Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Srácok random 1 heti egyszer átvált éjjel a telefonom sötét módra amit úgy is felejt. Ilyenkor reggel nekem kell visszaállítani.
Másnál nem jelentkezik ez a hiba?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jilian
addikt
Helló!
Esedékes a 13Max- ot váltanom. Még sosem volt Applecare-om de a 15-re való tekintettel lehet meglépném a dolgot.
Tényleg "ennyire zökkenőmentesen " cserélik/javítják a telefont bármilyen meghibásodás, törés esetén?
Ez hogyan zajlik? (Pl. Bécsi Apple üzlet, odaviszem, megvárom, kicserélték a hátlapon...)
És még az érdekelne ha eladom de van rajta 1-1,5 év Applecare, az elvész? Vagy a következő tulaj ezt Mekkája?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ahogy a linken is van, sokmindentől függ, el is mondják. A yt videó 24 órát mutat, nyilván az átlag, hogy egy nap 10 órát ha be van kapcsolva, mert vaksötétben kikapcsol zsebben is, stb. Vesz le az akkuból de számomra pl. bőven nem annyit, hogy megérje kikapcsolnom. Azóta használom, hogy 14PM-el megjelent. Beégés nem volt, egy évig használtam megjelenéstől az új iPhone megjelenéséig.
-
Bondix
tag
válasz icecave #2575 üzenetére
Mennyit eszik "egy nap alatt" az AOD ha be van kapcsolva amúgy háttérkép nélkül mondjuk csak az óra miatt?
Mondjuk én még para vagyok a beégés miatt, így én is kikapcsoltam egyből de kíváncsi lennék rá mert jól néz ki, semmi más miatt mondjuk de ha már van...[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Sziasztok. Vodás 15 pro, tehát hálózatfüggő, esimmel lehet más hálózatot használni?
If a second or you are the first to lose.
-
general
addikt
Simán. Kb egy-másfél napot bírt, amikor eladtam. (90-100%—> 20-% között) Újonnan meg laza 3 nap. A 15 pro max meg 100%—-> 20% között max két nap.
Ennyivel többet kérne az új hardver? (ami nyilván erősebb)A kisebb súlyt viszont üdvözlöm.
ADAM1337 Még egyszer leírom a kedvedért, ha nem érted: pontosan ugyanúgy használom az új telefont, mint az előzőt, ami egy hónappal ezelőttig volt nálam. Nincs különbség. Teljesen mindegy, milyen appokat vagy featuröket használok, ha mindkét készüléken ugyanazokat használtam, de az új jobban merül. -
cekkk
veterán
válasz general #2564 üzenetére
akku és örülök, ha két napot kibír teljesen átlagos használat mellett.
Ez alapján vadiuj állapotban azért 3 napot vártam volna az újtól. Több, mint kétvésen adtam el az előzőt 91%-os akksival, alig bírt kevesebbet, mint ez az új.
Bocsánat, de 9% aksi idő plusz egy napot jelent? Nem ellentmondásos ez kicsit? -
ADAM1337
nagyúr
-
general
addikt
válasz ADAM1337 #2565 üzenetére
Nem az a lényeg, miért nem elég 2 nap, hanem hogy a kettővel ezelőtti generációs modell jobban teljesített ebben a dologban. Az is mindegy, milyen appokat használok, mert egy hónappal ezelőtt is ugyanezeket használtam ugyanúgy. 2-3 óra körüli az átlag napi képernyőidőm egyébként.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz general #2564 üzenetére
2 nap miért probléma ? Mennyi kijelző időd van átlagosan ? Milyen app használattal ?
Én úgy használom, hogy töltőm amikor töltőm estére nem hagyom fent, de nekem is ilyen 2-2,5 napot bír ki.
Átlagba most ilyen napi 5 óra kijelző időket ír múlthétre nekem, 2 nap volt több 7-9 -
general
addikt
Kiváncsi lennék a ti tapasztalataitokra, számomra komoly csalódás a 15 pro max akksi ideje!
Kb. egy hónapja upgradeltem 13 pro maxról, tehát már beállt a akku és örülök, ha két napot kibír teljesen átlagos használat mellett. Egyáltán nem játszom, nem videózok. Ugyanúgy használom a telót, mint korábban, és a 13 pro max újonnan bő 3 napot is kibírt. Ez alapján vadiuj állapotban azért 3 napot vártam volna az újtól. Több, mint kétvésen adtam el az előzőt 91%-os akksival, alig bírt kevesebbet, mint ez az új.
Van valami trükk, amit kihagytam esetleg? Simán klónoztam a rendszert egyikről a másikra. -
őstag
Az normális hogy 80%-ra van állítva a töltési korlát és már kétszer 90%-ra töltötte fel?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, van esetleg valaki aki használ 3rd party kamera appot? A több beállítási lehetőség miatt gondolkodom, hogy megvennék valami ajánlott programot itt korábban mondta valaki a ProShot nevű appot, illetve néztem még a Luwiant! Van esetleg valaki aki használja ezek közül valamelyiket? Érdemes beruházni rá?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
joey04
titán
válasz MikeWazowski #2553 üzenetére
Életemben nem mentem még el odáig a menüben. Szóval minden gyárin.
-
Airness23
csendes tag
Sziasztok!
IKEA árul bútorlap alá rögzíthető vezeték nélküli töltőt. Az ötlet tök jó, bútorlap alatt rögzíted a töltőt, így magán az asztallapon semmi nem látszik, csak leteszed a telót a megfelelő pontra és tölt is. Viszont kb használhatatlan, viszem vissza 17e Ft-ért. Bő egy óra alatt kb 10%-ot tölt, majd felfüggeszti a töltést a telefon valamiért. Tudtok más, megbízható gyártótól ilyen töltőt ajánlani? -
rankesz
veterán
Miért baj az hogy sokszor ránéz az időjárás app a tartózkodási helyre? Nem hiszem hogy akkuban momdjuk 1 százaléknál többet számítana. Ez kb olyan mint haverom aki 2024-ben kikapcsolja a mobilnetet ha nem hasznalja a céges SE-n mert hogy szívja az akkut...
-
Sasi001
senior tag
A helymeghatározáshoz nem nyúlnék nagyon sok mindent befolyásol, optimalizált töltést többek között. A másik kérdésedre nekem használatakor van beállítva, de alig találkozok a nyíllal.
-
MikeWazowski
veterán
Nálatok h van beállítva az időjárás helymeghatározása? Ha az app/widget használatakor akkor kb állandóan ott a nyil bal fent. App használatánál meg nem nem írja a widgetbe az adatokat....
Továbbá, a beállítások- adatvédelem és bizt. – helymeghatározás – rendszerszolgáltatásoknál Ti miket hagytatok bekapcsolva? Neten néztem 1-2 videót, de kiváncsi lennék Nektek mi vált be.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
janeszgol
félisten
Ennek örülök, mert ettől féltem picit. Ha megnézem a trendeket (és a használt piacot, fórumokat), abból az jött le nekem, hogy az I11-ig bezárólag hosszú élettartamú akkuk voltak, majd a 12-től ez romlott. Néha jelentősen. De árnyalnám a képet.
Azok az akkuk (de más alkatrészek is), amit Kínában gyártanak, azok sokkal jobb minőségűek, mint amit Indiában.
-
nagyúr
válasz Sasi001 #2544 üzenetére
Pont arra utaltam poénosan, hogy azért nem megy be a tok és keret köze a por, mert maga a tok összeszedi az összeset… csak nem ment át akkor
Nekem egyik keretem sem kopott meg soha, heti 1-2 alkalommal kiszedtem a telefont, megtakarítottam a tokkal együtt és annyi. Igaz, nem terepen dolgozom, hanem irodai környezetben. Azért az sokat számít nem tagadom.
-
Sasi001
senior tag
válasz icecave #2539 üzenetére
A kérdés az volt, hogy bemegy-e alá a por ami koptatja a keretet. Nem. Kívül a tok gyűjti a szöszt igen. 15pm 3-hónap után nincs a tokon kopás ellenben a 13-14 szilikon tokkal. Lehet valamit változtattak rajta. Szerintem az egyik legjobban illeszkedő tok.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Zsolt,72 #2542 üzenetére
Ez gondolom a következő beta 4-ben lesz, mert jelenleg még nem így van nálam a 3-ban. Ha szeretném majd, hogy a stabilra frissüljön akkor melyik az utolsó béta amit ráengedhetek, itt hogy működik ez? Nem szeretnék teljes gyalulást
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
hr2
őstag
Üdv.
15 pro-m van.
Tudtok e olyan tokot ajánlani, egyáltalán létezik e, hogy a keret nem kopik, az alá ment portól, mint általában a szilikon tokoktól? Van e valami bevált márka - típus?
Előre is köszi a segítséget.
-
veterán
Thx
HARLEY-DAVIDSON
-
Sasi001
senior tag
válasz TheBikerider #2532 üzenetére
Nem. Bárhol látható.
-
veterán
Köszi
A régió beállítás számít? Mert most német régió van beállítva.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
mrThomi
addikt
válasz TheBikerider #2528 üzenetére
Beállítások, általános, apple care és jótállásnál mit ír ?
Ha bemész oda esetleg próbáld meg frissíteni, hogy föntről lehúzod, mint pl a chormeba az oldal frissítést. Elvileg bekell adnia ha már aktív
szerk: vagy imei/sorozatszam check az apple oldalán
[ Szerkesztve ]
-
Sasi001
senior tag
Vagy beállítások-általános-AppleCare Jótállás. Egy idő után itt is látható.
-
Sasi001
senior tag
válasz TheBikerider #2528 üzenetére
Beírod a sorozatszámot és ha látod akkor élő.
https://checkcoverage.apple.com/ -
veterán
-
Sasi001
senior tag
válasz TheBikerider #2526 üzenetére
Telón nincs de egy ultra2-n van. Mi lenne a kérdés?
-
veterán
Sziasztok!
Van köztetek olyan, akinek van Apple Care+ garancia a telóján?
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
DVD007
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Azt vettem észre, hogy az iPhone 15 Pro-val készült képeken ha "témát" (pl.: kutya, ember) érzékel a telefon, akkor nagyon elhomályosítja/elmossa esetenként nem csak a hátteret, hanem a téma egy részét is és az a körüli területet. Nem portré módban készítem a képeket és az utólagos szerkesztésnél sem tudom a fókusz állításával korrigálni. Hol tudom beállítani, hogy nagyobb terület legyen fókuszban és így élesebb legyen a kép?
A válaszokat előre is köszi! -
cekkk
veterán
Sziasztok,
Nem találtam róla infót azért kérdezném, hogy a yetteles simné most is eldobálja a netet a készülék mint pl a 14 pro max esetén? Itt is le kell tölteni azt a kis fájlt és futatni, hogy töröny váltás után is legyen net? -
-
Airness23
csendes tag
köszi az infót! Mennyire ér ki a fólia a kijelző széléig? Teljesen? Esetleg ha képet tudsz feltenni, az hasznos lenne. Nekem a 13 pro faxon volt, azon tökéletes volt. A 15 pronak viszont más kicsit a kijelző széle. Attól tartok, hogy nem fut ki teljesen az üveg a kijelző széléig, illetve, hogy a fekete keret a kijelzőből takar lenne. Reddit beszélgetésekben a leggyakoribb üvegfóliák esetében ezek a kompomisszumok vannak. A torrast dícsérik leginkább.
-
mrThomi
addikt
13 mátyás jesszus...
bárhol fellevegősödhet ha pl erősebben nyomsz rá körömmel, vagy hideg meleg után éri kisebb behatás, ezek mind eltolhatják az üveget/fóliát vagy alatta képződik levegő és bubisodik, illetve ha a tok kicsit megtolja a szélét akkor beljebb is lehet ilyen.
-
tothl
addikt
A múltban érdeklődtetek páran a Panzer Glass üvegfóliákkal kapcsolatosan.
Nos mivel az előző fóliám már csúnyán belevegősödött (Belkin), elszambáztam az allee -ba. Első körben az emeleti mobil boltban voltam, ott a szokásos gorilla üveget ajánlották, ami teljes kijelzős és a gyári szilikon tokhoz sajnos nem jó. Tehát ezt elvetettem. Ezekután bevonszoltam csoffadt testemet a földszinti iCentre boltba, ahol tettek rá Panzer Glass -t. Nem nagyon spiláztam túl, mondtam, hogy üveg érdekel és a gyári tokkal kell kompatibilisnek lennie. 13 pénz volt fölrakással együtt, ami szerintem tökéletes lett. A minősége is jónak tűnik, remekül csúszik, szépen átjönnek a színek.Ami rejtély, hogy a másik hogy levegősödött föl.. ? Nem a széle vált el, hanem egy kicsib pár milit bentebbről indult. Bevallom a télikabát zsebében van szösz-ez-az illetve a kocsiban a magsafe tartóból kiesett kétszer amikor hanyagul illesztettem....ezek okozhatták esetleg.....de érdekes mert belül kezdett terjedni és hiába nyomkodtam vissza látszólag jó lett de feljött utána pár másodpercen belül.
-
mrThomi
addikt
Köszi nektek, így már világos
Még talán annyit, hogy így akkor nem kell gyári resetet csinálni, igaz ? Illetve mi lesz ezután a bétafrissítések füllel ? El lehet azt távolítani, vagy ahhoz már tényleg gyári reset kell ?
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz mrThomi #2512 üzenetére
Kikapcsolod a béta frissítést és vársz! Nézed a híreket és mikor olvasod hogy megjelent a 17.4 végleges verziója bemész a beállítások általános szoftverfrissítés menüjébe és fel fogja ajánlani hogy frissíts a stabilra. Ennyi.
Jaaa és addig már nem csinálsz semmit nem frissítesz semmit. Még lesz egy rc verzio a végleges előtt de ha arra még frissítesz akkor a stabilt nem kapod meg.[ Szerkesztve ]
ˣ
-
mrThomi
addikt
válasz icecave #2511 üzenetére
Semmi gond nincs. Van kapcsoló, van minden. A kérdés az lett volna, hogy hogy tudok majd stabilra menni ha most betán vagyok és kijön az adott betának az adott hivatalosa ?
Tehát hagyom most a bétafrissítések kapcsolót ios 17 betán, majd ha kijött a stabil felfrissíti magát és utánna kapcsolom ki ? Nem tudom mi a menete -
mrThomi
addikt
Skacok! Kellene egy kis segítség. Azt olvasom, hogy március első hetébe jön a stabil 17.4 ios kiadás. Most beta 3-on vagyok. Az van minden hol, hogy ha vissza akarok menni betáról hivatalosra, jelenlegi esetben 17.3.1-re akkor ki kell kapcsonom a beta frissitések fogadásád, és gyári vissza állítás után fogja feldobni nekem a hivatalos frissítést.
Na most, ha én már nem akarok visszamenni, mert azt a 3 hetet már kibírom és gyalulni se akarom a készüléket, akkor mi a teendő, hogy ha jön március 5-6 fele akkor a betaról majd stabilra frissüljön ? Ez kivitelezhető ? Ha már kint a stabil, látni fogja hogy nekem abból a szoftverből a béta van és felajánlja adatvesztés nélkül a stabilra való frissítést ? Köszi a válazokat, kicsit kacifántos ez nekem ios-en
-
volezo
újonc
Sziasztok! Yettel-nél vásárolt 15 PM kártyafüggetlen?
-
Sasi001
senior tag
válasz TheBikerider #2500 üzenetére
Igen. Jelezték, hogy leállás lesz.
-
veterán
Köszi.
Nem tudtam, semmi időm nem volt mostanában erre jönni.HARLEY-DAVIDSON
-
aktív tag
-
ADAM1337
nagyúr
Egy hete fent volt egy csúszkán, hogy karbantartás lesz ma.
-
osonte
őstag
Igen, egész nap nem ment az oldal.
-
Ateszpapa
addikt
Már előre szóltak, hogy ez lesz.
Teljes leállás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Politika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Hardcore café
- Prémium gyártástechnológiát hoz a MediaTek a középkategóriába
- További aktív témák...
- Eladó/cserélhető új állapotú iPhone 13 Mini, 128 GB, Media Markt vásárlás, Apple gari 2026.09.09
- iPHONE X,11,12,13,14.15,16 összes típusához teljes kijelzős üvegfólia.
- iPHONE 11,12,13,14.15,16 összes típusához kameravédő üvegfólia.
- iPHONE 12,13,14,15,16 összes típusához magsafe átlátszó szilikonon tok.
- Pitaka MagEz Case 4 iPhone 15 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest