Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16801) Nova96


Nova96
őstag

Khm.. fuck yeahhh Mirai Nikki OVA Örül a szám rendesen. :DDD

(#16802) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

Erre valaki?

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#16803) Archanon válasza Synthwave (#16802) üzenetére


Archanon
őstag

Nem értem, te hogyhogy nem tudod megrendelni?

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#16804) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

Knights of Xentar (avagy másik nevén Dragon Knight III)
---------------------------------------------------------------------------

Egy japán ero-(kaland)RPG-ről van szó, amit a jól ismert ELF Corporation készített és a Megatech Software jelentetett meg még '91-ben a szigetországban. Az angol verzióra aztán 4 évet várni kellett, egészen '95-ig. Amúgy a mai napig ez az egyetlen Dragon Knight játék, amit Japánon kívül is terjesztettek.

Klasszikus, felülnézetes jRPG-nek tűnik első ránézésre, de egy kicsit ennél azért bonyolultabb a helyzet; elcseszett humorral nem bántak kesztyűs kézzel a készítők és néha csak azt veszed észre, hogy játék közben vigyorogsz, mint a vadalma (az angolul értők a hozzászólás alján látható feltöltött kép alsó sorában nézelődve kaphatnak minimális ízelítőt :C).
Számos alkalommal szólítják meg a karakterek magát a játékost, tahó szexista poénok garmadája, Kennedy elnökről vagy egy-két más hírességről is esik szó, néha még a készítők vagy éppen a "közönség" is szabadkoznak vagy éppen magyaráznak valamit egy felugró ablak keretein belül. : D

Maga a játékrendszer nem valami bonyolult, hőseink fejlődése során sem nagyon kapunk szabad kezet; szintlépéskor az adott főjellemzők és a HP egy megadott kereten belüli randomizált értékkel automatikusan nőnek. Néha találhatunk ilyen főjellemzőket turbózó mágikus lötyiket, ezekkel lehet játszani, hogy kinek adjuk őket pluszba.

A harc is meglehetősen egyszerű, a real-time és a körökre osztott metódus keveréke, de igazából még a célpontunkat sem választhatjuk ki, néhány beállítás kivételével (milyen harcmodorban nyomjuk, mekkora attack gauge-töltöttségnél menjen a csapás, stb.) gyakorlatilag automatikus az egész.
Kivételt képez ezalól Luna (a sorceress) varázslatainak elsütése, amit nekünk kell aktiválnunk, de ezekből sincs túl sok. És persze harc közben használhatunk tárgyakat (amik 99%-ban valamilyen gyógy-, esetleg mana-regeneráló lötyik lesznek, héba-hóba 1-1 füstbomba a zavartalan visszavonulás érdekében), vagy akár dönthetünk úgy is, hogy megfutamodunk, ám ilyenkor a legtöbbször még számolnunk kell némi extra sebződéssel.
Ahogy észrevettem a szörnyek és egyéb lekaszabolandó lelki nyomorultak esetében nincs szinthezmérés, tehát ha valahol gondjaink adódnak, elmehetünk kicsit tápolni, hogy majd újult erővel (értsd. potion-hegyekkel megpakolva, néhány szintlépés után) térhessünk vissza előzetes kudarcunk helyszínére.

Pénzzel sem nagyon lesz gondunk, rengeteg lehetőség nyílik csörgő aranyat és XP-t szerezni, mert temérdek random encounter-rel fogunk találkozni a világtérképen barangolva. Szabályosan el lehet menni pénzgyűjtő körjáratra, senki nem fog minket sürgetni, mert a quest-eknek nincs teljesítési határidejük.
Később meg annyi zsetonunk lesz, hogy gyakorlatilag nem számít, hogy mennyit költünk.

Azt azonban érdemes észben tartani az ínségesebb időkben, hogy ha HP-nk és / vagy manánk az elapadás határát súrolja, bármely település fogadójában éjszakázva (egy minimális összegért cserébe), reggel minden főjellemzőnk maximumán ébredünk. Amúgy van olyan hely is a játékban, ahol még fizetni sem kell az ágyért. :U

Az ágyakhoz érve... :D
Mivel ERO-RPG, ezért számtalan hölgyeménnyel is megismerkedhetünk KÖZELEBBRŐL kalandjaink során. Persze (sajna?) nem csap át a dolog tentacle-guro-hentaiba, megmaradunk a softcore szűkös mezsgyéjén - de ha a feltöltött kép középső sorát jobban megnézed, akkor már tudod, hogy nagyjából mire számíthatsz ilyen téren. Viszont az ilyen jelenetek alatt előforduló párbeszédek jó része egyszerűen kiborító. Hősünk egy istentelen tirpák, de szinte mindenki más is az. :' D
Ami KIFEJEZETTEN búskomorsággal töltött el, hogy loli az nuku. Azaz nai, nyet, nyista, zéró. :(((

A történet maga sajnos nem túl hosszú, bő 15 óra alatt végigjátszottam, pedig elég alapos voltam, nem siettem félőrült módon a megnyerési képernyő felé. Még egyszer ennyit simán el tudtam volna viselni.
Túlságosan sok csavar sincs benne, gyakorlatilag a standard, jó-gonosz által megvívott csata húzódik a háttérben, az események is kifejezetten lineárisan következnek egymásból. Mielőtt félreérthető lennék, igazából nem ez a program lényege, hanem a humor és a lányok.

A játék mostanra már abandonware, tehát legálisan letölthető ingyen és a cenzúramentes R18-változat mindösszesen ~7 MB. Létezik hozzá egy full audio-patch is a digi beszédekhez, de azzal nem érdemes foglalkozni.
Futtatásához DOS-környezet szükségeltetik, de szerencsére már Windows 7 alá is van tökéletesen és egyszerűen működő DOSBox.

(Zárójelben megjegyezném, hogy jónéhány anime OVA is készült a sorozatból.)

Nosza, kalandra fel!

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#16805) Máté94


Máté94
addikt

Psycho-Pass 11: Bűnelkövetői Együttható... [0] :Y

(#16806) Nova96


Nova96
őstag

Valaki tudja a magyar felirat melyik Kanon br-hez illik?
Mivel én találtam egyet ami jó hozzá, de rohadt lassan jön.
Név szerint:
[POPGO][Kanon][BDRip][Fin][720p]

Ha esetleg valakinek van br verizó-hoz feliratta az megdobhatna vele. :B És, hogy melyik verzióhoz jó. :R

[ Szerkesztve ]

(#16807) Totheground


Totheground
addikt

Nos, véget ért a SAO (egyelőre).
Ez kurva jó volt, ha holnap jönne a S2, akkor sem lenne elég hamar.

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#16808) #59620352 válasza Totheground (#16807) üzenetére


#59620352
törölt tag

én is azt nézem, vmi irgalmatlan király lett! nem is értem miért fikázzák sokan hogy "hülye hypeolt sz@r" :/
10. résznél járok azt hittem megkönnyezek de csak azt hittem :D

Jah és ownFate ebbe cicik vannak, nem tom észrevetted-e (?) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16809) Synthwave válasza #59620352 (#16808) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Nem nézem.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#16810) Ijk válasza Totheground (#16807) üzenetére


Ijk
nagyúr

Eddig mindig olyan jó volt várni a vasárnap délelőttöt.
Most már csak a Little Busters! maradt. :O

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#16811) Totheground


Totheground
addikt

Ez a rész de király volt. Nem bírtam abbahagyni a vigyorgást (ep 25), jól estek a féreg sikolyai.

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#16812) oriic válasza Totheground (#16807) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Megvárom feliratot, ami csak 25.-én jön aztán szerintem írok róla egy rövid értékelést. Ismerek pár LN spoilert, szóval rohadtul késő lenne már az is ha ma jönne 2. évad.

Live-Die-Respawn

(#16813) Nova96


Nova96
őstag

Úgy érzem a tavaszi szezonból lesz egy pár ami jó lesz.De legjobban a The Flowers of Evil anime, így láthatatlanba és véleményt olvasva a mangáról durvább lesz mint a Mira Nikki szóval, nálam alapból nyert. :DDD Csak nehogy elb*sszák.
Így jelenleg öt tartom láthatatlanba top elsőnek, majd kiderül nem várok sokat csak egy M.N szintet. :P
Na jó nem, csak adja vissza a manga hangulatát.

Mi történt újra SAO topic lettünk? ;]

Én várom a 25. részt addig meg állok a 15. résznél. Hiába tudom mi jön ez epic és kész. :D Sajnos divat lett fikázni ezt... mindenűt csak többet vártam..blalba, nem is olyan mint az LN ..blabla..minek kellet hamar lezárni a SAO részeket..ALO-t elsiették blablabla stb
De, még mindig azt mondom ilyen anime+főszereplő páros ritka..és akkor nem fejeztem ki magam elégé. :DDD

Tényleg kérnék ötlet a most befejeződő animék közül mit érdemes elkezdni?
Tonari az biztos+ RU(persze BR)+CHUU,talán: Magi, ZnT nem még jön rész, az ecchik későbbre maradnak.
A Little Busters! nekem elégé bénácskának tűnt vélemény? K-t érdemes e?

[ Szerkesztve ]

(#16814) Máté94 válasza Nova96 (#16813) üzenetére


Máté94
addikt

Little Busters az olyan szintű dráma, mint az Angel Beats, mind a kettő KEI.
K... végül is elég rendhagyó történet, még most se tudom hová tenni, hogy miről is szól. Persze az alap szituáció rendben van, csak a mögöttes dolgokat kicsit emészteni kell. :)

(#16815) jahrn válasza #59620352 (#16808) üzenetére


jahrn
senior tag

Miert ne fikazhatna? Szolasszabadsag van vagy mifene.

ON:

Kivegeztem a Mushishi-t

Misztikus/nyomozos cucc nagyon jol kidolgozott hatterrel. Audio jo, kepi vilag (bar sokaknak valszeg nem tetszik) nagyon illik az animehoz, es +1 pont h vegre nem idiota/fatoku/balfek ffi foszereplot kapunk.
9/10

(#16816) oriic válasza jahrn (#16815) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Miert ne fikazhatna? Szolasszabadsag van vagy mifene."

Ez ok, csak ne tolja senki a képembe hogy ez mekkora xar, és hogy hülye vagyok hogy ezt nézem.(most nem erről a topicról beszélek)

Live-Die-Respawn

(#16817) Nova96 válasza Máté94 (#16814) üzenetére


Nova96
őstag

Kétlem, hogy Angel Beats szintet hozna...az történetbe is nagyon jó volt ez meg...igaz csak első két részt láttam, de bőven nem hozza a A..B-t. :U
De, azért köszi. :R

(#16818) jahrn válasza oriic (#16816) üzenetére


jahrn
senior tag

"és hogy hülye vagyok hogy ezt nézem"
Ez jogos, velemenyt lehet nyilvanitani animerol de minositeni azokat akik nezik nem illendo.

Uj projekt: Yawara - judo girl/bunko nagypapa/126 resz :Y Ezzel en is belepek a hosszu sorozatokat nezok klubjaba. A sorozat igencsak regi - 1989-ben indult - de egesz jonak tunik.

[ Szerkesztve ]

(#16819) oriic válasza jahrn (#16818) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

126 rész és hosszú? :DDD

Oh hol van ez az igazán hosszúúúú animéktől. :DDD

Live-Die-Respawn

(#16820) jahrn válasza oriic (#16819) üzenetére


jahrn
senior tag

A magam reszerol amit lenezek az pont a 3 (4) endless shounen :P
Erre rajon h alapbol hamar elveszitem az erdekodesemet dolgok irant, szal nekem a 126 resz nagyon-nagyon hosszu...

(#16821) Máté94 válasza Nova96 (#16817) üzenetére


Máté94
addikt

Mondom a "dráma". :U

(#16822) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Boldog Karácsony Topiclakók:

[link]

:DDD

Live-Die-Respawn

(#16823) Archanon válasza Nova96 (#16817) üzenetére


Archanon
őstag

Első két rész... A Kanon pl. körökkel lealázza az Angel Beats! sztoriját, és ezt meg nem mondanád az első 7-8 részből, bár az is igaz, hogy már ott teljességgel művészi a megvalósítás. Pl... Clannad dettó, az első évad kutyafüle... A KEI művek sajátossága, hogy lassan indulnak be, de utána általában ütnek. Meg aztán egy "egyszerű", misztikummal töltött slice of life teljesen más kategória, mint egy akcióval töltött, zenés katyvasz (igen, így indul az Angel... :K ).

Ismereteim szerint a Little Busters alapból valamivel lightosabb sztori, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit hoznak ki belőle. Persze megvárom míg leadják az összes részt, csak azután vetem bele magam, ez olyan. (Tehát kéretik a spoilert továbbra is mellőzni. :P ) Mindenesetre az első vélemények valóban elszomorítóak, de várjuk ki a végét... lehet alapból nem jó az alapanyag. :D Meg sok múlik a rendezőn, aki most nem Ishihara Tatsuya...

#Máté94: Hagyd, ez már túl magas neki... :DDD Amúgy meg az Angel Beats tudtommal nem teljesen Kei cucc, csupán Maeda Jun (az (OFF)Angel Beats!(/OFF) atyja) az összekötő kapocs a másik három Kei műhöz, mint zeneszerző.

#orichalcos: Aztaq.... SOKK!!! :Y :DDD :C

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#16824) Pttypang válasza Máté94 (#16795) üzenetére


Pttypang
veterán

Shinsekai Yori párti vagyok inkább, de az SAO meg a többi is megtekintős listán van, tehát AA és kihozatal szerint nézem, de egyik se olyan hú de kiemelkedő, az SAO-val kapcsolatban talán kicsit jobban érdekelt vagyok, mivel erős MMORPG-s hátterem van.. :)
Érdekes zárás volt a 25. rész, csak nekem kicsit ostobának tűnik a zárás.

Everybody lies.

(#16825) Máté94 válasza Archanon (#16823) üzenetére


Máté94
addikt

De azért itt is megvan pl.: a hiperpozitív lányból egyszer csak mély depressziós lesz. :)

(#16826) Máté94 válasza Pttypang (#16824) üzenetére


Máté94
addikt

Én szeretem az érdekes, úgymond gondolkodtatós témákat, Zetsuen, Psycho-Pass, Shinseikai yori nekem pont ilyenek. Majd kedden megnézem a zárást, ha kijött, de én se számítottam volna komoly befejezésre az utolsó előtti rész után. :D

(#16827) Pttypang válasza Máté94 (#16826) üzenetére


Pttypang
veterán

Felsoroltál hármat, amiből kettőn nem kell gondolkodni.. ^^
A harmadikon is csak az eddig kapott kevés információ miatt.

Everybody lies.

(#16828) Archanon válasza Máté94 (#16825) üzenetére


Archanon
őstag

"De azért itt is megvan" - Is? Miben még?

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#16829) Nova96 válasza Archanon (#16823) üzenetére


Nova96
őstag

Máté94
Utána elolvastam...is igen én néztem be. :DDD Csak amiatt nem fogom írni, hogy "elb*sztam."

Archanon
Mivel akkor két rész volt kint :U , tudom ez alapján nem érdemes ítélni de ilyenkor csak bele nézzek és eldöntöm érdemes e megnézni később az elejétől. Ritkán elő fordul, hogy nézzem hétről-hétre.
Kanon-nál igazad van, 3. rész és még átlagos, de sajna az a bizonyos spoiler nem ment ki a fejemből...így kicsit gondolkodok kivel fog megtörténni. Érdekes majd kiderül, ha lesz időm. De eteti magát..ami azért jó. :K
Azért ez nem teljesen igaz: akcióval töltött, zenés katyvasz van ott több minden is. De, épp amiatt lett olyan jó szerintem.
Ami nálam negatív eddig, op-ed érdekesen..rossz? nem tudom olyan semmilyen, pl. Black Lagoon ed 1 kicsit ütősebb lett...igaz azt valahonnan ismerem, de ötletem sincs honnan.
De, emiatt nem fogom lehúzni.

Épp egy spoilert írt, szóval ne is törődj vele. :P

#orichalcos
:DDD

Boldog Karácsonyt!

[ Szerkesztve ]

(#16830) oriic válasza Nova96 (#16829) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ez a kép jobb mint az enyém. :DDD

Live-Die-Respawn

(#16831) Pttypang válasza oriic (#16830) üzenetére


Pttypang
veterán

Ez már volt, meg ncoreon is ezt rakták ki asszem ^^

Everybody lies.

(#16832) Nova96 válasza Pttypang (#16831) üzenetére


Nova96
őstag

orichalcos
Próbáltam épp keretek között linkelni. :DDD

Crytec210
Én kérek elnézést. :) Itt még nem láttam, ncorom meg nincs. :O

(#16833) Pttypang válasza Nova96 (#16832) üzenetére


Pttypang
veterán

Akkor valamelyik másik topicban, pedig már 2* láttam itt ph-n ezen kívűl biztosan emlékszem, meg ncioreon ugye, azt hittem, hogy a ph-sakat ebben a topicban láttam, sry :R

Everybody lies.

(#16834) Nova96 válasza Pttypang (#16833) üzenetére


Nova96
őstag

Vagyis amíg én vissza olvastam, meg amióta ide írok azóta nem. Lehet előtte volt. :B
Semmi gond. :DDD Végül is Karácsony van.

[ Szerkesztve ]

(#16835) Archanon válasza Nova96 (#16829) üzenetére


Archanon
őstag

"van ott több minden is" - ...

Opening, ending általában kaki animációra, ritka eset, hogy a zene és a kép is passzol. De egyáltalán, minden esetben baromság ezt is belevonni az összképbe... sokan megteszik, legalábbis AA-n olvastam érdekességeket: "Nem tetszett az op, ezért csak 6-ost adok rá, amúgy kedvenc, imádom!!!!!! lávü!" ............................. :(((

Air, Kanon, Clannad op esetében különösen semmilyen a képanyag (soroljuk föl a szerelőket tök sehogy), de a zenék azok jók. :)) Egy openinget tudok mondani, ami szintén csupán felsorakoztatja a szereplőket, de azt úgy, hogy lehet élvezni, jó a zene, anim, stb: Baccano OP. Bocs, kettőt... Durarara OP.

_________

Én csak f4te-nek kívánok boldog karácsonyt. :DDD

;]

Na jó, többieknek is. De tőlem aztán várhattok ilyen képeket... :P

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#16836) Nova96 válasza Archanon (#16835) üzenetére


Nova96
őstag

De, emiatt nem fogom lehúzni.
:F

Air-ba jó volt, itt Kanon op nem lett jó szerintem. Igaz, most nem is az ilyen hangulatú zene jön be, ez is benne van.
De, ha linkelés van.:
Guilty Crown OP , Mirai Nikki , jó pofa ed: Danshi Koukousei no Nichijou , Black Lagoon stb.. Most nem linkelném végig. :DDD
Szerk:
Baccano-hoz meg is jött a kedvem. :DDD Csak tele van megint a vinyó. :DDD DRRR! az meg kedvenc zene. :)

Azért idéztem magam mert ezt magamra vettem:
sokan megteszik, legalábbis AA-n olvastam... nem tudom, ténylegesen nekem szólt e. De szerintem igen.

B.L még nézés alatt van.
Miért? :B

[ Szerkesztve ]

(#16837) Archanon válasza Nova96 (#16836) üzenetére


Archanon
őstag

Minek idézted magadat? Akarsz vele mondani valamit?
(Olvasd el még egyszer, mit írtam, avagy mit nem...)

Black Lagoon-t láttad is?

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#16838) Pttypang válasza Nova96 (#16834) üzenetére


Pttypang
veterán

Kicsit fura.. ez steins-rock-shooter akar lenni? :DDD

Everybody lies.

(#16839) Archanon válasza Nova96 (#16836) üzenetére


Archanon
őstag

Csak érdekel. Nálam toplistás sorozattá nőtte ki magát, de még nem jutottam el az értékelős hozzászólás megírásáig. :DDD

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#16840) Nova96 válasza Pttypang (#16838) üzenetére


Nova96
őstag

Az mi az ?:D

Archanon:
Egy biztos nagyon jo anime, egy gond van ujabb graf jobb lenne.

(#16841) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#16842) Archanon válasza Nova96 (#16840) üzenetére


Archanon
őstag

Nincs semmi baj a "grafikájával", egyáltalán nem oldschool, mi több, az animáció maga is teljesen rendben van, él az egész, nem úgy, mint a legtöbb lowbudget valamiben, ahol csúszkálnak a kettődés emberek, aminél még a South Park is fényévekkel jobb. (Durva általánosítás történt az imént, de remélem érted a lényeget.)

Egyébként sem értem ezt a grafikab*ziságot nálad. Ami nem eléggé csillogós valami, annak "újabb graf" kellene? Vagy wtf?

#[oWn]f4te: Nem kellett az ajándékom, mi? :DDD

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#16843) Máté94 válasza Synthwave (#16841) üzenetére


Máté94
addikt

Onee-sama!~

(#16844) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Na akkor még egy kis karácsonyi kép: :D

[link]

Live-Die-Respawn

(#16845) Synthwave válasza Archanon (#16842) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#16846) Pttypang válasza Synthwave (#16845) üzenetére


Pttypang
veterán

Most nézem, hogy megint aktuális az aláírásod, ezen minden évben elcsodálkozom :DDD

Everybody lies.

(#16847) Synthwave válasza Pttypang (#16846) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

A legnagyobb igazságok vannak ott pontba szedve. :B

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#16848) Nova96 válasza Archanon (#16842) üzenetére


Nova96
őstag

Grafika,animacio ket kulon dolog.
Animaco tobb mint jo, a grafika lehetne ujabb kb. 5 centi. szint :D
Na jo nem, de ha kicsit ujabb lenbe tobb mint tokeletes lenne, tortenet egyedi\karakterek is.Varom mi lesz a vege fele.
Egyebkent igazad van, de ez van megszokod vagy megszoksz. :DD

[ Szerkesztve ]

(#16849) Nova96


Nova96
őstag

Hogyan kapjunk agyf*szt című leírás.
1. Menj AA-ra.
2. Keresd meg a a top listából bármelyik animét.
3. Olvasd el a véleményeket.
4. Nothing to do here.

Épp egy mangát kerestem és láttam, hogy sok a véleményt . Gondoltam valami használható lesz de csak ha fröcsögés volt szinte. Ezért megnéztem a top listámból hármat...és a fentebb lévő dolog jutott eszembe. Inkább megyek aludni.

[ Szerkesztve ]

(#16850) bandiras2


bandiras2
senior tag

GUP:
Karácsonyi meglepetésként csata helyett visszaemlékezéssel borzolják az idegeimet...

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.