egy ilyen videót és lehet is min csámcsogni. Mint mindig. Viszont érthető,hogy zavar, ha mást szoktál meg. Én pl. többször próbálkoztam droiddal, Samsung Note szériákkal, ott pl. a gyári billen egy nap alatt többet ütöttem félre, mint iPhoneon egy év alatt. Ebből azt szűrtem le,hogy utóbbi milyen pontos, közben mindkettő az, de megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de a hír szerint a koreaiak is ötvözetet alkalmaznak (igaz, nagyon nagy tisztaságút). 99 százalék fölötti az érték.