- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4299 üzenetére
Nekem csak a HomePod mini van sztereo párban hozzáadva a tv-hez, de nagyon brutális a hangminőség, ahhoz képest, hogy 2 teniszlabda méretű eszközről beszélünk. Én nem bántam meg.
-
Ferdzsoo
addikt
Az elmúlt 2 napban több mint 10 óra SOT jött össze 5%-ig merítve.
Beteg komolyan mondom. Igaz kamerahasználat nem volt benne. -
Ubi
tag
Van valakinek eredeti Apple átlátszó MagSafe tokja itt a fórumban? Én most vettem egyet az apple storeban és sjanos a kijelzővel felém nézve a bal alsó saroknál "ropog" csúszkál a telefonon. Olyan, mintha nem passzolna rendesen. Akinek van ilyen tokja tapasztalt ilyet, vagy nekem sikerült belenyúlnom?
-
válasz
rankesz #4288 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából nekem elég is most ez az információ, hogy 2-3 éve akkor már ez a rendszer, tehát akkor semmiképp sem tud használhatatlanná válni pl egy eSIM képes iPhone.Ez így barátinak hangzik, mert már feltöltőkártyás berkekben is egyre jobban teret nyitnak az eSIM-nek.
Viszont így a szolgáltatók büntetése kevésbé lesújtó így. -
Joachim21
őstag
Ez gáz, mármint nem az, hogy használható marad, hanem hogy nem feltétlen bukik ki, ha valaki ilyen szemét módon adja el a telefont.
-
válasz
rankesz #4285 üzenetére
Ha én pont egy éve vettem a 15PM-et innen egy többszáz értékeléses eladótól, aki részletre vette a Telekomtól és ha eSIM-el használom, akkor kb fogalmam sem lehet róla, hogy tiltotta-e időközben a telómat a szolgáltató vagy nem?
Pontosan nem tudod véletlenül, hogy a “jó ideje” fogalom pontosan milyen régóta érvényes?
Korábban teljes egészében tiltottak? Összes SIM slot + eSIM? -
rankesz
veterán
Ne haragudjatok de olyan baromságokat írtok páran a részletre vett telefonnal hogy nem bírok nem hozzászólni...
Szolgáltatótól részletre, hűségre vett mobilt jó ideje max részlegesen tilt a szolgáltató, ez legrosszabb esetben a sim 1 slot IMEI fekete listára való kerülése. Ebben az esetben a legtöbbször MÁSODIK SIM SLOT minden további probléma nélkül használható. pl. iphone 15 széria esetén esim felprogramozható, jó eséllyel működni fog. Nem szolgáltatós , banki hitelre vett mobil (eur...., MM esetén nem találkoztam tiltott telóval, annyi változott azelmúlt pár évben hogy az ilyen módon kihozott készülék esetén az adós nem ússza meg ha nincs jövedelme vagy vagyona, le kell ülnie a készülék árát, elég f#s napi áron, így jóval ritkábban fut ki idáig a dolog -
xhege
veterán
-
-
Gabor077
újonc
válasz
gretzky77 #4274 üzenetére
hát mikor megpróbálom a másik telefon biztonsági mentését rátölteni vagy átvinni a korábbiról az adatokat, akkor egyből jelzi, hogy 18-as ios kell, letölti, előkészíti majd meghal. Ez előtt gyakorlatilag csak nyelvet választok, beállítom a wifit, facetime jelkód van és kész, más semmi
-
Veszel innen apróról egy jóáras procit valakitől, aztán pár hónap múlva csengetnek nálad a behajtók, hogy el akarják vinni a házadat és csak eztán derül ki, hogy az eladó részletre vette a procit és a fennmaradó visszafizetést azonnal abbahagyta, miután eladta neked a procit.
Szerinted ilyen van?
Ha ez igaz lenne, az egész Hardverapró egy életveszélyes, de minimum lutri hely lenne.
-
Gabor077
újonc
Sziasztok!
Iphone 15 pro max-ra költözök 11 pro-ról, de képtelen vagyok az 15 pro max-ra rátenni az ios 18-at, így nem tudok átköltözni sem. Van 5letetek, hogy mit tegyek? -
válasz
MikeWazowski #4258 üzenetére
Általában ha gyenge a net vagy a VPN kapcsolat nem megfelelő akkor írja ki. Én is találkoztam vele az utóbbi időben. Utazás közben amikor váltogat a tornyok között ez még szemetűnőbb.
-
MikeWazowski
veterán
Mostanában sűrűn kapom az értesítést, hogy a privát átjátszó átmenetileg nem érhető el és majd automatikusan elindul, ha a műszaki probléma elhárul. Nektek nem volt még ilyen, mitől lehet? Asszem az icould előfizetőknek érhető el ez a szolgáltatás.
-
16-os topic ennyire halott?
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok,
van egy eladó telefon Euronicsban volt vásárolva,cofidis áruhitelre.
Mi van abban az estben ha a tulaj nem fizet?Tilthatják a telefont? -
-
Ferdzsoo
addikt
Nálam is jelentősen nőtt az üzemidő IOS18 -óta, az elmúlt két napban majd 7:30 kijelzőidő lett 2 nap alatt 20%-ig merítve. 1-1,5 órával biztosan jobb mint 17.x-el volt.
Két nap alatt majd 9 óra kijelzőidő 100-ról 5%-ra úgy hogy úton is voltam eleget, az nem gyenge. Ezzel a telóval simán el merek indulni délután 4-5 kor is 20% töltöttség alatt bárhova. -
Zsolt,72
senior tag
-
válasz
KovyZoly #4210 üzenetére
Lényegesen nem tudod módosítani a gyári billentyűzetet, ez ilyen megszoksz vagy megszöksz féle.
Esetedben talán egyik elvárásra sem képes, szóval ajánlanám mondjuk vagy a Gboard vagy a Swiftkey féle billentyűzet kipróbálását.
Érzékeny adatok beírásánál (pl jelszavak) ugyanúgy a gyári billentyűzetet veszi majd elő, ezen ne lepődj majd meg! -
KovyZoly
tag
válasz
KovyZoly #4191 üzenetére
Ma 95e lépésnél járok
Másik kérdés. Hogy lehet megoldani, hogy a billentyűzet értelmesen nézzek ki, a főoldalon kint legyen a számok és 2db írásjel? Ja és a betűt hosszan lenyomva egyből az ékezetes karaktert dobja fel, ne ugyanazt. Pl. e->é
Megőrülök ettől a billentyűzetkiosztástól... -
waszabi07
aktív tag
Gyári magsafe szilikon tokot ha rárakom a telefonra mindig fel kéne ugrania az animációnak hogy érzékelte a tokot?
nem tudom hogy gyári e a tok amit gyáriként vettem. -
Joachim21
őstag
Vmi volt, mert folyamatosan sárga volt. Újraindítottam, most okésnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged