- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Lehet tényleg öregszem így az 50 felé, de mindig nyitott voltam az újdonságokra, illetve szerintem a szériák között közel sincs már akkora ugrás, újdonság, mint mondjuk 10-15 éve! Gyerek is kapott egy Macbook Pro-t az egyetemre, ő kérte
illetve van egy Watch Ultra 2-m is és most rendeltem Telekomtól 2 iPad-et is magamnak meg asszonynak. Igaz csak sima 10th generáció, de amire kell bőven elég és az enyém szép kék lesz mint a 15PM.
-
jacis
nagyúr
Nekem is Tactikal tok volt rajta először. Végül azért került le a telefonról mert szinte lehetetlen volt lefejteni róla. Volt szitu amikor nagyon le kellett volna kapni róla a tokot de nem sikerült csak nagy szenvedés árán.
Nem olvastam melyik iPhone-ban gondolkodsz de ha i15PM akkor Neked adom ingyen a Tactikal tokom. Szólj ha kell. -
gretzky77
veterán
Köszi közben megtaláltam a letöltött dolgoknál, most kísérletezek vele. Igen itt ragadtam, az elején meg is hirdettem csak amennyiért vitték volna, annyiért úgy gondoltam nem adnám el, viszont időközben egész jól megszoktam, megbarátkoztam a másságával. Az androidra már úgymond ráuntam kicsit, ezért akartam rápróbálni az iOS-re és egyelőre maradok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest