Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szevasztok!
[oWn]f4te haverja vagyok, ő ajánlotta a fórumot, és eléggé tetszik is, szal néha én is fogok itt írogatni értelmeseket, vagy trollkodni
Most leszek mindjárt 18, utcsó évemet taposom a gimiben, nem bizti hogy felvesznek fősulira szal lehet egy évet végig animézek Osztályba van rajtam kívül 3 animefan de messze én vagyok a legnagyobb függő közülük, és valószínűleg életem végéig az is leszek, szerencsére leszoktam a WoW-ról és áttértem az animékre, sokkal jobb, már azt sem értem valaki miért nem néz ilyeneket Bár bnőm még mindig nincs, szal maradnak az anime lányok egyenlőre..Blogom: [link]
--itt [oWn]f4te fordítsa a KnJ mangát, az egyetlen nem-hentai projektet, én meg szerkesztem, valamint gyártom a hentai fordításokat--Animézni 2010 tavaszán kezdtem el aktívan, a Full Metal Panic-al kezdődött minden, amit egyik osztálytársam mutatott meg az MP4-én Áldom a lelkét, bele se tudok gondolni hogy mi lett volna ha nem ismerem meg az animéket...
Kedvenc animeműfajaim: lolicon, ecchi, dráma
Kedvenceim:
-Needless
-Kodomo no Jikan
-Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
-Angel Beats!
-Puella Magi Madoka Magica
-Elfen Lied
-Death Note
-Mitsudomoe
-Full Metal Panic? Fumoffu
-KissXSis
-Higurashi no Naku Koro ni
-VanDread
-ClaymoreAA-s adatlapom: [link]
-
törölt tag
Kezdőként néztem meg a Dokuro-chant és úgy lesokkolt hogy 1 álmatlan éjszakám volt az 1. résztől! 5. animém volt de nem baj Olyan furcsa volt, hogy úristen ez mi ez? 3. kedvencem mai napig!
Am meg a Suzumiya Haruhi no Yuutsu egy sz@r, unalmas, értelmetlen, egyedül a Mikuru-chan tetszett benne mert moe, meg az Op Ed, azon kívül nem ér semmit, nem értem miért szeretik ennyien, mert nagyon gagyi
Jah és nekem meg nincs semmi bajom a magyar szinkronstábokkal, én megnézem magyarul ha van magyar szinkronnal vmi x) (Chihiro, Bleach, Fmp stb.)
-
törölt tag
Dokuro-chan azért okozott álmatlan éjszakát mert az Op annyira tetszett hogy megnéztem lefekvés előtt 50x (ugye az volt kb az 5. animém) És nem tudtam alvásra gondolni, utána felkeltem és reggelig olvastam a Warcraft könyvet Majd úgy sajnáltam hogy minden Dokuro rész elfogyott xdd
-
törölt tag
Már két napja nem néztem animét rokonok miatt, most feljöttem, mert már ideges voltam, anime kell (kajakra)
-
törölt tag
Elfen Lied manga tényleg olyan iszonyatos? Mert az anime a legjobb x)
-
törölt tag
Inkább nem xD
http://animemangapalota.blog.hu/ -n nagyon lealacsonyították a mangát, egy kritikába -
törölt tag
Own látom kiteregeted másoknak is a bajaidat (smile neked)
Am meg Ichigo Mashimaro-t nézem és moemoe, kár volt várni vele fél évet
Nem is tudom ki a kedvencem belőle xD
4 éves uncsimból tuti olyan lesz mint Micchan!
OP-je favorit zene, eddig 10/10Durarara is tetszik, szépen derülnek ki a dolgok ebbe is mint pl a Madlax-be
-
törölt tag
Angel Beats! pedig epic dráma, das ist meine Meinung!
Tuti lesz egy kövi évad, mert a végén vmi voltAm most nézem a Clannad-ot 8é. résznél járok hát eddig túró, 1-2 jó poén, moe karakterek, de a drámai szint gagyi...reméklem lesz jobb. Am a 2. évad az After Story az mennyivel jobb az elsőtől?
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #6594 üzenetére
és mennyire zsebkendős? mondjuk egy KnJ 6. rész vagy Angel Beats vagy Madoka Magica-hoz képest?
-
törölt tag
megnéztem immáron 3x-a a Kodomo no Jikan 6. részét és már megint megsiratott
Annyira imádom ezt az animét! -
törölt tag
Rizelminébe vannak szaftosabb részek is de inkább a 2. felébe de nem akarlak megijeszteni, am tényleg jó anime
Különben van itt még (valódi) pedómaci itt Own-on kívül?
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #6676 üzenetére
jah haveromnak ZnT a kedvence Nekem csak 9/10 10/10 9/10 lettek az évadok, kedvencekbe nem kerültek de nagyon várom a befejezést én is!
Egyébként én így lassan 18 évesen, kb 13-tól 30ig gerjedek a valóságba, rajzolt világba meg 8tól Kéne egy barátnő mert kezdek megzakkanni xD
-
törölt tag
Mindegyik jó (Airt nem tom) meg a K-on uncsi, a zenék jók benne, meg a szereplők moe-sége miatt meg lehet nézni egyszer (meg ugye sok hentai van belőle)
Angel Beats! ...Death Note ...Dokuro-chan A kedvenceim szal sztem sorsold kiJah Dokuro-chan primitív de ha nem túl komoly ember nézi a röhögés garantált Nah meg ha tetszik / nem tetszik, az ember azt a sorozatot nem tudja kiverni a fejedből xD
pi piru piru piru pipiru píííí (3,14)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Am itt a Clannad hentai fordításunk ha érdekelne vkit
http://hunhentai.blog.hu/2011/08/23/minna_de_nakayokuAno Hana-t most fejeztem be, és elég drámai volt sok részében (bár nem mindenhol), bár a kedvencekbe nem kerül be, a 10/10et megkapja, nem tudok ellene mondani semmit, elég jó kis történet, nem hiába kapott magas pontszámot! Talán az a negatívum, hogy már fejemet vakartam néha hogy minden 2. jelenetben bőgnek akkor is amikor nem kéne
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #6872 üzenetére
Clannadból megálltam a 10. résznél picit, eddig nem volt vmi hú de nagy szám, állítólag a 2. évada az ütőkártya.
De hát látod van belőle hentai és le is fordítottuk háhááá -
törölt tag
Jah Clannad kezd belendülni, már egyre jobban feszengek, hogy Most milyen másvilág is lesz itt? 15. rész jön.
Am Oni Chi Chi hentait is megnéztem mostanában, az art tetszett, a történet annyira nem nagy szám.
És belekezdek egy csajozós animébe az Amagami SS-be
-
törölt tag
OwnFate má lelki nyomorát velem is megosztotta Skypeon Hát nah én meg még sose csókolóztam és csak a lányokra tudok gondolni, a tanulmányaimat lehúzza az undorítóan üres szerelmi életem. (18 lettem nem rég) Sokan már kefélnek én meg még eddig a legszexuálisabb dolog amit egy lánytól kaptam az az ölelés... Hát ez nagy szám Már én is gondolok arra hogy mi lenne ha egy 12 éves belém szeretne... Mit tennék akkor? Remélem ez nem történik meg, és megtanulom a csajozást, igen elkezdtem tanulni a csajozát könyvekből És sokat segített, nah meg itt a sok személyiségfejlesztő könyv is! Szóval nem adom fel, ha PUA (pick up artist) nem is leszek de barátnőt akarok! Sikerülni fog! Vannak alfa haverjaim akikkel elmehetek bulizni, szerencsére, és belekóstolhatok az életbe, bepótolhatom amit 17 éves koromig a WoW világában töltöttem! Már vitatkoztunk hogy az én vagy az Ő helyzete a rosszabb de már egyre jobban kiderül számomra hogy az övé:S Az egy dolog hogy elvesztette a szerelmét, de még egy pedomaci is lakozik a lelkében, szal nehezebb újra kielégíteni szellemi, és testi vágyait :S Nekem könnyebb dolgom is van, mert legalább a külsőm jóh Már csak a csajozási képességeimet, meg úgy a kommunikációs k. kell fejlesztenem! Szurkuljatok!
Am visszatérve az animékre: a személyiségfejlesztés / tanulás miatt elhanyagoltam manapság az animéket, csak néha nézek, (most Seto no Hanayome, ami elég jó de számomra sokkal jobb humorú animét is láttam már pl: Mitsudomoe)
Jah és itt van egy honlap MO legjobb animekritikusáról, nagyon jó videói vannak, a stílusa lenyűgöz [link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
mert neked semmi igényed nincs egy kapcsolatra én meg ÉHEZEK.... csak erre gondolok, ez a különbség, és meg kell változnom pozitív irányba amiben segítenek a könyvek, de gyakorolni is kell a valóságba, érzem hogy sokat fejlődtem az utóbbi pár hónapban a csajozás terén (pl: nem félek már a lányoktól, mert régen remegtem)
-
törölt tag
NHK ni Youkoso
Elkezdtem egy új animét a Seto no Hanayome, és a Clannad (majd most jön a 2. évadja) mellé.
Sokan írták, hogy ez egy főnyeremény anime, és tényleg elég érdekes hangulata van főleg az tetszik, hogy boncolgassák az otaku témát, megtudok egy-s-mást az erogékről is amikkel majd fogok játszani. Meg tudom, hogy a jövőbe milyen NE legyek Az ED-je meg no komment xd, valami füves társaság készíthette Egyébként nagyon jól megcsinálták eddig 10es, valszeg az is marad, csak ajánlani tudom, rohadtul érdekes!!!!(ui: Amúgy tegnap smároltam részegen életembe először, nem igazán tetszett a lány de valahogy így alakult Nyálkás volt, és furcsa de legalább már nem vagyok szégyenbe, hogy 18 évesen még nem is smároltam
-
törölt tag
válasz Crystalheart #7222 üzenetére
Én valóban otaku lettem volna ha nem nyílik fel a szemem, és nem megyek ki az életbe! Kb fél év múlva én már nem is csináltam volna mást csak anime-anime, szerencsére leszoktam kicsit a függőségből és már csak rajongó vagyok!
Jah és különben te hány éves vagy??? hm?
-
törölt tag
Hát sziasztok!
Mostanában nem nézek annyi animét, mint régen, észrevettem, hogy a függőségemnek vége, rajongó lettem Remélem, hogy sose fogok alacsonyabb szintre süllyedni (de sztem nem fogok, kb lehetetlen).Legalább nem végzem így: [link]
Napi 2 részt nézek mostanában NHK-ból, Seto no Hanayome meg tényleg vicces de Dokuro-chan/Mitsudomoe szintre nálam nem ér fel. Ez van
Nem is írok annyit ebbe a fórumba mert lusta vagyok, meg mást csinálok! De igyekszem!
-
törölt tag
Hahó!
Elkezdtem nézni az Onegai Teacher -t. Elég jó ecchi, tényleg nagyon is lekötött, tegnap néztem haverommal a plazma TV-n (PC-in funkcióval rá van kötve a laptopom) .
Eddig 10/10, a történet egyedi, a szereplőket is bírom, mondjuk irigykedek kicsit a szereplőkreAztán mentem Paddy and the Rats koncertre (me én ilyen vegyes zenei ízlésű vagyok), nagyon vad volt, szarrá vertük egymást a Pogóba mindenem fáj, de olyat tomboltunk heh! Volt egy csomó csaj is, bírom az ilyen koncerteket mert érintkezek lányokkal ami hozzászoktat a közelségükhöz! Fejlődök.. Ami misztikus jelentség volt számomra tavaly, az már egyre közeledik, az a bizonyos dolog: a "Barátnő"
Jah haverom meg elhagyta a telóját (am Miskolcon volt) 5k Forint volt rajta, ha vki megtalálta szóljon[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Befejeztem a Welcome to the NHK-t. 10/10-et én is megadnám, hatalmas élmény volt a sorozat, de a kedvencekbe nem hiszem hogy beteszem!
Kicsit emlékeztetett az 1-2 évvel ezelőtti énemre, nagyon WoW kocka voltam. Az anime is bemutatta a kocka-lét minden részletét, ha a való életben nem vagy jó elmenekülhetsz a szobádba a TV elé, MMORPG játékokba, animékbe/mangákba, tanulásba és kb nagyon sok dologba a világ elől. Az anime ismét csak ráébresztett, hogy a valóságban kell élni, rengeteg a szenvedés és a kín de ha mindent pozitívan látsz máris kevesebbnek tűnik. A boldogságot sem adják ingyen meg kell érte küzdeni! Mindenkinek ajánlom aki hasonló antiszociális életben szenved! (meg kb mindenkinek)Mondjuk a végéről hiányoltam a csókot -.- De ennyi a hibája csak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én amondó vagyok hogy MOEEEE-MOEEEE. Legyenek tinik legyenek közepes melleik vagy laposak, de az ártatlan animelányok a legjobbak! Bárcsak mindenki ilyen lenne mint a Clannadba! A világ csupa boldogság lenne!
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #7820 üzenetére
Mi az a Cancel? "dobás" ebben az értelemben?
-
törölt tag
válasz Archanon #7838 üzenetére
Hát ennek a véleménynek ownFate nem nagyon fog örülni
De am én is megnéztem, ED zene egyik kedvencem lett, az art nagyon szép. De a történet nem volt egy olyan hű de nagy szám egyik dimenziósíkban (vagy miben) sem. Nekem bejön a testvérszerelem, meg a hentai-feeling-et is bírtam, szal aszem 8 vagy lehet 9 pontot adtam rá már nem tudom, nincs kedvem megnézniNah de ahány animerajongó annyi féle, én speciel a Needless-ért meg én is a Kodomo no Jikan-ért vagyok oda de irdatlanul, pedig nem ezek a vezető animék a piacon
Most nézek egy csomó animét, majd dobok véleményt mindről ha befejeztem őket
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #7845 üzenetére
nekem inkább kismellű Moe hentai kéne De annyuk pi***t, betiltják itt a végén az össze perverziót
-
törölt tag
válasz Archanon #7878 üzenetére
Gya nekem is van már majdnem egy hónap. (anime-planet.com-ba beírtam minden kivégzett animémet, és mutatja szépen ownFate mutatta) Ebből 167 rész Bleach, más neverending shounent nem néztem még. és másfél éve animézek.
De amúgy mennyire vagy szociális? Csak kérdem, úgy látom 19 vagy én meg 18 ugye.
Jah már én sem wowozok, helyette inkább anime 17 éves koromig függő voltam. Aztán abbahagytam nem volt több sikerem a játékban (mivel jött a kieg, meg a suli és abbahagytam), az életbe sem volt semmiben sikerem, így jött a depresszió, majd nyáron személyiségfejlesztés, és most animefüggő vagyok, de már jobban érzem magam.
Ma átvertem anyámékat, beraktam a hőmérőt a forróvíz alá, itthon maradtam "betegen" XD és MEHET AZ ANIME EGÉSZ ÁLLÓ NAP!! XD Ráadásul még holnap meg azután se kell suliba mennem!! XD Clannad 2. évadát kivégzem, aztán jöhet még MM! Usagi Drops, SnH vége. Jeah!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Crystalheart #7916 üzenetére
Most jön a 19. része Clannad 2. évadának nekem, majd elmondom a véleményt az egészről még ma xP (mivel színlelt betegen itthon ülök egészen vasárnapig, megy az anime ezerrel a PLAZMATV-mbe Pc-in funkcióval kivetíthetem a feliratot is a laptopról F* Yeaaah!)
Annyit elárulok, hogy MEGÉRI megnézni az 1. évadot (ami azért kicsit uncsi), mert a 2. mindenért kárpótol[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #7931 üzenetére
Már majdnem elbőgtem magam párszor Ajtót is bezártam nehogy vki megzavarjon (apám) a TV előtt megyek is vissza nézni csak bizonyos szükségletek miatt jöttem be a szobámba
-
törölt tag
Nah végeztem a Clannad-dal! (már csak egy OVA van)
1. évad:
Az első 7-8 rész elég uncsi volt, egy átlagos slice of life anime volt kb számomra, voltak drámai részek de annyira nem hatottak meg. Volt pár jó poén is benne aminek örültem, meg a moe karakterek miatt feljebb húzom az értékelését, valamint a zenék se voltak gyengék. Nagyjából az első évad arra volt jó, hogy megismerhessük a szereplőket, és a középiskolás múltjukat Az igazi sorozat a 2. évad lesz az -After Story-.
Erre dobok egy 9/10 -et, mert sok minden felhúzza az amúgy sokszor uncsi sorozatot.2. évad:
Itt is az eleje azért olyan hű de nagy szám nem volt. Itt is elsütöttek pár jó poént. Meg úgy az egész nagyon tetszett, hogy a teljes életüket bemutatták a készítők 15-25 éves korukig kb. A 15. résznél indult be a dráma, nah innentől mindegyik részen könnybe lábadt a szemem, különösen egy helyen ott tényleg ki is folyt A végét olyan jól megcsinálták, nem is tudom, hogy találhattak ki ilyen történetet Kajak berakom a kedvencekbe még ha nem is az elsők közé de beteszem, ilyen drámát nem minden nap lát az ember, kár lett volna ha kimarad az életemből! Egyetlen dolog SZÚRTA AZ OLDALAMAT, az hogy nem smároltak egyszer se!!! Én meg azt hittem, hogy ilyen prűdök! Vááá aztán meg amikor kiderült, hogy kefélnek is, lehúztam minden bőrt az arcomról Nem igaz, hogy egy rohadt smárolós jelenetet nem tudtak volna beletenni! xD
Összefoglalva, az egyik legjobb anime amit valaha alkottak, az első évadot megéri végigtolni, hogy a 2.-on sírhass!! Ajánlom mindenkinek! 10/10Megpróbáltam nem spoilerezni, de majd elmondhatnátok melyik gombbal kell Spoilert írni
-
törölt tag
válasz Crystalheart #7947 üzenetére
ÍGY VAN! Húzzuk le netről! ingyen van mint a levegő!
Jah egy animéért nem adnék 60 000Ft-ot Mégis miből? Valakinek ennyi az összefizetéseAmúgy oké már értem! De inkább nem spoilerezek,m ha nem kelL!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én is láttam az animét még kezdő animésként 16 évesen... hát nem olyan sokat értettem belőle annyira emlékszem Shoujo animék különben se érdekelnek xO
am Most kezdtem el nézni a Strike Witches-t, és nagyon tetszik, OP faja, harcok izgalmasak, történet enyhén drámai, és persze rengeteg a tini-pi*samutogatás
Nekem való, majd írok véleményt, egyénként azért kezdtem el nézni mert a mostani Hentai projektemnek is ezek a szereplői! -
törölt tag
Lehúztam 8 részt zsinórba haverommal a High School of Dead-ből, majd holnap befejezzük és írom a véleményem :3
De kb röviden tömören kb annyi hogy: "Ez vmi irdatlan! XD" -
törölt tag
Highschool of the Dead
(Nem spoiler)
Ezt már hamarabb meg kellett volna néznem, ugyanis ÉN nagyon várom a zombiapokalipszist, még ha nincs is fegyverem akkor is!
Az eleje nagyon jó volt, a vége fele már uncsibb lett ezért se került be a kedvenceim közé, de lesz második évad szal majd meglássuk. Az OP eléggé tetszett. Az nem tetszett annyira, hogy ekkora csöcseik voltak! Miért nem lehetett egy kicsit kisebb nekik? :3
A mészárlós részek, az animációk valami irdatlan jól sikerültek! Volt pár elég jó poén is benne ami kellően fűszerezte az egészet. Sokan fikázzák az animét, nem is értem miért, hatalmas élmény volt, és haveromnak is akivel néztem. Én nagyon enyhén adom a kritikát minden sorozatra, mert túlságosan szeretem az animéket, erre már rájöttem
Ajánlom mindenkinek! Kellett már egy zombis anime!
10/10[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Archanon #7982 üzenetére
lehet picit szigorúbbnak kéne lennem Csak úgy végiggondolom a karaktereket, zenét, hangulatot mekkora élményt okoztak XD Am nekem nehéz olyan animét mutatni ami nem tetszik (shoujo, yosei, meg a buza animéket kivül mert azokat nem nézek)
Nálam 6-7nél rosszabbat nem szokott kapni egyik se:/ túl otaku vagyok, nálam a fanservice az plussz pont pl
Lehet változtatni kéne a pontozásomon xd
kb:
10/10 és a kedvencekbe: Az megváltotta a lelkem
10/10 no kedvencek: Rohadt jó volt!!!
10/9: elég fasza volt
10/8: jó volt
10/7: nem nagy szám
10/6: nagyon gagyi
ez alatt meg már szar xdTúl jószívű vagyok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Archanon #7991 üzenetére
shoujo-ban alapból nem tetszik a karakterek feje
aztán volt már benne részem szal az ilyen full romantikus cuccok már nekem se jönnek be
dráma az jöhet de a romantikából nem bírom a nagyonsokat, na meg volt vmi manga (shoujo) oszt 2 lány barátkoztak, vásároltak, és ennyi pedig fel volt pontozva xd Elég uncsi volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest