Hirdetés
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz s.Oliv3r #4085 üzenetére
Nekem 15PM van, előtte 13PM volt. Még mindig úgy gondolom, hogy kár volt váltani. ~220 körüli ciklus van benne és 94 százalékos. Alig bír ki egy napot. Vagy én kaptam egy gyengébb akkust, vagy nem tudom, de a 13PM anno 88 százalékos akkuval többet bírt. Egy nap kb 9 órát vezetek, ez alatt folyamatos CP, háttérben Waze, plusz YT-ról megy a zene. Itthon is kapja rendesen, napi 4-6 óra képernyő idő simán megvan. Van rajta Care+, így annyira nem izgat ez a dolog, viszont amint nem bírja a napot, véletlen kiesik a zsebemből, pont amikor a Minaret tetejét akarom megmászni kirándulás alatt. Nem akartam én itt feszültséget szítani, de szerintem mindenki jobban járna, ha az Apple kiszedné ezt a százalékos kijelzést.
-
BogyóBP
addikt
válasz s.Oliv3r #3924 üzenetére
Akarnék venni egy 15 pro maxot de benn az I cuccos kollegám egyből ezzel fogadott. Meg én nem játszani akarok rajta. Nekem fotozásra kell, meg napi használatra, telefon, kapcsolattartások (messenger, facebook, viber).
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
-
rankesz
veterán
válasz s.Oliv3r #3906 üzenetére
Én bevallom hogy ha nem köteleztem volna el magam tavaly ilyenkor 22 hónapra akkor már rég oneplus 12-t nyomogatnék valószínűleg, karomon egy op watch 2-vel...
Annyira nem babonázott meg az apple vonal, nincs a két rendszer között minőségben különbség szerintem. Meg én a 14 év alatt jobban megkedveltem a droidot, nekem jobban passzol -
Joachim21
őstag
válasz s.Oliv3r #3800 üzenetére
Valójában a proci használat melegíti, amiből arra lehet következtetni, hogy a képfeldolgozás erősen nyúzza a SOC-ot. Nekem ebből egyedül Thaiföldön volt eddig egyszer problémám, amikor 42 fokban 2-3 óra aktív videózás és fényképezés után elkezdett fagyni a fénykép applikáció, de olyan körólmények között ezt nem róttam fel neki túl nagy hibának.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
-igu-
addikt
válasz s.Oliv3r #3591 üzenetére
mellé bejön az is, hogy valaki, valahol kitalálta, hogy a titánium karcálló
hát nem az
sok jó tulajdnosága akad azért: acélokkal hasonlú szintű szilárdság jóval alacsonyabb sűrűség mellett (vagyis sokkal könnyebb), korrózióálló, hőálló, de a savaknak is ellenáll (még a királyvíznek is), ráadásul nem mágneses
az ötvözetlen titánium az általánosan használt aluötvözeteknél ~másfélszer nehezebb, ellenben a szakítószilárdsága kétszerese azoknak
iparban jellemzően ezen tulajdonságai miatt használják különböző ötvözeteit (akár vanádiummal vagy molibdénnel is ötvözhető, nem csak alumíniummal)a titánium nem kemény anyag, nem áll ellen a karcoknak
szerk: üdv mindenkinek, két napja vagyok iPhone 15 Pro tulaj, ez az első ios vas nálam
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
waszabi07
tag
válasz s.Oliv3r #3582 üzenetére
Nem tudom te mit látsz, volt pár iphone-om az elmúlt években de mindegyik kb karcmentes volt egy év után is, tokban hordva. Na most az s24 ultra kb 3 hónap után full karc és kopás a széle és a keret, na erre mondhatnád hogy karcolódik, pedig ugyanúgy minőségi tokban van tartva, ez az ami gáz inkább.
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
joey04
titán
válasz s.Oliv3r #3582 üzenetére
Ó rengeteg dolog van ami miatt nagyon szeretnék már túladni a szifonon, de ha egyszer nem kopik, akkor nem kopik. Nem karcolódik, nem karcolódik. A vízállóság kezelése meg mindenhol lutri, átverés. Ahogy téged sem érdekel, hogy nekem nem karcolódik, nem kopik, úgy engem sem érdekel, hogy nálad a samsung hogy kezelte a beázást.
-
aktív tag
válasz s.Oliv3r #3573 üzenetére
Persze, pozitív példa éppúgy található, mint az ellenkezője (gyártótól függetlenül). De nem életszerű az egyik gyártót “szemét” jelzővel illetni, miközben máshol is van negatív példa. Pont úgy, mint ahogy pozitív eset is előfordul bármely gyártónál, mégsem ez az általános.
-
aktív tag
válasz s.Oliv3r #3517 üzenetére
Nekem volt. Miután százezreket hagytam náluk, rendszeresen vevőjük voltam, egy pillanat alatt elszúrták a sokéves hűségemet a cserébe adott, minősíthetetlen jótállási ügyintézéssel. Pont nem volt komoly az összeg (15k), de azóta sem vásároltam náluk és sokakat le is beszéltem róluk. Ha nem kell az addigi elégedett, visszatérő vevő pénze, akkor nem kapják meg a továbbiak során. Kicsinyes, piptiáner stílusú ügyintézés, a hangnem sem volt korrekt tőlük, de mindegy is, ha ennyit tudnak felmutatni, akkor nincs dolgunk egymással.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz s.Oliv3r #3437 üzenetére
Nem fogsz vele mellé azt garantálom...bár az ára mire ideér elég húzós mert vámot kell rá fizetni...Én a flexet használom mert abban adja vissza a legjobban a teló valódi formáját. Asszony is azt használja, neki már többször mentette meg a telefonját, betonra, járólapra, parkettára esve..minden volt, de szerencsére a telefon sértetlen (szerencsére nem egy éles sarokra esett).
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
domos
senior tag
válasz s.Oliv3r #3346 üzenetére
13PM 2021.09.28-i aktiválás, 93%
14PM 2022.09.22-i aktiválás, 98%
Mind van/volt használva bőven, két SIM-mel, iPad töltővel töltve mikor hogy. Ez szerintem objektíven is "jó".
A 15P/15PM-em még túl új (60/46 ciklus), ott még nem tudok hosszútávú következtetést levonni.If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
nord_
veterán
válasz s.Oliv3r #2823 üzenetére
Ezt sehol sem láttam leírva az Apple-től…
Ami viszont tény, a saját szememmel láttam: a gyerek új iPhone-ja először a “tedd egymás mellé, majd mindent magától átmásol” módszerrel lett aktiválva - és addig nem volt a beállításokban sötét mód, amíg le nem töröltünk a telefonról mindent és újként állítottuk be… -
nagyúr
válasz s.Oliv3r #2741 üzenetére
Teljesen random az egész. Volt sok iPhone-om, van tehát merítés bőven. Volt, amit vigyázva töltöttem 5W-al , 80ig, 20 alá sosem merült, mégis 3 hónap után 96% volt. Aztán bejött a magsafe, azt is csak 7,5W-on használtam, optimalizáltan éjjel a töltőn. Egyik fél éves korára 98%-os lett, másik 96, most meg a 15PM még mindig 100, 99 akku ciklussal. A szokások ugyanazok voltak az utolsó három esetében. Aztán volt, ami sokáig 100 maradt (10 hónap-14 hónap), majd pár héten belül lement 94%-ra, gondolom akkor aktualizálta magát.
-
madgie
titán
válasz s.Oliv3r #2747 üzenetére
156 ciklus, 100%, majdnem mindig gyorstöltővel töltve
-
Sasi001
senior tag
válasz s.Oliv3r #2741 üzenetére
Kisebbik lányom telefonja 52 ciklus és 99%. Ugyanazzal a gyári töltővel gyári kábellal töltve. Optimalizált töltés be de például nekem is gyári adattól nagyobb kapacitással rendelkezik az akku ezért lassabban degradálódik. Ez az ami sokat számít. Szerencse kérdése. Nálam a 40-80 nem élhető. Valamennyit biztos számít de szerintem minimális. Amit megfigyeltem azt tuti nem szereti ha 20% alá van engedve.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
nagyúr
válasz s.Oliv3r #1979 üzenetére
Én pl. azért sem tudom elképzelni a sima pro-val a 8-10 óra SOT-ot, mert az én felhasználói szokásaimmal szerintem még a Prom max-om sem tud annyit
Btw 17.3-al végre megszűnt a billentyűzet erőszakossága (már nem illeszti mindenáron a rosszul javasolt, de ki-x-elt szót). -
nagyúr
válasz s.Oliv3r #1974 üzenetére
Ezen nem fogunk összeveszni Te pl. AOD-ot sem használsz, én meg amióta létezik, igen. Már eleve ez is elég nagy különbség. Egyébként én sem szoktam nézni a SOT-ot magát, az számít, hogy kibírja-e nap végéig, vagy nem. Átlagban pedig igen, sőt. Nyilván, amikor repültem külföldre meló miatt vagy épp jöttem haza, reptéri várakozás, utazás, stb. akkor meg még a 11PM vagy a 13PM sem bírta ki végig, pedig azok voltak a legjobbak akkuban.
-
nagyúr
válasz s.Oliv3r #1953 üzenetére
Én sokáig a sötétet vettem, majd utána váltottam fehérre, az is maradt végig (12-13-14 PM-ek), majd most natúr titán, de leginkább azért, mert az AWU már megvolt, aztán akkor menjen hozzá. Szép szín, elégedett vagyok ezzel is, de ha kéket/feketét vennék egyszer, nem gondolnám, hogy a kopás miatt paráznék. Igaz, a munkám sem olyan, hogy nagy elhasználódásnak lenne kitéve.
-
Morris
veterán
válasz s.Oliv3r #1950 üzenetére
Ezt mondom én is. A fehér és a natural titanium színű modellek nincsnek bevonatolva. A kék és a fekete nem anyagában szinezett. Azokon azért fog hamarabb és jobban látszódni a sérülés. Nyilván a másik kettő is meg tud sérülni, de korántsem lesz annyira feltűnő.
Amúgy lehet, hogy mégis a kéket választom. Nekem az sokkal jobban tetszik?Mi a véleményetek? Kék, vagy Natural Titanium?
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz s.Oliv3r #1828 üzenetére
Tenném hozzá, hogy minden teszt videó azt mutatta, hogy a Galaxy-k tök jók már SOTban az iPhone-okhoz képest - tökre vártam mit szuperál kézben. Aztán örültem ha elértem vele 5-6 órás kijelzőidőt.. Engem egy jó darabig nem lehet visszaterelni irányukba, bár kétlem hogy valaki ezt amúgy akarná is
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
tothl
addikt
válasz s.Oliv3r #1736 üzenetére
Vicceltem.
Csak nézem itt a felhozatalt és figyelem ezeket a komoly problémákat.
Esküszöm nekem is androidos csúcs telóim voltak de itt azon kívül, hogy az animok egy kicsit smoothabbak és talán több idő míg lefutnak nagy problémával még nem találkoztam a megjelenítést illetően. Tényleg csak vicceltem, bocsi ! -
ForRedGlory
félisten
válasz s.Oliv3r #1722 üzenetére
Szerintem is hülyeség, hogy észre lehet venni. Aki ismer az tudja, hogy nekem aztán az android a numero uno, de sosem vettem észre, hogy nem 120 hz. Olyan van, amit icecave mondott, mely szerint az appnak is támogatnia kell (ilyen volt a Gmail, ami sokáig 60-on futott).
Itt inkább az a különbség egy csúcs android és csúcs iPhone között, hogy az animációk az iPhone-on lassabbak, de pont olyan "fluidak".
-
tuzpenge
őstag
válasz s.Oliv3r #1708 üzenetére
Soha nem volt még ilyen (remélem nem is lesz)......híváskor nagyritkán előfordult már hogy a csúszka nem működött, ekkor egy hangerő gomb vagy lezáró gomb megnyomása után már fel tudtam venni, de a 15 pro-n még ez sem fordult elő egyszer sem.
Nekem is a 17.2.1 van fent.[ Szerkesztve ]
ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Gmail
- Milyen széket vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest