- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van olyan ingyenes szkennelő program, ami nem pdf-be hanem egyből kép formátumban menti, és megjelenik a galériában?
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Feladta a harcot a samsung adapterem,így új vásárlása előtt állok. A samsungnál volt oylan megkötés hogy csak type-c - type-c kábelen keresztül volt képes a gyorstöltésre,itt mi a helyzet ezzel ? -
A félreértés elkerülése végett:
A Prohardver lapcsalád fórumán bármilyen formában terméket hirdetni (szövegesen, képpel, linkeléssel) nem lehetséges.Hirdetését a Hardverapró.hu-n adhatja fel ingyenesen.
Köszönöm!
-
surgery
senior tag
Fel tettem egy Spigen üveg fóliát a fekete keretest sajnos a szélein levegő marad akármit is csinálok vele. Rendeletem Spigen Glas.tR EZ Fit HD remélem ezzel nem fogok így járni mert a fekte keretesből mind a kettőt elhasználtam
estleg tudtok valami jó üvegfóliát ajánlani? Spigen ultra Hybrid tokkal használnám.
-
-
thomas77
senior tag
Magyar vodafone-os kártyával nem működik a Wi-Fi hívás ha a készülék roamingol.
Tesztelve 2 darab iPhone 15 Pro-n, 2 esimmel és 1 fizikai simmel.
Magyarországon, a honos hálózaton hibátlanul megy mindegyik sim az iPhone-okban is.
Más is tapasztalt ilyet? Vagy ennek az ellenkezőjét?A Vodafone topikban nem tudott segíteni senki ez ügyben.
A Vodafone az Apple-re mutogat, az Apple meg a Vodafone-ra.
A Vodafone már többször elhajott ezzel a problémával. Tegnap az írországi call centerrel beszélgettem hosszasan. Azok se tudnak semmit se csinálni a dologgal.Nálatok működik?
-
Pucu1989
csendes tag
Sziasztok, van akinél random SIM-zárolást ír es csak pin kód után áll “helyre” a teló? Az elmúlt 2-3 napban csinalja, eddig napi 1et vettem észre
17.5 van most fent de előző verziónál is csinálta már.
-
Sziasztok, kitöröltem egy telefonszámot az előzményekből, hogyan lehet, ha lehet visszaállítani? Nagyon kéne az a szám, elhúztam balra hogy küldök üzenetet erre kitöröltem
-
Zsolt,72
senior tag
Szia,
gyártója válogatja, mennyire hatékony a csatlakozás. Némely esetben olvasható panasz, de többnyire jó a BT működése.
Nálam egy B180 (2014-es évjáratú) Mercedes Benz esetén kiváló az együttműködés, könnyű volt párosítani és stabil a kapcsolat, megfelelő a hangzás.
Ha van az autódnak topikja, érdemes lehet ott is megkérdezni, vagy ha az iPhone topikban [link] leírod, milyen autóval szeretnéd használni a telefont, akkor biztos lesz, aki segít. -
TTom65
tag
Szíasztok. Ha autót szeretném bluetoothon csatlakoztatni a teloval azt simán lehet? Új telo lenne és mivel még nem volt iPhone-n ezért kérdezem.
-
Fuvaros
senior tag
a 15 pro kamerája 3x zoom-ban mennyire csinál szép képet? a piacon neki van a legjobb optikája, képe?
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
LittleLombax #3171 üzenetére
Tudja a 27-et is
-
LittleLombax
csendes tag
Sziasztok
Csatlakozom a csapathoz, és sok évnyi iOS/iPhone kihagyás után lenne is két kérdésem.
MagSafe kapcsán mi a tapasztalat? Nagyon öli az akksit a hő? Vagy más wireless töltőt ajánlanátok?
Illetve Baseus 30W GAN töltővel van valakinek tapasztalata? Tudja vele a telefon a 25 wattot?
Köszi! -
válasz
MikeWazowski #3167 üzenetére
Sorry, én sem akartam semmi rosszat, csak rosszul fogalmaztam
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csakany2001 #3166 üzenetére
+1
Mivel baromi sok mindent intézek a telefonon, kell a tudat, hogy rendszeresen frisssítik a biiztonságot. -
csakany2001
senior tag
Mindig van biztonsági rés, nem véletlenül költenek erre korlátlan pénzt a cégek. Köztük az Apple, Google és társai is. Nem is olyan régen az OTP-nél volt probléma, szóval jó is, hogy nem veszik félvállról a dolgot.
Én már csak olyan telefont lennék hajlandó venni, ami havonta kap foltozást. Ezzel kb. le is van szűkítve 3 gyártóra az EU-s piac.(A52S kb. ugyan olyan biztonsági szinttel van felvértezve, mint a 15 Pro-m, pedig már az sem mai darab) -
válasz
MikeWazowski #3162 üzenetére
Én is bankolok, havi 1 millió körül fizetek csak telefonnal, soha nem volt gondom a biztonsággal, mint ahogy több 10 millió embernek sem.
-
válasz
Zsolt,72 #3156 üzenetére
Tudom ezeket a funkciókat, de menet közben, mivel sofőr vagyok, nehéz a műszerfalon egy tartóban visszalépni, ezzel a megoldással. Főleg a google térképnél, a kis x-ek, nem lehet visszalépni, beírni egy másik címet.
Viszont, ha hangírást használok, mondjuk messenger üzenetet, és visszaolvasva mondjuk a második sorba van hiba javítani, ha rábökök kijelöli az egész sort, vagy nyomva tartom a space gombot és ha megállok egy parkolóban, ezt megoldanimert másképp nem megy, nincs erre megoldás? Oda tegye a kurzort ahová bökök? Már kipróbáltam több féle billt. Ja és létrehoztam néhány mappát, mert nem szeretek csak egy kezdő oldalt, hogy minden elférjen, de az összes mappa egyforma, és csúnya főleg az amiben csak két app van, nem lehet szint változtatni a mappának sehogyan? Ha megnyitok egy mappát, használni belőle egy appot, az app bezárása után nyitva marad a mappa, külön bökni kell valahová hogy bezárja, erre valami megoldás?
-
gretzky77
veterán
Tudom elég különbözőek vagyunk, de én is tizen sok év Android után váltottam iOS-re, nem volt egyszerű megszokni, nem kevés időt kell neki hagyni. Tény, hogy még mindig vannak dolgok amik hiányoznak vagy kényelmesebbek androidon, de én már egész jól összebarátkoztam vele. Ugyanakkor van jópár dolog amire úgy gondolok vissza, hogy oké jó volt az elején még hiányzott is, de igazából az iOS kicsit leszoktatott némely "felesleges" dologról ami Android alatt ment. Sztem mindkét rendszer teljesen vállalható, használható megszokás kérdése!
-
Zsolt,72
senior tag
Sok helyen működik a megjelenítő bal széléről jobbra indított suhintás, mint “vissza” gesztus.
Ahol mégsem, ott bátran alkalmazd az egykezes módot: kijelző alsó része közepén suhints röviden lefelé és ekkor lecsúszik a kép a kijelző alsó részére, így a “vissza” nyilacska <— kényelmesen elérhetővé válik.
-
-
válasz
Ferdzsoo #3152 üzenetére
Semmi értelmes új dolog nem lesz benne, mint ahogy soha :XD Persze mindig várja az ember az ilyen frissítéseket, de csodák nem nagyon léteznek. Én már attól is boldog lennék, ha a gboard billentyűzet és a hangalapú írás, úgy működne ahogy annak kéne. na meg kontaktokat lehetne kirakni egy mappába a kezdőoldalra gyors hívásra, a hab a tortán meg az lenne ha lenne egy vissza gomb az alsó részén a telefonnak, nem kellene szerencsétlenkedni a bal felső sarokba, persze ha eltalálja az ember, visszalépni, a többi 40 dologgal meg együtt élnék.
-
Kint a 17.5
-
joey04
titán
válasz
LittleLombax #3148 üzenetére
Hali!
Én is tapasztaltam az elején, de nem úgy kell elképzelni, hogy gyenge a készülék, én viszont gyakran mozgok olyan helyen, ahol gyenge a jel, és ott pl egy 13 pro max vagy s24 ultra az esetek 70-80%-ában mondjuk maradt 4g-n, a maradék időben esett vissza edgre. 15 pm meg jóval gyakrabban. Viszont egy ideje nincs ez a probléma, valamit reszelhettek a tornyok kezelésén, mert anno egy xiaomin is hasonlót tapasztaltam, hogy átváltott edgre és androidon könnyebb is csekkolni, hogy ekkor másik tornyot választott, és pl ha airplane módba tettem meg vissza, akkor megint a "jó" helyre csatlakozott. Továbbra is gyengébb picit mint egy s24 ultra, de már csak annyival, hogy ahol pl. fixen 80Mbps-t hoz a samu, ott a 15pm csak 60 körül, több mérés alapján. Szóval van visszalépés egyes készülékekhez képest, de nem vészes, ne ez legyen a döntő ok.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LittleLombax #3148 üzenetére
Nincs semmi gond se a pro se a pro max-al.
-
LittleLombax
csendes tag
Sziasztok,
Telefon csere előtt állok és a 15 pro is a ringben van.
Néhány helyen hallani, hogy a pro szériával vannak térerő problémák. Erről tudni hogy valós jelenség-e, illetve ha igen, megoldódott-e mostanra? Vagy hardveres issue? Biztos volt már erről szó a topicban, ezért elnézést és köszi előre a választ! -
válasz
gretzky77 #3146 üzenetére
Kicsit bonyolultabb a dolog, mivel a RED Infinity 5G csomaggal együtt van a telefon, és benne a készülékbiztosítás is, így ha kifizetem a telefont, nem akarok egy olyan csomagot ami 18k csak azért mert biztosítás is van benne, elég a red max 5g vagy a RED Free 5G ami 10k, így visszafelé módosítani csomagot nem lehet. de nem akarok itt belemenni, és másokat untatni az én hülyeségemmel, már az is sok amit eddig írtam, sorry mindenkitől, az én bajom, én butaságom volt.
-
-
-
joey04
titán
Hát ilyen előjelekkel (korábbi szifon tapasztalatod) bátor dolog volt így beleugrani, ilyen konstrukcióban. Legalább online vetted volna, mert akkor 14 napon belül elálhattál volna, még hűség esetén is. btw kérdezz rá a voda topikban, nem tudom elhinni, hogy ekkora faszok, hogy nem lehet egyben kifizetni.
-
-
-
Sasi001
senior tag
Már másodjára találkozom ezzel olyan mintha újra is indulna. Mai napra használatot sem mutat.
-
válasz
csakany2001 #3137 üzenetére
Én nagyon mellé nyúltam most, főleg hogy vodás vagyok 14 éve, és van 3 előfizetésem ami mind fullos csomagba van, így sok kedvezményt is kapok, ezért nyilván mindig meghosszabbítom a szerződést, így minden alkalommal hozzám dobtak egy aktuális csúcs telefont, részletre hoztam mindig, mikor ki lett fizetve, hoztam az újat. Ez már így megy kb 14 éve, az előd az s22 ultra volt, amikor letelt a részlet eladtam és kihoztam 15pm-ot, de álmomban sem gondoltam volna hogy függő a vodánál, így meg vagyok lőve, függő plusz részlet, eladni vagy cserélni nehézkes, valószínűleg megmarad most jövő év végéig, mert ugyanis tegnap voltam a vodánál és nem tudom kifizetni egyben, mert gondoltam kifizetem függetlenítem eladom, és veszek egy s24u-t, de nem járható út.
Nagyon sok dolog van ami eddig természetes volt most nem az, nem tudom megszokni a minden napok során, legrosszabb az, hogy vettél egy drága készüléket és nem szereted, így 49 évesen nem érdekel a márka, mert jelenleg azt érzem, hogy menő az iphone de használni számomra meg kín szenvedés. Nekem a 2 év alatt az s22u-t sem kellett újra telepíteni, soha nem fagyott le, semmi gondom nem volt vele. Körülbelül 5 évvel ezelőtt vettem egy iphone Xr-t jó fél évig használtam, és neki adtam a feleségemnek, nagyjából ugyan ezekkel a problémákkal, de azt hittem már eltelt 5 év fejlődött a rendszer személyre szabhatósága annyit hogy most már nem lesz gond, de szinte tök ugyan az, mint 5 éve volt. Az hogy a tiktok vagy messenger vagy egyéb applikációkat pörgetem néha, az egy 50 ezres telefonon is úgy működik, maga a telefont nem lehet saját ízlésemre szabni, az egyéb más problémák mellett ez a gond. Tudom hogy nagyon sok embernek jó, mivel a feleségemnek XR van a lányomnak vettem 15 pluszt, a bátyámnak 15pm van a feleségének 13 a lányának 13, egyedül a vejemnek van s21, szóval mikor összejön a család, majdnem mindenki iphone-os, nekik jó, nekem meg xanax kell hozzá
Van a szekrényben egy samsung a52, amit megtartottunk, cserekészüléknek ha kell, hát már gondolkodtam hogy szégyenszemre azt szedem elő, és ez bemegy a helyére xd
Na jó, az iphone legyen veletek, használjátok egészséggel -
csakany2001
senior tag
IOS-re engem a méret hozott át, először az SE2020-ra, majd az onnan való váltás erre.
Ha a Pixel befut akkor elgondolkozok androidon, de egyelőre ők a Tensorral sincsenek a helyzet a magaslatán, illetve ebben a méretben nincs komoly kihívója a Pro szériának.
Meg igazából letettem teljesen a kalózkodásról, meg a kábeles fájlmásolgatásról szóval gyakorlatilag már mindegy, hogy IOS vagy Android, ugyan úgy használnám szinte teljesen a két rendszert. Az Android személyre szabhatóbb, de ott a frissítések terén mindig várt valami meglepetés, itt meg szinte teljesen ugyan azt a rendszert használom, mióta az SE2020-t kivettem a dobozból és nekem eddig ezért nagyon megérte a váltást. Egy szó, a kiszámíthatóság szól az Apple mellett.Android vs IOS kérdésben, mindig az döntő ki hogyan használja a telefont. Ma már úgy más érv nincs egyik-másik mellett, már a Samsung is nyújt 7 évet, a Pixel is hozza azt a tiszta rendszer élményt stb.
-
válasz
Szabonoemike #3134 üzenetére
Van pár "phone dialer" app, nézd meg őket, van free verziójuk.
-
Szabonoemike
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek létezik olyan alkalmazás vagy beállítás ami a bejövő hívásokat összefűzi, mint az androidnál? Gondolok arra, hogy a hívásnaplónál ha rámegyek egy számra akkor látom, hogy mikor és hányszor keresett vagy kerestem. Nem pedig csak az aznapit jeleníti meg a többit meg keresgetni kell. Köszi!
-
E_Roland
csendes tag
Mennyire nehezen szokta meg a Max méretet az, aki a simáról jött? Megérte nektek az extra üzemidő + 5x zoom a kényelmetlenséget a nagyobb méret miatt?
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #3125 üzenetére
Ha a RAW tiltva(áthúzva) van akkor Heif lesz.
-
csakakod
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy iPhone 15 pro-m. Semmilyen böngészőben nem jelenik meg a youtube videóknál felirat, ha kinagyítom a videót. Kis méretben van, ha fullscreenbe rakom a videót, akkor vége. Az appot nem használom, kizárólag böngészőn keresztül szoktam youtube-t használni. -
tothl
addikt
Igazából már mindegy, megrendeltem a simát.
Az a helyzet, hogy a panzer glass feljött, az iStyle -os fólia meg iszonyat rossz minőség 17 ezerért. Nem üveg, hanem műanyag és van egy fátyolos fehéres árnyalata, teljesen letompítja a színeket. A helyén marad, de ilyen áron inkább ne.
Levi
-
tothl
addikt
Sziasztok !
A két spigen glas tr. ez fit fólia között mi a különbség ? Van egy sima, aminek a képeken egy neonkékes zöldes pereme van, és van egy fekete....
Nem igazán sikerült megbízható infóhoz jutnom még a spigen oldalán sem.
Levi
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #3122 üzenetére
Ha Jobb felül a raw12 feliratra gondolsz érintsd meg legyen áthúzva-lehúzva.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #3122 üzenetére
én azt sem tudtam, hogy lehet az előlapival raw-ban fotózni
szóval te állítottál el valamit, mert gyárilag nem raw van. -
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #3120 üzenetére
a raw az nem a "kötelezően" szerkeztendő képet jelenti?
Nem feltétlenül, de jobban szerkeszthető mint a többi, több adatot tartalmaz, részletgazdagabb. Szerkeszteni nem közelező. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #3113 üzenetére
Most ez hülye kérdés volt...?
Nem vagyok fotós szakértő, csak kattintok a képért, ezért vettem szifont, de a raw az nem a "kötelezően" szerkeztendő képet jelenti? -
KrAt
veterán
Hátha valakinek hasznos lesz: megérkezett a Spigen Liquid Air tok, és hozzá az ajánlott Glas.tR EZ Fit HD üveg, tökéletesen kompatibilisek, és marhajó fogása van a toknak, nem nagy, nem kicsi, még valami védelmet is kinézek belőle, ajánlott kombó.
-
E_Roland
csendes tag
válasz
martin1369 #3105 üzenetére
Elsőre nem értettem, hogy miért nem veszed meg a boltból, ha már kapható…
Aztán megláttam az árát -
Zsolt,72
senior tag
Ilyesmi elő szokott fordulni és nem is nagyon szükséges “regényt írni” róla, egyszerűen nem jött be és a legokosabb, amit tehetsz, ha valóban visszatérsz az Androidhoz.
Magam is onnan migráltam ide, még 5 évvel ezelőtt, nekem annyira bejött az iOS/iPhone páros, hogy nem is tervezem a visszalépést oda (amíg az Apple esetleg ki nem lép az európai piacról).________
Nagy vonalakban el tudjuk képzelni, mik azok az okok, ami miatt valaki így dönt, hogy megválik az iPhone-tól, mert nagyon nagy részben ugyanazok a közismert okok szoktak tipikusan szóba kerülni. -
válasz
Ferdzsoo #3084 üzenetére
Jó ezt olvasni, örülök hogy rajtam kívül van aki androidról jött és teljesen elégedett, én épp azon vagyok hogy mielőbb megszabaduljak a telefontól, és vegyek vagy cseréljem egy s24 ultrára. Azt ne kérdezd hogy miért, nem akarok regényeket írni, nekem nem jött be, és nagyon bánom hogy közel 6 kilót adtam érte. Viszont te használd egészséggel.
-
MikeWazowski
veterán
Szelfit csak rawba lehet csinálni?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Vettem egy magsafe töltőt ( MediaMarkt-ból van Isy gyártmány) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom.
-
Sasi001
senior tag
Érdekes. Ilyennel még nem találkoztam. -
KrAt
veterán
Sziasztok!
(nem talaltam sima 15P topicot, itt ertekezunk a sima 15P-rol is?)
Tegnapi 15P vasarlas, akksi beallitva a 80%-os korlatig, megis 100-ra toltes (QI, de ez gondolom mindegy) fogadott reggel a toltorol leveve
Ez igy az elso toltes miatt van, vagy vmit elrontottam?
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Akinek esetleg lenne ilyen tokja eladó érdekelne.
-
TpS
őstag
válasz
Ferdzsoo #3084 üzenetére
Hasonlókat tapasztaltam én is. Az első android telefonom a HTC desire volt kb. 2012 környékén, eddig androidon voltam, utóbbi 7-8 évben xiaomi, mind dev rom cserékkel nagyjából hetente,
Aztán kedvet kaptam egy iPad PRO kipróbáláshoz, és ment az összes android cuccom, és vettem egy iPhone-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest