Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Nincs ezzel semmi gond, mindenki azt használja amit szeretne.
Ám olyan kérdésem lenne még itt, hogy az apple fiókomból, vagy valahonnan a gépen nem tudom visszanézni az emlékeztetőbe írt feladataimat? Elfelejtettem azokat kimásolni, és a telefont meg már visszaállítottam. Beállítani meg már nem akarom... weben elérem valamilyen módon?
-
Zsolt,72
senior tag
-
csakany2001
senior tag
Pixel-t előbb vennék, mint Samsung-t. Ott azért történtek megosztóbb dolgok, nem azt mondom, hogy a Tensor miatt a Google sokkal vonzóbb lenne, de szoftveres téren előbb választanám a keresőóriás megoldását.
Apple-nek nem igazán szeretem az üzletpolitikáját, meg szerintem vastagon fog a ceruza is, de telefonból nálam biztosan elsők, néha-néha kacsingatok az android felé, de mióta váltottam, azóta nem sűrűn váltogatok telefont...
-
Mire gondolsz "átlag szavatossági idő" kapcsán?
Felváltva használok iOS és Android oprendszerű telefonokat - egy ideje leginkább már csak az Apple és a Samsung között ugrálok, a többi gyártó kipergett -, de leginkább csak megunom a rendszer és azért váltok. Ettől függetlenül érdekelne a fenti, hátha tudat alatt az is közrejátszik.
Mondjuk 2 évet még egyikkel sem bírtam ki, de némelyik közelített, ami nálam nagy szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nagyon egyszerű kezelni.