- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovyZoly
tag
válasz
SharpSA #4194 üzenetére
Zeblaze óráról veszi az adatokat. Csak az az érdekes, hogy az órán mutatott 1100 lépést, a telefon meg 11ezret.
Azóta voltam egyet sétálni, az óra 12ezernél jár, a telefon meg mutatott 40e felett, de több tucat frissítés ugyanazt a lépésszámot feljegyezte. Törlések után a telefon jelenleg 18e felett van.
Érdekesség, hogy a Samsung telefon és óra páros 14500 lépést számolt.
Ezek szerint ez az óra egy fostalicska 😆 -
Joachim21
őstag
Ios18-on a sárga pont mindig ott van a szigetben, vagy valaki azt nézi ahogy …-rok éppen?
Előtte csak ha a kamerát használta az eszköz akkor világított nem?
-
KovyZoly
tag
Helló
Most kaptam a cégtől egy 15 prot, és problémám van vele. Eddig egy SG S20fe készüléket használtam és egyelőre az appok átpakolásánál tartok.
Viszont olyan hibát találtam, hogy olyankor is számol lépéseket (ráadásul az Egészség és Fitnesz appban eltérően), amikor le van téve a szekrényre, vagy éppen kocsiban ülök. Ma reggel pl. kijöttem kamionnal Csehországban és ültemben megtettem 11e lépést...
Miért csinálja? -
knox83
senior tag
válasz
SonyNex7 #4189 üzenetére
Ezek a problémák nagyrészt megoldódtak. Azt látom, hogy időnként a signal egy egység, de sosem volt gondom a telefonálással. Akkuval semmi baj, melegedés nálam nincs, nyáron a 38 fokban nyilván fog de akkor melyik telefon nem.. Bármelyik modell ami festve van csúnyán fog kopni, nekem ezért van a natúr titán. Mondjuk ha tokba van nem sok baja lesz ha mégis a feketéhez ragaszkodnál. Méretről nem tudok beszélni, mindig ekkora telefonjaim voltak, nekem a pro mérete kicsi…
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok
kis segítséget szeretnék kérni.
Gondolkodom váltáson 13 pro-ról.380Ft-ért van egy eladó,fél éves.
Ami miatt tenném nagyobb fényerő,usb c töltés,nagyobb kijelző,több üzemidő.
Legújabb nekem nem ér annyit amennyi,talán majd a következő széria.
Volt olyan aki megbánta a váltást a nagyobb méret miatt?
Halottam olyan problémákról régebben hogy melegszik,rossz a térerő,gyenge akkumulátor.Fekete modellt néztem ki,ott volt olyan kopik a festék.
Ezek dolgok igazak,javultak esetleg az új szoftver frissítésekkel?
Köszi -
rankesz
veterán
válasz
Kolondrum #4180 üzenetére
Nekem tavaly első napos rendelés óta, 230 ciklus, pixelhez rendelt 30w töltővel töltve amikor kellett, melóban néha valami dzsunkával rátöltve még mindig 99 %, szerintem jobban sikerült akkumulátort kapott ez a széria, nem véletlen módosította időközben a gyártó is a vállalását.
-
Érdekesség:
Okosan töltve tehát 80-ig töltve 18W-al és nem 1%-nál felrakva.
Igen igen sokáig 100% volt a kapacitás kijelzés. A telefon kb akkori amikor kijött.
Ez év szeptember elején volt 99%-os. Szeptember közepén 98%. Ma szept. 24 van, 96%. -
Teo.
aktív tag
Sziasztok.
USB-C keresztül lehet-e mindkét irányban másolni vagy ebben is van valami Appleös huncutság?Pl: pc, pendrive, külső SSD-n tudok-e fel lemásolni képet,zenét,videót?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
jankopista #4174 üzenetére
Ugyan már
, ez nem blődség.
Nekem az iPhone 11-hez kapott Apple töltő az alap (5W, az én szokásaim mellett bőven elegendő), illetve vettem egy szintén Apple 20W adaptert, ha picit gyorsabb töltés jönne jól (ritkán, de van ilyen).
Ha külső gyártó termékét keresed, akkor ANKER, IKEA, Blitzwolf: ezek mind megbízható töltőt kínálnak. A dobozban találsz egy USB C-C vezetéket, ez alkalmas a gyorstöltéshez.
szerk. Most nézem, ez a Pro Max topik, akkor vehetsz akár 30W adaptert is, mert ennél a típusnál 27W a maximális töltési teljesítmény.
-
knox83
senior tag
válasz
jankopista #4174 üzenetére
Nekem gyári 20w apple töltő van illetve egy magsafe jellegű spigen ami 7.5w. Alapvetően a 20 wattosat használom az 1ó50p a 7.5w az 3ó30p. Annak ellenére hogy a 7.5 lassabb és nem kéne melegednie melegebb mint a gyári töltő.
-
jankopista
csendes tag
Elnézést hogy ilyen suta kérdéssel jövök, de a frissen beszerzett iphone 15 pro dobozában nem volt ugye töltő fej, csak kábel. Elkezdtem utánanézni a lehetőségeknek, véleményetek szerint milyet vegyek, amivel a legoptimálisabban tudom tölteni, használni az új mobilt. (webshopokban találok 3e-15e, 5 W -20 W, de nem vagyok teljesen tisztába vele, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb)
Köszönöm a segítséget. És elnézést a blődségemért.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4171 üzenetére
Azt írta a gyártó, hogy a keret nélküli sokkal erősebb.
Amúgy a tokhoz viszonyítva elég passzentos lesz. -
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4171 üzenetére
Spigen szerintem tök más méretezés, az icipicit de ki is takar a széleken. (1-1,5mm)
-
Tiger.
nagyúr
Az esr üvegből melyik a jobb a fekete keretes vagy a sima? A nevük ugyan az.
-
Navaren
aktív tag
Köszi, mindkettőtöknek, ezt nem láttam még.
Nem kizárt, hogy így van, csak azért találnám/találom furcsának, mert anno asszem iOS 12-nél feature volt WWDC-n épp az ellenkezője, azaz hogy a rendszer azonnal maxra tekeri magát (így gyorsítván elsősorban az - akkor - öregebb motyókat).
-
dudu98
tag
válasz
ricshard444 #4164 üzenetére
Tegnap nekem is hasonló volt a problémám, akkor vásároltam egy új iPhone 15 Pro Max készüléket, igaz állt a dobozában majdnem egy évet és 17.1-el indult el. 18-as frissítés után folyamatosan edge hálózaton ragadt, nem talált térerőt. Annyi, hogy ez USA modell, így mmWave antenna van benne, bár a spec alapján ugyanazt a sávot fedi le csak még bővebb, mint az international változat. Reggelre megjavult magától, de furcsa hiba volt az tény.
-
Tapasztalt valaki olyat Telekom mellett, hogy hiába van térerő, konkrétan lemérhetetlenül lassú a sebesség és semmit nem tölt be a telefon?
Próbálkozom újrainditással, meg hasonlókkal, de nem igazán hozza meg a netet.Kb IOS 18 óta áll fent a problémám, lehet csak véletlen egybeesés...
-
knox83
senior tag
válasz
Navaren #4161 üzenetére
Lehet ez lett az eredménye ami nem feltétlen rossz
https://9to5mac.com/2024/09/19/iphone-15-pro-max-longer-battery-life-ios-18/ -
Navaren
aktív tag
Érdekes, estek egy picit Geekbench pontszámok iOS 18-cal.
i16P-hez képest lettem volna kíváncsi az A17 Pro hátrányára.
2850/7200 lett az eredmény (és kb. ugyanez második nekifutásra is).
Február óta nem futtattam (akkor is csak kíváncsi voltam, hogy mit hoz az S24-emhez képest), de akkor fixen simán 2900/7500 körüli eredményeket hozott a 15 Pro
Nyiván nem tervezett avultatásról van szó (azt szerintem soha többet nem meri Apple meglépni a botrány óta iOS 11-gyel), de kíváncsi lennék az okokra. -
törölt tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy kicsit akadozik a Facebook és App Store?
Lehet valamilyen hardver hiba?Furcsa, hogy gyengébb iPhone-on, 60 HZ-es kijelzőnél simán megy.
-
csakany2001
senior tag
IOS 18 óta sokkal jobb a készenléti üzemidő, 17.6.2 verzióval is javult.
Most 4 órás használattal, aminek 2-3 óra fényképezés volt kb. a feléig merül, ez nagyon bíztató. Hozzátéve nem bétáztam, megvártam a véglegest és kellemes csalódás.
A többiről nem tudok nyilatkozni, mert ugyanúgy használom az IOS-t a 14-es verziója óta, biztosan jöttek be jó funkciók de eddig a widget-en meg a parancsokon kívül nem igazán használtam ki mást.
Szerk. : Sima 15 Pro. -
knox83
senior tag
Teszt alapján a 16 pro majdnem azt tudja üzemidőben mint a 15pm.. Ezt hogy sikerült amikor mindkettő 3nm soc de van köztük 900 mAh különbség?
-
törölt tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy kicsit akadozik a Facebook és App Store?
Furcsa, hogy gyengébb iPhone-on, 60 HZ-es kijelzőnél simán megy.
-
válasz
MikeWazowski #4121 üzenetére
Pedig mára már tele lehetnél különféle iPhone típusokból, de te tudod
…
-
válasz
#31816946 #4116 üzenetére
Nem kaptál vírust.
Mindazonáltal meglepődöm, hogy valaki használ ilyen hulladék képfeltöltő oldalt, miközben itt van a PH sajátja.————————————————
@Zsolt,72: Itt mondok köszi-t a megerősítésedre, hogy Apple Devices-ben lehet csinálni tiszta telepítést. 🙂
Sajnos az általános iPhone topik kiesett a kezeim közül, el vagyok maradva +400 hozzászólással. 😁
-
jack982
senior tag
válasz
tomiiikaaa #4113 üzenetére
köszi a majdnem vírust
-
tomiiikaaa
csendes tag
-
tomiiikaaa
csendes tag
negatív rekord 😂😬
-
Bondix
aktív tag
Teljesen jó ha persze valós de szerintem nem az, de én sose néztem hogy töltöm hány %ig volt hogy csak ra dugtam iroda 15 perc és leszedtem vagy kocsiba és a i13pro max 2év alatt volt 85% de nem igen vettem észre nagy teljesítmény vissza esést.
Este teljesen mindegy hány % töltőre teszem alváskor és reggel 100% veszem le nincs semmi 80% határ stb.A 15 pro max meg reggel 6h-kor veszem le és sok messenger telefon hívás de tudom ez használat függő, de nekem este 19h még 40% van benne. Ennél jobb nem kell.
Egyedül amit észre vettem a videó és fotó készítés jobban szívja akkor akár félnap alatt is le tudom meríteni de ez így volt kb minden iPhone-nal. -
N.Holgersson
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest