- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MikeWazowski #4098 üzenetére
16-hoz. Sokszor már nem tudom melyik fórumon vagyok
-
válasz
MikeWazowski #4093 üzenetére
Telefon még nincs hozzá
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4089 üzenetére
Ízlés kérdése. Én pont azt szeretem Civilian tokokba, hogy nem olyan bumszli a fogása. Nekem kényelmesebb.
-
válasz
MikeWazowski #4089 üzenetére
Nekem tegnap jött meg a metropolis.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #4034 üzenetére
Ez a tok megjött tegnap. Egy dolog nem tetszik benne, egyébként jóféle tok. A gond az h nem olyan a széle, mint a Pathfinder-nek pl. h tök sima, ezáltal vastag, jól fogható. Ennél a toknál viszont keskenyítve van a széle, így nekem nem olyan stabil a fogása. A Metropolis még nem jött meg. Egyébként volt ilyen tokom már anno a samsungon, most kicsit mintha "műanyagosabb" lenne a tapintása, de lehet én emlékszek rosszul.
-
s.Oliv3r
senior tag
Na ez pl egy érdekes dolog látod. Nagyobb akksival kevesebbet bír mint a sima pro. Én egész nap telefonálok, email-ezek rajta, waze is van, játék is, és ma is este 7-re értem haza 48% volt még benne. 7-9 órás kijelző idők vannak folyamat. Azt furcsállom, hogy 220 ciklusnál már 94%-on tartasz. Mondjuk az, hogy én egész nap wifin vagyok, lehet segít az enyémen
Sokan hülyének néznek érte itt, de szerintem az is javít rajta, hogy nem töltöm 100-ra illetve csak gépről, 7,5W-tal kapja a powert. Kocsiban is csak 7,7W, klíma meg ráirányítva.
-
pamesz
tag
válasz
s.Oliv3r #4085 üzenetére
Nekem 15PM van, előtte 13PM volt. Még mindig úgy gondolom, hogy kár volt váltani. ~220 körüli ciklus van benne és 94 százalékos. Alig bír ki egy napot. Vagy én kaptam egy gyengébb akkust, vagy nem tudom, de a 13PM anno 88 százalékos akkuval többet bírt. Egy nap kb 9 órát vezetek, ez alatt folyamatos CP, háttérben Waze, plusz YT-ról megy a zene. Itthon is kapja rendesen, napi 4-6 óra képernyő idő simán megvan. Van rajta Care+, így annyira nem izgat ez a dolog, viszont amint nem bírja a napot, véletlen kiesik a zsebemből, pont amikor a Minaret tetejét akarom megmászni kirándulás alatt. Nem akartam én itt feszültséget szítani, de szerintem mindenki jobban járna, ha az Apple kiszedné ezt a százalékos kijelzést.
-
s.Oliv3r
senior tag
Szerintem nem unják.... csak Te, de akkor meg miért reagálsz rá? A dolog onnan indult amúgy, hogy a 15ös széria akksija jól össze lett rakva, és jobban bírja mint elődei. Pont olyan téma, mint az "androidról jöttem és...." sokan unják, de ez egy ilyen topik. Azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk/segítsünk egymásnak. Legalább van miről dumálni, elég snassz lenne, ha mindenki aki megvenné, annyit írna csak - hogy gyors és szép. WOW
-
umfrider
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Kikapcsolnám a lokátort, azonban a 2 faktoros hitelesítés miatt nem engedi. Első sorban a 2 faktorosat kell kiszedni. Ez oké, de nem tudom hogyan és a support leírás alapján sem tudok rájönni.Van valaki, aki tapasztalt már hasonlót, vagy lehet tippje?
Köszönöm szépen
-
moordavid
aktív tag
187/100. De szerintem beakadhatott, egy évet 100% on még egy sem bírta nálam.
-
13 pro max 83% akku kapacitás
KB 3 éves. -
joey04
titán
175/100
-
Dzsosy
senior tag
2023 novembere óta 210 ciklus és 94%.
Nem izgulok miatta, csak gondoktam ha már előkerült újra a téma, akkor megosztom én is. -
waszabi07
aktív tag
Nekem 2023 november. Első bekapcsolás 2024 január.
162 ciklus és 100% még. -
supershape
csendes tag
217/97. 2023 októberi gyártás, december óta használom. 15PRO.
-
s.Oliv3r
senior tag
A 16os széria előrendelésnél, valakinek változott már a várható beérkezés/szállítási idő ?
-
Kezdhetném végre kínozni némi játékkal a kis kedvest, mert 1 éve gyártottként, 158 ciklussal is még 100%-ot jelez (valójában 98).
Az előző tulaja sem lehetett valószínű nagy játékos, ez így bebizonyosodik. 😀 -
MikeWazowski
veterán
Időként előjön ez az aksi dolog, háborogtak is, pedig néha érdekességnek tök elfér.
184/99 az enyém -
knox83
senior tag
Apple oldalán is fent van:
“Attól függően, hogy mennyi idő telt el az iPhone gyártása és aktiválása között, előfordulhat, hogy a készülék valamivel kevesebb mint 100%-os akkumulátorkapacitást jelez.”
Ennyit számít a 8 hónap parkolás. -
xhege
veterán
151 ciklus (2023 november óta) 98%
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4045 üzenetére
Remélem neked beválik, mert egyébként egy jó fogású tok. Lehet csak az enyém volt gyengébb gyártás.
-
-
Mike81
senior tag
válasz
Micsurin #4014 üzenetére
Most én nem vitát szeretnék gerjeszteni. De itt vagy az IPhone topikban is írtak már páran hogy beérett az AOD-on valami ikon. Igen nyílván ez sajnos a technologia sajátossága. De pl droidon azért ezt már nem lehet annyira hallani, olvasni hogy beégett a kijelző. Nekem zsinórban 3 Samsungom is volt egyik kijelzőjének sem volt semmi baja aktív AOD használat mellett sem. Bátrabban is mertem használni ott az AOD-ot mert pl ott ugye be lehetett állítani hogy csak akkor legyen aktív ha jött valami értesítés. Itt ez még nincs, lehet nem is lesz soha. De az biztos hogy én itt ebben a pixel tologatásos műsorban nem hiszek. Ami persze nem jelenti azt hogy minimálisan ne mozgatná. De én még ezt nem láttam itt. Én csak addig fogom használni az AOD-ot amíg nem lesz egy óra a telefon mellé. Jobb a békesség
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4034 üzenetére
Nálam ez van minden telefonomon szinte. A Metropolis esetén nekem nem volt elég feszes a tok, a gombok környékén kimondottan lazának tűnt. A Civilian ebből a szempontból sokkal jobb szerintem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4032 üzenetére
Majd ha időd engedi pár képet dobj be pls
Mindig tetszenek az UAG tokok az industrial design miatt csak a legtöbb bumszli.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4024 üzenetére
Wat? Honnan? ESR honlapján nincs is ilyen 15P-hez.
-
válasz
MikeWazowski #4024 üzenetére
Jó ez a kevlar?
-
Megrendelve. Remélem jók lesznek együtt.
-
kircsi28
aktív tag
sziasztok! Publikus bétát használtam, de ma megjelenik a hivatalos 18, elég csak kikapcsolni a béta frissítése, hogy visszaálljon, és letöltése a sima verziót?
köszi -
-
joey04
titán
Ne etessétek
-
Joachim21
őstag
Nekem ez ugrik be elsőre az apple watchról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged