- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Nincs ezzel semmi gond, mindenki azt használja amit szeretne.
Ám olyan kérdésem lenne még itt, hogy az apple fiókomból, vagy valahonnan a gépen nem tudom visszanézni az emlékeztetőbe írt feladataimat? Elfelejtettem azokat kimásolni, és a telefont meg már visszaállítottam. Beállítani meg már nem akarom... weben elérem valamilyen módon?
-
-
csakany2001
senior tag
Pixel-t előbb vennék, mint Samsung-t. Ott azért történtek megosztóbb dolgok, nem azt mondom, hogy a Tensor miatt a Google sokkal vonzóbb lenne, de szoftveres téren előbb választanám a keresőóriás megoldását.
Apple-nek nem igazán szeretem az üzletpolitikáját, meg szerintem vastagon fog a ceruza is, de telefonból nálam biztosan elsők, néha-néha kacsingatok az android felé, de mióta váltottam, azóta nem sűrűn váltogatok telefont...
-
Mire gondolsz "átlag szavatossági idő" kapcsán?
Felváltva használok iOS és Android oprendszerű telefonokat - egy ideje leginkább már csak az Apple és a Samsung között ugrálok, a többi gyártó kipergett -, de leginkább csak megunom a rendszer és azért váltok. Ettől függetlenül érdekelne a fenti, hátha tudat alatt az is közrejátszik.
Mondjuk 2 évet még egyikkel sem bírtam ki, de némelyik közelített, ami nálam nagy szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest