Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most néztem Magyarósi Csaba videóját (7:00-tól), miszerint a 15 Pro Max esetén elég komoly térerő gond van, és ezt több helyről is jelzik az Apple support oldalán. Ez mennyire valós? Ti is tapasztaljátok? -
válasz
icecave
üzenetére
Köszi!
Majd beugrok valamelyik boltba megtapogatni, még nem jutott rá időm, aztán meglátjuk sima Pro / Pro Max lesz..
De igen, gondolom megszokás.. első pár nap fura lesz a Mini után de utána meg már megszokom és fura lesz kézbe venni a Minit, hogy tudtam azt használni
-
Sziasztok!
Van itt esetleg valaki, aki Miniről váltott Pro Max-ra?
Jelenleg egy 12 Mini-t használok, de sokszor már túl kicsi a kijelző, plusz az akku sem az igazi. Egyre jobban érik bennem, hogy cserélni kéne az idei Pro szériára.
Kacérkodom a gondolattal hogy nem sima Pro-t vennék, hanem a Max modellt. Nagyobb akku, 5x zoom.. van azért előnye, meg amúgy is 256GB lenne a kiszemelt, így árban sem akkora már a differencia.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire megszokható a mérete? Főleg zsebben hordva. Jellemzően a minit is kiveszem ha asztalnál ülök, vezetek stb, gondolom akkor lenne kényelmetlen inkább..
-
válasz
misi111
üzenetére
Lehet a következő 6 hónapban egy %-t sem fog csökkeni. Kár ezt figyelgetni..
ProMax akksija alapból nagyobb kapacitással bír és később mozdul el 100%-ról vszeg. Plusz ahogy tudom ez csak tájékoztató jellegű, megnézted gépen is a ciklust, kapacitást??
Használd a telefont, ha drasztikusan csökken évek múlva úgyis feltűnik. Az hogy 90, vagy 100.. édesmindegy
-
Éppen most láttam hogy már van Pro széria a Pitaka tokok között ami mindenhol, körbe védi a telefont. Egész tetszetős
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hobby rádiós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- iPhone 15 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4605
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én csak a pohártartóba dobom be, és ott töltöm.