- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4888 üzenetére
Ha kikapcsoltad akkor sajnos igen.
-
Sasi001
senior tag
válasz
csakany2001 #4813 üzenetére
15pm kamera használatnál érezhető volt a melegedés, de semmi komoly, viszont 16pm még langyos se volt soha.
-
Sasi001
senior tag
Sziasztok! Egy kérdés. Ha újra rakom a telefont de nem állítom vissza biztonsági mentésből, az órát le kell választani? Vagy mivel az apple ID ugyanaz akkor maradhat?
-
Sasi001
senior tag
23-00-kor raktam töltőre, 3-ra feltöltötte pedig 6-kor veszem le a töltőről. Egyébként ugyanez van az órával is.
-
Sasi001
senior tag
Mindig optimalizált töltést használtam, de hajnal 3-ra tölti fel és 6-30-körül veszem le töltőről. Gondolom ezért ajánlja a 95%-os töltési korlát bekapcsolását. Számít ez valamit?
-
Sasi001
senior tag
Nálam is minden rendben sőt az akku idő is jobb lett.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Kolondrum #4485 üzenetére
Nálam is egy hónapon belül esett 3%-ot. 15PM decemberi most van 96%-on. Ultra2 eddig 100%-on volt két hónap alatt esett 97%-ra. Üzemidőn észrevehető? Én nem igazán veszem észre. Az első egy két százalék esésnél idegesítő, évek alatt nem tudtam megszokni utánna már nem érdekel. Eddig minden évben cseréltem most kimaradt.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4335 üzenetére
Én ma kapcsoltam vissza és már nincs gond a privát átjátszóval. Ha az volt egyáltalán a gond. Lányomnak ugyanaz az előfizu és nála nem volt probléma.
-
Sasi001
senior tag
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy éjféltől reggel hat óráig fő és zárolt képernyő aktív volt 3óra 40 percet. Hozzá nem nyúltam.
-
Sasi001
senior tag
válasz
#31816946 #3669 üzenetére
Amikor áttörlöm a kijelzőt akkor szoktam sima szemüvegtörlő kendővel áttörölni, de ha nagyon maszatos akkor enyhén vizes kendővel. Havonta egyszer leveszem de nekem semmi por nincs alatta, persze ez biztos függ a használati körülményektől. Régebben hamar kopott a sarka most ezt nem vettem észre. November óta két gyári szilikon tokot használok és nincsennek megkopva.
-
Sasi001
senior tag
December 15 pro max 132 ciklus 99%
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3515 üzenetére
Én pont egy Alza rendelésnél fogtam ki egy ügyintézőt rendeltem egy Meross garázsnyitót ami működik az otthon alkalmazással és használtat küldtek. Karcos volt és hiányos. Telefonon hívtam őket és közölte az ügyintéző, hogy én is összekarcolhattam. Mondtam, hogy semmi gond küldöm a videot a kicsomagolásról. Innen már ment simán pár nap alatt visszautalták az árát. Viszont ha valaki nem veszi fel a kicsomagolást akkor mehet a vita. Egyébként egy darab volt direkt figyeltem visszarakták bontott termékként. A megfelelő jelző erősen használt és hiányos lett volna.
-
Sasi001
senior tag
Egyébként lehet, hogy észrevett valami sérülést amit eddig nem látott és összekapcsolta a rádőlt dobozzal. Lehet, hogy pusztán ezért kérdezte.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LittleLombax #3148 üzenetére
Nincs semmi gond se a pro se a pro max-al.
-
Sasi001
senior tag
Már másodjára találkozom ezzel olyan mintha újra is indulna. Mai napra használatot sem mutat.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #3125 üzenetére
Ha a RAW tiltva(áthúzva) van akkor Heif lesz.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #3122 üzenetére
Ha Jobb felül a raw12 feliratra gondolsz érintsd meg legyen áthúzva-lehúzva.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #3120 üzenetére
a raw az nem a "kötelezően" szerkeztendő képet jelenti?
Nem feltétlenül, de jobban szerkeszthető mint a többi, több adatot tartalmaz, részletgazdagabb. Szerkeszteni nem közelező. -
Sasi001
senior tag
Érdekes. Ilyennel még nem találkoztam. -
Sasi001
senior tag
17.4.1 Tölthető.
-
Sasi001
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2741 üzenetére
Kisebbik lányom telefonja 52 ciklus és 99%. Ugyanazzal a gyári töltővel gyári kábellal töltve. Optimalizált töltés be de például nekem is gyári adattól nagyobb kapacitással rendelkezik az akku ezért lassabban degradálódik. Ez az ami sokat számít. Szerencse kérdése. Nálam a 40-80 nem élhető. Valamennyit biztos számít de szerintem minimális. Amit megfigyeltem azt tuti nem szereti ha 20% alá van engedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest