- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont erről van szó, nálam a 17.5.1-ben is vannak hibák, egyik sem komoly, de mind bosszantó, nevetségesen béna, figyelembe véve az apple-ről elterjedt jó véleményt ami kialakult az elmúlt 15 évben.
Ettől függetlenül biztos, hogy rányomulok a 18-ra - február környékén -
joey04
titán
-
joey04
titán
Nem baj, az a baj, hogy kardoskodsz mellette úgy, hogy rendesen ennyi idő alatt le sem tudtad tesztelni, valamint a fent leírtakat nem veszed figyelmbe, az átlagusert pedig ezzel megtéveszted. Én is bétáztam, nekem is volt olyan, ami olyan fasza volt, mint egy stabil rendszer, de tisztában voltam vele, hogy benne van a pakliban, hogy a kövi verzió alatt összefossa magát a rendszer, vagy egy app. Ezzel tisztában kell lenni.
-
joey04
titán
Tehát tulajdonképpen már mehetne is véglegesbe igaz? A béta azért béta, pléne a dev, mert azon kívül, hogy bugos lehet, szimplán változtathatnak is valamit. Szóval lehet, hogy beta 1-2 alatt nincs gond, aztán beta 3 alatt beszarik valami, pl egy fontos banki app. A véglegesre ez kialakul és a fejlesztők is tudnak reagálni.
-
zool1
őstag
Jó az ios 18 , aki tudja töltse le és próbálja ki.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy az App Store-ban a jobb felső sarokban a képemre kattintva az Appoknál csak az általam telepített néhány app jelenik meg? A gyáriak nem (pl.: Keynote, Numbers, Pages, iMovie, Clips,…).
Felül az összes van kiválasztva. -
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #3276 üzenetére
Nálam proRAW, mert szoktam Lightroomban szerkeszteni utána, arra pedig az a legjobb.
-
válasz
MikeWazowski #3276 üzenetére
Nekem is HEIF Max van.
Szerintem ha nem dolgozol utólag a képeken akkor bőven elég ez a beállítás.
Na meg mindegy a fájlok mérete sem. -
MikeWazowski
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy Ti mire állítottátok be a kamera app beállításainál a formátumokon belül a professzionális alapértelmezett opciót? Nekem most HEIF maxon van. Jó az, vagy proRAW kéne inkább?
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az üzeneteknél (iMessage) azt írja, hogy az iCloud szinkronizáció szünetel?
-
thomas77
senior tag
válasz
Aksai22 #3270 üzenetére
Általában a régi iPadem 10W-os töltőjével töltök. Azzal nem melegszik. Szoktam 20W-os gyári Apple töltővel is. Azzal már egy kicsit langyosodik, de abszolút normálisnak tűnik. Bár mifelénk nincs olyan meleg, mint nálatok. Ma is 17°C volt a max.
Néha a 65W-os Dell töltőmmel is töltök. Azzal sincs különbség a gyári Apple töltőhöz képest. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Aksai22 #3270 üzenetére
Szia!
Alapon nem volna szabad, hogy a nagyobb kapacitású töltő melegedést okozzon, mert maga az iPhone végzi a felvétel szabályozását.
Ugyanakkor valóban nincs szükség ekkora töltőre, mert (amint ezt egy korábbi tesztben olvastam) a 15 PM maximum 27 Wattot eszik meg. Úgyhogy vagy egy 30-as felé érdemes nézelődni, vagy ha van gyártói 20W adaptered, akkor az is jó. -
Aksai22
újonc
Sziasztok.
Nem egészen egy hónapja vásároltam egy 15 pro max-ot.
Ami nekem feltűnt az az, hogy töltés közben nagyon melegszik a telefon. Van, hogy ki írja, hogy a töltés leállt az iPhone hőmérséklete miatt.
45W-os Samsung töltővel használom. Lehet váltani kellene a gyári 20W-os töltőre? Más tapasztalt ilyesmit? -
dReFiX
senior tag
Köszi !
Még egy kérdés merült fel bennem, ha a watch és a telefon egy wifin van ugye lehet hívást fogadni ha nincs ott a telefon, de ilyenkor airpodsra is ki tudja küldeni a hívást az óra ?
Köszi #15évigandroidosvoltam
-
thomas77
senior tag
Nekem állandóan 1 max 2 pálcika térerőm van. 2 sim, az egyik mindig roamingol. Ráadásul a magyar vodás kártyán a vowifi se megy.
80%-os töltöttség beállítva. Így is elmegy 2 napot a telefon. Igaz, nem is nyomkodom egész nap.
De mit tudnék csinálni? Csak nem cipelek 2 telefont magammal...
Ha jobban is merül, nem számottevő. Ha lemerülőben van, felrakom tölteni. Ez a mai világban nem lehet gond.
Otthon van töltő, a kocsiban van, a munkahelyen van. Vonaton, buszon, repülőn van...
Mi kell még? -
dReFiX
senior tag
Ha két simmel használnám a telefont ( 2db Vodafone) várható erősebb merülés? Van valakinek tapasztalata aki mindkét verzióban használta?köszi!
-
válasz
MikeWazowski #3259 üzenetére
Fekete titán lassabban merül
-
15p, december 4, 44 ciklus, 100%
-
Ngtx
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3253 üzenetére
Lassan tényleg pingpong ütő lesz.
-
Srácok én elköszönök a topic-tól, (leváltotta egy s24 ultra 512Gb-os) sajnos nekem nem jött be, akinek igen, az használja egészséggel, az iphone legyen veletek.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
surgery #3244 üzenetére
Mióta iPhone felhasználó vagyok végig Max szériás telefonjaim voltak és bármennyire is “gyűlöltem” hogy mekkora telefon mégis pont azért szerettem. Jött egy hirtelen felindulás, mert valami brutális akcióban lehetett kihozni a 14 Prot és úgy voltam vele, hogy akkor most próbáljuk meg ezt, az előző úgy is viszonylag már “elavult” volt.
Jó kis telefon ez meg minden csak ezek szerint az én felhasználásomra ez a méret nem megfelelő.
Mondhatnám azt is, hogy az akku idő sem túl baráti ahhoz képest, de magához képest meg tök jól bírja. -
zsoltyyy
senior tag
Rendben, köszönöm szépen a választ mindenkinek!
-
moordavid
aktív tag
válasz
zsoltyyy #3233 üzenetére
Október óta használom a 15 pro-t. 122 töltési ciklus 100%os akku kapacitás. Nem találkoztam a sokat emlegetett durva merüléssel, a melegedéssel csak egyszer talán, az akkor érkező ios frissítés ezt megoldotta mert azóta sem. Net megosztásnál sem melegszik nálam. Natúr színű a kütyü kopással nem találkoztam pedig hetente kipattintom a tokjából. Príma telefon.
-
-
zsoltyyy
senior tag
iphone 15 pro vásárlásán gondolkodom.
Több, mint fél év alatt mik a tapasztalatok?
- 14pro-nál hallottam, hogy elég hamar beesik az aksi kapacitása 90%alá, ez látszik a használt piacon lévőknél is. 15pro hogy teljesít? Jelenleg egy sima 12esem van, új kora óta nálam van, ~3,5éve, az 91%on van.- Titán keret PVD bevonata mennyire sérülékeny? Natúr titán szín gondolom nem rendelkezik ilyen bevonattal. De pl egy kék mennyire sérülékeny?
- Melegedéssel hogy áll a telefon? Esetleg aki használja internetmegosztásra is, mennyire hajlamos szabadban, nagyobb fényerőn, internetmegosztással melegedni?
-
A pro és a pro max között a méreten és a tele kamerán kívűl van még valami különbség?
-
TpS
őstag
válasz
Szabonoemike #3225 üzenetére
-
Szabonoemike
csendes tag
válasz
Köszönöm
! Így már jó is
-
válasz
Ha jól tudom a szolgáltatódtól kérheted az anonim hívások tiltását. pl. [link]
-
Szabonoemike
csendes tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan appot amivel tiltani lehet a rejtett számokról érkező hívásokat? köszönöm!
-
Wito
csendes újonc
Sziasztok
Tudtok ajánlani kerékpár kormányra tartót és hozzá tokot, ami masszívan tartaná a telefont-lehetőleg függőleges helyzetben videók készítése közben?
Köszönöm. -
s.Oliv3r
senior tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy feloldja a készüléket és megjelenik a zárolt képernyő, de a kijelző semmilyen érintésre nem reagál? Csak a lezáró gomb kétszeri megnyomása oldja meg, mert olyankor eltűnik a kép és visszajön. Rohadt idegesítő.
Természetesen force-restart volt már. Napi 3-5-ször jelentkezik a bug.
-
válasz
MikeWazowski #3217 üzenetére
Az általános topicban volt már róla szó: [link]
A lényeg, hogy sima restart esetén az appok/rendszer mindent lementenek mielőtt újraindul a telefon, force restartnál meg lekapcsolod az "áramot". -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #3207 üzenetére
Sikerült egy s24 ultra-t beszámolnom, jó áron.
Alapvetően a lapos kijelzős design és fold-ok tetszettek a fold 3 óta megtetszett a samsung féle ui, többszörös vágólap dex stb, ki is használom, így míg nem jelenik meg az új fold ez tökéletes lesz, de egyelőre a kényelmességet visszakaptam, ami a céges s23-mom is ad, tehát újdonság nem ért. -
ADAM1337
nagyúr
Én elhagyom a topikot, jó "kis" telefon ez, csak a software-ben lehetne kevesebb hiányosság számomra.
-
melodie
tag
Használja valaki 2 Sim kártyával esetleg? Üzemidőt mennyire csökkenti? Nano-SIM:Yettel eSIM :Vodafone
-
Dzsosy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest