Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért kicsit bonyolultabb a dolog, mint 20 évvel ezelőtt (sőt több ugye). Nincs ebben semmi extrém, ezért jönnek a patch-ek a játékokra is. Arról nem is beszélve, hogy bár a dev béta miatt volt 3 hónapjuk a fejlesztőknek optimalizálni magára az iOS 17-re az appjaikat (nem mindenkinek sikerült ez sem ugye), de magára az új processzorra nem tudták, hisz az nem volt publikus. Plusz most volt nagyobb architektúra váltás is, előtte kb. ugyanaz volt, csak jobb, gyorsabb, stb. lett a proci. Persze javítson ki, ha valaki többet tud erről.
-
Nosakkor:
Két fajta van, egy Armorite (elvileg ez erősebb, keményebb), és a sima.
A körben a fekete perem betakar a képernyőbe egy-egy pixelsort a káva mentén. Ezáltal "vastagabb maga a káva".
Hogy mikor lehet ezt észrevenni? Ha vagy olyan hülye (értsd: mint én), hogy csinálsz tesztképet, ami akkor felbontású, mint a display, fekete, és 1-2-3 pixelsor körben meg fehér, hogy lásd, kitakar-e vagy nem
-
A tesztben az Armorite van, ami betakar 1 max 2 pixelsort; amit linkeltél, az meg a sima (kettő fajta van fekete keretesből, ami ESR). Bár, utólag nézve hülyeég volt levennem az Armorite-et, még a betakarás ellenére is, mert brutál erős és minőségi, ész szépen kerekített a szélén, az ujjnak is kellemes.
-
Én 13PM-ról váltottam 15PM-ra.
Első dolog ami feltűnt, hogy könnyebb.
Dynamic island szerintem jópofa, kamera jobb (én mostanában sokat használom az 5x zoomot).
Némító pöcköt picit sajnálom, eddig elég volt ránézni és láttam, hogy némítva van a teló. Most ehhez fel kell ébreszteni a képernyőt.
AOD-t watch miatt csak akkor használom ha nincs rajtam az óra.
Ami nekem a legfeltűnőbb a váltás után az a + RAM, sokkal tovább tartja a memóriában az appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Modding és elektronikai kérdések
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Az AI hívószavával érkeznek a Sapphire új mini PC-i
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- ASUS ROG Zephyrus M16
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bocs
Ez a tok az UAG tokok közül a kevésbé robosztusok közé tartozik.