Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
Már tölthető a 18.1
-
joey04
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Én meg egy ilyesmivel töltöm, nincs semmilyen korlát, 100-ig, és sok órát a töltőn hagyva, 1 éves 100% és jó. 13 pm-et is így töltöttem, 2 évesen is baromi jó üzemidővel adtam el.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nálam is egy hónapon belül esett 3%-ot. 15PM decemberi most van 96%-on. Ultra2 eddig 100%-on volt két hónap alatt esett 97%-ra. Üzemidőn észrevehető? Én nem igazán veszem észre. Az első egy két százalék esésnél idegesítő, évek alatt nem tudtam megszokni utánna már nem érdekel. Eddig minden évben cseréltem most kimaradt.
-
nord_
veterán
válasz
kisbandi81
üzenetére
Apple.com a tulajdonoson keresztül.
-
-
Talán megvan mi a baj az üzemidővel. Néhány nap alatt (!!) 2%-ot esett a kapacitása. Már csak 92%. Zuhanórepülésben van.
Pedig 80%-ig tölti, nem meríti pirosba és minőségi töltővel tölti max 18W-al, gyári kábellel. -
kisbandi81
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kéréssel fordulnék a fórumhoz, hogy egy súlyos bűncselekmény sértettjének Ip 15 Pro max képernyő feloldását hogyan lehetne elérni? Fontos, hogy adatvesztés nélkül (adatvesztéssel természetesen megoldható, ergo „nullázni a telefont”), a telefon a rendőrségnél van (nem Magyarországon), az elkövető(k) nem törölték az adatokat, a rendőrség kérte ebben a segítséget. A telefon tulajdonosa sajnos nem tudja feloldani a telefont (a kódokat sajnos nem ismerjük), viszont a rendőrség számára nagyon fontos bizonyítékokat tartalmazhatnak az elkövető(k)ről a telefonon tárolt adatok (üzenetek, képek, stb), így nagyon megköszönném, ha bárkinek lenne ehhez ötlete. Tudom, hogy ez kicsit „szürke zóna”, de bármilyen információt nagyon szívesen vennék.
-
joey04
titán
válasz
csakany2001
üzenetére
masszívan jobb?

-
csakany2001
senior tag
Talán a Pixel 9 Pro áll ehhez a legközelebb.
S24-ről a saját topikjában beszéltek le, a kamera végett.
Ebben tényleg brillírozik a 15 Pro.
Ami az üzemidőt illeti:
Ez masszívan jobb, a Tensort egészen rendbe szedték, ha egyidőben kaphatóak lettek volna azért elég nehéz döntésnek ígérkezik.(bár azért az IOS kényelmét nem hozza a Pixel féle stock android sem, de ott is megvannak az előnyök) -
joey04
titán
válasz
csakany2001
üzenetére
Ahh sima pro. Azt meg a 6"-os "mini" droidokhoz kell mérni. Az tuti kevesebbet bír, de azt meg hasonló droidhoz kell mérni. Mondjuk ez nehéz, nem tudom melyik droid ilyen erős és pici egyben...
-
csakany2001
senior tag
Nekem 173 a töltési ciklus, csak nekem április óta. Ami kb. 7 hónap lesz hamarosan.
AOD-t én sem használok, itt IOS-en valahogy nem tudtam megszokni.(előtte meg értesítő LED-t használtam, szóval nekem úgy kimaradt)
Amúgy nálam sima 15 Pro van szó és nem elhanyagolható a különbség a PM-hez képest. -
joey04
titán
válasz
csakany2001
üzenetére
0-24 megy a mobilnet vagy wifi
szinténbetudható a gyenge térerőnek is bizonyos helyeken.
én nem utazás közben, de pl pont 2 helyen, melóhely bizonyos részein, és itthon szintén így vagyok, szar a térerő nagyon. Olyan 4 óra sot körül van nekem is naponta. Játszani nem szoktam én sem. 40% körül szokott lenni nap végén. Bő egy év alatt ment bele 19x ciklus. -
joey04
titán
Én továbbra is azt nem értem, hogy mihez van viszonyítva? A 15pm üzemideje nagyon jó, de pl. egy 13pm-hez képest valamivel gyengébb. Viszont a legtöbb droidnál még így is érezhetően jobb. Aki ezt húzósabb napon 2x tölti az egy xia 14 ultrát minimum 4x? Vagy egy s24 ultrát naponta alapból 2x, húzósabb napokon 3x? Egyetlen dologra tudok gondolni, hogy megy az AOD, mert az a hírek alapján többet zabál mint droidon. Ezzel viszont nincsen tapasztalom, de droidon, se itt nem használtam soha.
-
csakany2001
senior tag
Ha utazok az országban sajna simán benne van, betudható a gyenge térerőnek is bizonyos helyeken. Meg tulajdonképpen a munka miatt 0-24 megy a mobilnet vagy wifi, néhány app-al a háttérben.
Felhasználásfüggő, de én pont ezért választottam ezt. Maradéktalanul jól teljesít, csak igencsak egy gyenge pontja.
Játszani meg abszolút nem játszok telefonon, fényképezni, videózni szeretek vele, de akkor mindig viszek egy powerbankot. -
joey04
titán
válasz
csakany2001
üzenetére
naponta 2x is
jézus -
waszabi07
aktív tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Én nem tudom ki hogy használja de nekem simán van 5-6 óra sot is egy nap ha van időm nyomkodni. Picit játszani is szoktam, úgy van este 9kor kb 30%-on, de van hogy este még 60%-al megy töltőre, 2-3 óra sot-al.
-
csakany2001
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Én sokat használom egy nap, és nekem úgy tűnik így fél év után, hogy nem a legacélosabb üzemidővel rendelkező telefon. De ez leginkább a mérete miatt van így.
Szóval csodát nem szabad várn tőle, sajnos készenléti időben is megmutatkozik.
18.0-nál kezdtem örülnék, de 18.0.1-nél kezdődik előlről.
3-4 óra SOT, és ez mellett mondjuk 10-12 óra készenléti idő mindennap végén a töltőre kényszeríti, ha nővelem a képernyőidőt simán előfordul, hogy naponta 2x is.(és leginkább messenger, böngészés, 0 játék, kamerázás meg hetente 1x-2x)A 16-os topikban viszont nagyon jókat mondanak az új szériáról, sokat javult aránylag ilyen téren. Ez az A17 kicsit így mellényúlásnak tűnik, a melegedés nálam a mai napig létező jelenség. De mivel ez már nem a legújabb széria, lehet ezzel együtt kell élni a következő években. Úgy összességében meg vagyok elégedve, csak ezek a hibák kicsit bosszantóak.(de persze nincs hibátlan telefon, a kamera és a kényelem, kompakt méret meg abszolút kárpótol mindenért)
UI:
Amit tudok javasolni viszont. 4G-re való átkapcsolás, azzal nyerhető üzemidő. Illetve wifi használata ahol csak lehet. + Force restart is, hátha valamelyik szolgáltatás beragadt. -
kemdom
tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Simán lehetséges, hogy a valós használat mást mutat, mint a youtube videók, ezzel nem is tudok vitatkozni!
Legalább megerősít a döntésemben a 15PM mellett, mostanában ezt keressük az interneten, ha jól értem. 
Igazából a cégnél volt több Ultra meg Pro Max, viszont mivel nagyon különböző használati szokások vannak, ezért nagyon különböző visszajelzéseket is kaptam. Mindenesetre azt megtudtam mindkét telefonról, hogy jól bírják a Webex videómeetingeket, ami nekem kb a legfontosabb volt benne.

#4454joey04 : én használom, amióta rájöttem, hogy nem csak automata beállítások vannak az AoD battery widgetekhez - 2 battery widget van kint, az egyik mindig a telefont, a másik az épp csatlakoztatott eszközt vagy a telefont mutatja -, és beállítottam a notificationöket meg a weather widgetet, azóta nekem tetszik, nem érzek visszalépést az S21 Ultra ONE UI AoD-hoz képest. Természetesen a háttérképet nem jelentetem meg AoD-on, nem vagyok barbár.

-
kemdom
tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Fura, nekem pont a készenléti fogyasztás volt, ami majdnem megakadályozta a Samsungról iPhone-ra váltást.
Merthogy minden teszt azt mutatja, hogy az S24Ultra készenléti fogyasztása (százalékosan, nem abszolút mAh értékben) alacsonyabb AoD-dal, mint a 15 Pro Max-é AoD-dal. Ugyanakkor a képernyőidőben nem volt jelentős különbség, ezért döntöttem az iPhone mellett, meg mert 13 év Android és ebből 6 év Samsung után kellett a változás.
-
tuzpenge
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem teljesen jó minőségű, de nekem egy picit "csúszósabb" mint a pitaka (bár abból csak az X és XS-re valóról tudok nyilatkozni, mert azóta nem adtam ki annyit egy pitaka tokért amennyit elkérnek)
-
hzoltan
tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nem a banknál, hanem a kártya kiadójánál-gyártójánál. Én iPhone 13-ról költöztem és ugyan ez volt a gondom.
-
-
atee_13
őstag
válasz
waszabi07
üzenetére
Mit várnak el az emberek egy telefontól, hogy egy nap 10%ot merüljön?
Ezt kérdeztem:
Mennyire normális ez így?
Csak meg szerettem volna tudni, hogy mennyire normális, hogy gyorsabban merül mint egy 5 éves akksis telefon belakva.
Nem tudtam, hogy itt ebben a topikban érdeklődni nem lehet, ha valakinek új ez az egész.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
atee_13
üzenetére
Nem értem ezt az akksi hisztit folyamatosan.
14%ot merült, úgy hogy még be sincs üzemelve kb, tanulja a dolgokat a telefon. Mit várnak el az emberek egy telefontól, hogy egy nap 10%ot merüljön?
nekem a 15 pro úgy hogy kb ma alig használtam reggel óta merült 20%ot, akkor ez is sok? Nem értem komolyan
-
atee_13
őstag
Üdv!
Droid után vettem egy 15 pro max-ot. 3 hónapos a készülék tegnap vettem át és délután töltöttem laptop usb port ról 78%-ra. Még csak fiókot csináltam appokat telepítettem sim nincs benne, de ma mentünk túrázni és azzal fényképeztem. Tehát tegnap 78% al vettem le a kábelről majd kikapcsoltam. Délelőtt akkor kapcsoltam be mikor fényképezgetni kezdtem, de meglepetésemre mostanra 64% esett az akksi pedig nem sok képet csináltam.

Azért vettem másik telót, mert e jelenlegi 5 éves, de már érződik az akksin, hogy a vége felé jár, mert gyorsan merül. De ennyire még az sem merül gyorsan.
Mennyire normális ez így?
-
farena
tag
Beírom ide is. IOS 18.1 frissítés
-
törölt tag
Nem meleg a telefon. Már reggel, amikor megnézem akkor is ilyen. Új korában, amikor kivettem a dobozból akkor is akadozott scrollozáskor (görgetésnél).
Az appoknál balra-jobbra lapozásnál is megakad. Az időjárás appban is akad görgetésnél.Nincs szoftver, amivel lehet tesztelni a hardvert?
-
törölt tag
Tegnap beszéltem egy informatikussal, szerinte az akadozások GPU hiba miatt lehetnek. Szerintetek is?
Melyik szervizbe érdemes vinni? iStyle, iCentre?
Tudják javítani vagy újat adnak?A beállítások menü általánosba belépve Nálatok is pár másodperc múlva ugrik be a menübe a betűtípusok?
-
Éles témaváltás: Párom odajött most hozzám, h vadul merül a telefon. Hogyan tudnánk kideríteni miért?
Közben az akku újabb -1% -ot romlott. A legutóbbi poszt óta.
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Én bírom nagyon a Benks tokokat, szerintem baromi jók. Most is,hogy úgy döntöttem, nem újítok idén (ez a terv legalábbis), vettem egy "limited edition"-t, nagyon jó, hogy végre nem a szokásos majdnem fekete aramid minta.
A NEWS1 20%-os kedvezménykód még mindig működik, csak szólok

-
-
tuzpenge
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Persze te tudod csak leírtam nálam hogy volt...
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Megnéztem neked: szeptember 24-én rendeltem és október 2-án kaptam kézhez (vidékre én is. egy aurora armor pro-t rendeltem)...
-
Ettől félek, hogy ennyi lenne, ráadásul nem is Pesten vagyok, igy még a belföldi szállitás miatt is jönne rá 1 - 2 nap.
Akkor maradok a Pitaka -nál, az legalább van itthon.
Köszönöm a válaszaitok!
-
xhege
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem hosszabb volt, mint tuzpenge fórumtársnak. Kb 10-12 nap.
-
tuzpenge
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
A tok kb 1 hét alatt megjött.
-
Valaki rendelt már itt a Benks weboldaláról? Mennyi idő alatt érkezett meg?
Ajándékba szeretnék egy tokot onnan, ami magyarban nem kapható, de 5 - 15 munkanapot ir, úgy meg lekésném az eseményt.
-
Joachim21
őstag
válasz
ateszapa748
üzenetére
REvolute-tal ugyanez volt nálam. Fel fel kell hívni a bankot, és ha szerencséd van az ügyintéző tudni fogja mi a gond. Nálam 2 nap volt mire az Apple-Revolute lerendezte egymás között a dolgot.
-
hzoltan
tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Pár hete nekem is ugyan ez volt a gondom. Igaz, Cib-es VISA kártya, de nem a bankkal volt a gond. Mint kiderült, a VISA rendszerében volt a (visszatérő) hiba, amit kb. 1 hét alatt tudtak orvosolni. Addig Curve-on keresztül használtam a kártyámat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze, ez PM-topik, és én csak a partvonal mellől írogatok, de a sima 15 eleve 60 Hz, az akkor hova lép vissza? 30-ra?

Mondjuk a kínai vasaknál ezt egészen jól kompenzálta a valódi gyors töltés. Az viszont nagyon tetszett.

Nem értem, hol a hiba