- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Nincs ezzel semmi gond, mindenki azt használja amit szeretne.
Ám olyan kérdésem lenne még itt, hogy az apple fiókomból, vagy valahonnan a gépen nem tudom visszanézni az emlékeztetőbe írt feladataimat? Elfelejtettem azokat kimásolni, és a telefont meg már visszaállítottam. Beállítani meg már nem akarom... weben elérem valamilyen módon?
-
-
csakany2001
senior tag
Pixel-t előbb vennék, mint Samsung-t. Ott azért történtek megosztóbb dolgok, nem azt mondom, hogy a Tensor miatt a Google sokkal vonzóbb lenne, de szoftveres téren előbb választanám a keresőóriás megoldását.
Apple-nek nem igazán szeretem az üzletpolitikáját, meg szerintem vastagon fog a ceruza is, de telefonból nálam biztosan elsők, néha-néha kacsingatok az android felé, de mióta váltottam, azóta nem sűrűn váltogatok telefont...
-
Mire gondolsz "átlag szavatossági idő" kapcsán?
Felváltva használok iOS és Android oprendszerű telefonokat - egy ideje leginkább már csak az Apple és a Samsung között ugrálok, a többi gyártó kipergett -, de leginkább csak megunom a rendszer és azért váltok. Ettől függetlenül érdekelne a fenti, hátha tudat alatt az is közrejátszik.
Mondjuk 2 évet még egyikkel sem bírtam ki, de némelyik közelített, ami nálam nagy szó
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen joysticket vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest