Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Megnéztem az Akame ga Killt... hát rég hagyott ennyire vegyes érzelmeket bennem anime, az biztos. Sikerült egy részletben letolni, ha szezon közben kellett volna, biztos idegbeteg lettem volna hétről hétre, annyi cliffhanger volt benne, és részről részre történtek olyan események, amik miatt biztos felvágtam volna az erem, ha egy hetet kellett volna várnom, hogy lássam a következményeket.
Francért kellett mindenkinek meghalnia. Már Sheele-nél is felvontam a szemöldököm, hogy ezt most hogy, aztán szépen sorban hullottak a többiek. Mine-t még meg is sirattam. A végén meg még a főszereplő is feldobta a talpár. Hát... ez van. Egy kilencest csak adnék neki.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASRock P4i45GV s478-as alaplap 2x1 GB DDR400-as memóriával és egy Pentium 4 2.8GHz-s fsb533-as proce
- MacBook Pro M1 Pro 14" 8C CPU, 14C GPU 512 GB SSD 16 GB ram 122 ciklus végig tokban A244
- Gamer pc
- Rx 6700 xt
- Elicar V-HQ Macro MC 90mm/2.5 pengeéles 1:1 makro objektív Minolta MD csatlakozással Ritka darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest