- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
nagyúr
-
knox83
senior tag
-
Remus389
nagyúr
Hát ott van a video-n, más az árnyalat. De mindegy is.
Per pillanat jobban tetszik nekem a élénkebb fehér és ezüst, mint a visszafogottabb natúr.
Na mindegy, majd meglátjuk.A sötét színek meg, hát volt 12 mini-m kékben, de azon ordított a leverődés, nagyon sajnáltam. Pedig állati jól nézett ki újonnan. Szóval elment a kedvem a sötét keretűektől.
-
Remus389
nagyúr
-
Remus389
nagyúr
-
Remus389
nagyúr
-
Remus389
nagyúr
-
MikeWazowski
veterán
-
BogyóBP
veterán
-
fery02
addikt
-
smallmer
őstag
-
smallmer
őstag
-
gretzky77
veterán
Nem terveztem idén a cserét, mármint tavaly a 16-ra, nem láttam értelmét. A 17-es szériára kíváncsi leszek, de lehet az sem lesz nagy ugrás, viszont addigra a nagyobbik fiúnak sztem aktuális lesz az új teló, így akkor lehet megkapja az én 15 PM-omat és apa kaphat 17-et!
Bőven ki fogja még szolgálni őt is, max majd kap egy új akksit. -
atee_13
őstag
-
knox83
senior tag
Melegedésben mekkora a különbség? Nekem a 15pm se melegszik különösebben. Sok helyen írták hogy nem melegszik a 16pm, ismert youtuberek “way better in terms of heat managment” stb de bőven találni fórumokon elégedetlenkedőket ezzel kapcsolatban..Nem tervezem a váltást csak érdekel olyan véleménye akinek mindkettő volt. Köszi.
-
kemdom
tag
-
joey04
titán
-
maximuss
tag
-
maximuss
tag
-
icecave
nagyúr
Régebben nekem is volt, hogy hónapokig úgy volt, mint nálad, sőt. Nagyon nem mindegy, milyen akkut fogsz ki, pl. a megadott gyári értékhez képest mennyivel több a kapacitása.
A szokásaim nem igen változtak, és volt telefonom, ami pl. 200 ciklus után 95%-on volt, volt, ami meg maradt 100-on. Nyilván utóbbi sem igazán reális. Aztán fogja, és pár hét alatt esik több %-ot pont azért, mert igazából az a reális annyi ciklus után, csak így viszont úgy érzi az ember, hogy addig minden okés volt, majd hetek alatt romlott sokat. De ez nincs így. Nem kell vele foglalkozni. El kell fogadni, hogy ez egy folyamatosan degradálódó része a telefonnak. -
icecave
nagyúr
-
waszabi07
senior tag
-
waszabi07
senior tag
-
waszabi07
senior tag
-
waszabi07
senior tag
-
waszabi07
senior tag
-
Rossi
addikt
5S-nél indultam, előtte droidos voltam.
1-2 évente váltottam, mikor hogy.
Ezt a "van-e értelme" dolgot rég elengedtem, de a biztonsági mentésből visszaállítás miatt az "új készülék" feeling sincs meg, mióta alig változnak kívül a telefonok.
Meg dobozból kibontás után kapják egyből az UAG tokot...Igazából nálam cserénél max. a tudat van meg, hogy na, új a teló.
Pár új funkciónak tudtam igazán örülni pl. LIDAR arcfelismerés, fotózás sötétben, 5x optikai zoom, ilyesmi.
-
GalaxyS9
tag
-
s.Oliv3r
őstag
-
icecave
nagyúr
-
ptgmaster
tag
Nekem ilyen egy hónap használat és egy esés után. Pontosan illeszkedik, könnyű és a gombok belseje sem éles.
Viszont tisztítani nehéz, mert az apró szövetszálak közül szinte lehetetlen kiszedni az esetlegesen odakerült folyékony szennyeződést. Az esés zseb magasságból járdára történt. Nekem csalódás, 30 ezerért többet vártam. Néha még felteszem, de az sérülés a sarkán mindig elveszi tőle a kedvem. Persze vigyázni kell rá és nem történik ilyesmi.
-
törölt tag
-
xhege
veterán
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
törölt tag
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
-
joey04
titán
-
coleen
aktív tag
-
nord_
veterán
-
giroud199
senior tag
-
tothl
addikt
-
Rossi
addikt
-
s.Oliv3r
őstag
-
Tense
támogató
-
Tense
támogató
Az komoly, 350ezres óra, nem sajnáltál érte ennyi pénzt?
Bár nekem is 570k volt a pro max, persze rá 2 hétre 500-ért is volt xd
Nagyon sokat agyaltam az órán, mit vegyek, de huawei watch gt 4 lett, nem bántam meg, pont azt tudja amit kell egy órának, és az első töltés 10 nap után történt és még volt 30%, mind ezt 100k-ért. ha lesz olyan órája az apple-nak ami nem naponta töltögetős, venni fogok, akármennyibe fog kerülni.. -
Tense
támogató
-
gretzky77
veterán
-
joey04
titán
-
icecave
nagyúr
-
jilian
addikt
-
kchris78
veterán
-
icecave
nagyúr
Pont arra utaltam poénosan, hogy azért nem megy be a tok és keret köze a por, mert maga a tok összeszedi az összeset… csak nem ment át akkor

Nekem egyik keretem sem kopott meg soha, heti 1-2 alkalommal kiszedtem a telefont, megtakarítottam a tokkal együtt és annyi. Igaz, nem terepen dolgozom, hanem irodai környezetben. Azért az sokat számít nem tagadom.
-
icecave
nagyúr
-
The.Biker
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
-
Adee_91
aktív tag
-
zenit73
aktív tag
-
zenit73
aktív tag
-
Tense
támogató
-
ForRedGlory
félisten
-
icecave
nagyúr
-
törölt tag
-
zenit73
aktív tag
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
-
Joachim21
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone topik
- Diablo IV
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ezek volt ,hogy 4napot nem bírtak ki) ha peremes tokban van ,akkor nem jön elő a bal felső sarokban lévő levegosodes