Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Most fejeztem be a blue gendert. Adja most az A+ is hétvégenként, de a szinkron elég gagyi, aki ért angolul, az inkább angolul nézze+. Jó kis story, a végén igazán +leptek a final fantasy beérzéssel.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
akkormár a magyar oldal is:
Bővebben: linkA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
usteam.uw,.hu
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Hogy menjenek ezek a jó k***a édesannyukba!
Hogy fejezem be a full metal panicot?
rohadjanak meg!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Hasonlít egy EVA-ra, de valahogy nem tűnik annak.
-
bandiras2
senior tag
Hova lett már megint az usteam???
-
bandiras2
senior tag
Az Onegai sorozatok nekem is nagyon bejönnek
Attól kaptam az anime fertőzésemet. Haverral most ezzel oltjuk a jónépet: bevált recept. odaadom, vigyed. megnézi, visszajön''Te figyu? nincs még ilyen japán marhaságod?''
Akkor megkapja a bastardot, vagy a chobitsot, esetleg egyéb érdeklődésnek megfelelő sorozatot, majd jöhet a NEON GENEZIS EVANGELION. Ettől általában mindinki kikészül, úgyhogy már adjuk is neki a Full Metal Panicot, nehogy felkösse magát Általában az onegai sorozat végleges fertőzést garantál, de az evangelion után tuti animefüggő lesz bárki.
Mellesleg az onegai sorozatot egy haverom találta vmi online tvadásban, és fordítottam neki 2 részt(angolról), aztán villámgyorsan beszereztük az egész sorozatot. Innen már nem volt megállás.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Érdekelnének élménybeszámolók, aki már látta az evangeliont
Én totál kiakadtam az END OF EVA-n.
Amikor a gyűrű alakú angyal megérkezett... onnantól nagyon kegyetlen lett a sorozat... Aztán az end of eva...
Ez a sorozat mindennek a teteje. Überelhetetlen. Ha valaki neagyisten eddig kihagyta volna, akkor sürgősen essen neki. Ennél jobb animét nem hiszem hogy fognak valaha készíteni. Azért a TESCO gazdaságos befejezés egy kicsit gyengére sikeredett.Akár ki is hagyható. A két normális lezárófilm az igazi, a sorozat 25-26. része ami csak anyagi ookok miatt készült el egy nagy ratyi. Hálistennek a japók fellázadtak, és kikövetelték az end of evát.
[Szerkesztve]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Én a NAGY egyszarvúra emléxem: Nagy, kék páncél borítja, és egy szarv van a homloka közepén. Ja, és a száma EVA01
Utánaolvasgattam már korábban... Hát sokminden a helyére került. Megéri az időt rááldozni. Mit éreztél azután hogy Asuka azt mondta az end of evában hogy rosszul vagyok?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Akkor sürgősen szerezd be a Death an rebirth és az end of EVA filmeket. 2x1.5 óra.
A sorozat vége egy nagy ratyi. Ezek a filmek az igazi befejezés. Szét fogsz zuhanni, és 3 napig rosszul leszel.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Nem robot! Élő szövet, lélek nélkül. (alapesetben) ''Miféle szörnyetegről mésoltuk ezeket?''
Ha végignézed az egészet a lezárómozikkal rájössz, hogy mi benne a durvaA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
''én totál hepihepiszansájn voltam''
Az End of EVA után már nem annyira mi?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
A cowboy bebop tényleg nem rossz, bár nem sok részt láttam még belőle. Filmajánlat: Ghost in the shell. Mátrix szintű cucc.
Javaslom ugorj be az usteamre és a fórumára:
[L]usteam.hu[/L]
Itt találsz ismertetőket, ami alapján elindulhatsz. Régebben adták az A+on a Blue Gendert, az se volt rossz. Romantikus marhaság stílusban, az Onegai sorozat űberelhetetlen
Abszolút anime: Neon genezis evangelion.
Most a full metal panicot nézem, jó kis scifi-mecha sorozat, nagyon lol, de komoly is.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
NNA!
Megnéztem az Appleseedet.
A címe alapján a büdös életbe bele nem néztem volna még csak az ismertetőjébe se, de egy haver mondta, hogy nézzem meg... Mondom Oké...
Bazz.. Ez nem volt semmi. Ha a karaktereket kicsit jobban kidolgozzátk volna, lazán hozná a Final fantasy grafikus szintjét, de nem akartak animációs filmet csinálni, hanem rajzfilmet(kár érte), de a figurák ennek ellenére rendkívül jól rajzoltak, csak picit elütnek a világtól, de pár perc alatt meg lehet szokni.
A story is nagyon jó SCI-FI-Mecha- after WW3.
Emberek és bioroidok(mesterséges ember, ''minimális'' korlátozásokkal az érzelmekre, élettartamra és a szaporodási képességre) által épített utópia, de nem minden tökéletes ebben az új világban...A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz tjhooker464 #880 üzenetére
Nagy hiba volt elkapkodni az EVA-t.
Szerintem pihentesd pár hónapig, aztán vedd elő megint előröl. Remélem nem láttál túl sokat, mert kár lenne a ''slusszpoénokért''
Blue gender: nekem is nagyon bejött,
Az onegai sorozatok pedig teljesen elvarázsoltak. Végre egy nézhető program, amiben senki nem akar kinyírni senkit(2 apró kivétellel persze, de az első inkább röhelyes, és a másik sem súlyos), és robbanásözön, tankok, mechhák, háborúk és hadseregek nélkül képesek voltak egy gyönyörű világot teremteni. Kategóriacsúcs. Folytatásról sajnos csak tervezett rádiójátékként hallani. Az onegai Twinst tartogasd az End of Eva utánra, mert totál kikészülsz a végére. Vagy ha nembírod ki, akkor szerezd be az FLCL-t, a Full Metal Panicot vagy a Love hina sorozatot. Ezekből csak a Full metal panicot láttam eddig, de a többi is rajta van a listán
Fullmetal panic nagyonnagy
Verselő Lina még eccer sem kötött le igazán(talán a magyar szinkron miatt?)1-1 részt láttam, és röhögtem, de semmi komoly.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Appleseedhez link:
http://www.a-seed.jp/index2.htmlA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Ilyen animéket nem nagyon látni(nagyon ritka kivétel a Ghost In The Shell( leadta az m1), illetve a blue gender, és a Slayers(A+)). Általában internetről lehet beszerezni, ritkán animefüggő haveroktól. Régebben én sem tartottam sokra az egész műfajt, amíg véletlenül rá nem jöttem, hogy nem csupán a pokemonos-songokus-megamenes szemét(ízlés dolga) létezik. Csak az értelmesebb, értékes darabok nem jutnak át a marketingesek hadán, akik ''tudják''-megmondják, hogy a nép milyen animét akar. Korábbi postjaimban le van írva, hogy mit ajánlok, most nem ismétlem magam.
[Szerkesztve]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Az a fórum már kapott figyelmet eleget...
Legközelebb használd az email nevű módszert, hisz nem szeretnénk megint hír lenni az indexenA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Persze
Mail mindjárt megyA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Ebay, vagy egészen specializálódott boltok. Sajnos pokemonon és a hasonló sorozatok reklámcuccain kívül szinte lehetetlen.
Nekem meg NERV póló kellene. Ha 10 jelentkező összejön, tomcat le is gyártaná nekűnk. a polókat, mert én 12$ + postaköltséggel meg nem rendelem a világvégéről.
www.tomcatpolo.hu
http://cgi.ebay.com/Neon-Genesis-Evangelion-NERV-Screnprint-Black-Shirt-A1_W0QQitemZ8333805242QQcategoryZ15687QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohostingA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Tomcatél a Polók(igen így írja) 2100 2200 Ft/db a poló, és 4200 a kapucnis pulóver. Valamelyikre vevő lennék, csak össze kellene szedni azt a 10 embert. Na emberek kinek kell NERV poló?
Ja, most olvasom, el van havazva... kár. Talán vki más is le tudja gyártani.
-
bandiras2
senior tag
Most néztem meg a Those who hunt elves c alkotást. Könnyed esti agymenés, nagyon LOL. A történet:
Az elf mágusnő gonosz riválisa ellen kénytelen be vetni minden idők legszörnyűbb varázslatát. A varázslat nagyon ősi, és mindössze ennyi instrukció maradt róla. Ahatás nem marad el. Megnyílik a valóságokat elválasztó határ, és 3 ''hős'' érkezik ''segíteni''.
Egy színésznő japánból(taktikai érzék és megfigyelés)
Az izomagyú harcművész(szerelmes a színésznőbe, és erős mint Songoku) japánból
Egy fegyvermániás technikai zseni kiscsaj, szintén japánból
Valamint átjött még egy T-54 tank az orosz pusztákról
Hőseink túlélték a sokkot, és győzni is képesek voltak, (Yeah we've got tank, we'v got armour) és szeretnének hazamenni. Az elf varázslónő természetesen teljesítené a kérést, csak amikor az ősi igéket felhasználás előtt a testére transzferálná, Izomagy beszól, hogy akkor most totál meztelen lesz? Cool!
Az elf felkapja a vizet, és az igék széttörnek, és szétrepülnek. A varázskönyv, az igék forrása elpusztul. Szerencsére nincs teljesen veszve a hazatérés. Az igéknek landolni kellett valahol. A használt mágia alapján 5 elf nőn landolt a földrészen. Innentől világos a küldetés: Megkeresni és letépni a ruhát minden elf nőről 2000 kilométeres körzetben!
A tankkal lesznek problémák, noha a gázolaj a fán nő(gasolin gyümölcs: ki kell facsarni).
Az elfek erősen nehezményezik hőseink tevékenységét, noha rengeteg hőstettet is végrehajtanak eme áldásos tevékenységük gyakorlása közben. De lesz olyan elf is, aki alig várja, hogy levetkőztesék. Itt is lesznek problémák.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Sajnos a textilnyomdagép átállítása miatt nem vállal 10 alatti szériát. Azaz hogy igen, de akkor az is annyiba fog kerülni, mintha 10 et csináltatnál.
Batt hülye vagyok előző hsz ban nem T54 hanem T-74 típusú tankkal zúznak.
-
bandiras2
senior tag
A NERV logo sztem bőven elég.
Ha valaki nem tudja miről van szó(NGE), akkor nem kell magyarázni, mert úgysem jön rá h anime addict vagy, és nem kell magyarázkodni, hogy ezt a filmet látni kell. Ha meg tudja, akkor máris van miről beszélni.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Hát nem tudom hogy ez mióta anime sorozat
GOOGLE a barátod...
Esetleg próbálkozz DC vel, Edonkey, Kazaa, Bittorrent és egyéb helyeken. Esetleg Ebay. Legközelebb a nem anime jellegű kérdéseket légyszi ne itt tedd fel.
ON
Láttam a Happy world c. kisanimét(3 rész). Ígéretesen indul, de sajna nincs folytatása.
Story: Hősünket üldözi a balszerencse, és csak rossz dolgok történnek vele kisgyermekkora óta. Ezért aztán fentről küldenek neki egy őrangyalkát. Akinek ez az első melója, szerencsétlenebb mint hősünk ráadásul mivel sikeresen késik 3 napot, hősünk még meg is hal ideiglenesen, mikor az utcán egy villanyoszlopról rászakad egy 500 Kg-s transzformátor. De addigra legalább odaér, és gyorsan meggyógyítja. Hogy hősünknek minnél jobb napja legyen, a halálközeli élmény miatt mostantól látja az őrangyalt, de rajta kívül senki más, így azthiszi, hogy most még be is dilizett. Az őrangyal nem sokkal később emberi alakot ölt. Szerencsére mindez a park távoli csücskében történik, mivel ruhát bizony nem hozott. Legalább a szárnyai nem látszanak, de ez még így is nagy probléma, mert valahova tenni kellene az angyalt. Meg kellene neki ruha, meg minden, és haza is kellene jutni, de cipője sincs szegénynek. Otthona pusztulása miatt a nagynénjénél lakik, a perverz unokanővérével, és van mit magyarázni. Ráadásul másnap iskola, és hát az őrangyal mindenhova követi, hogy megóvja a balszerencsétől.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Na NERV Poló nem kell senkinek? Én tudok még legalább 1 embert, akkor ez eddig 3.
10 alatt nem érdemes gyártani, szóval jelentkezzetekA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Nekem gond nélkül bejön.
A ''többit'' most nem tudom ellenőrizni
Nézd meg nem ekülföldi proxybeállításod van, mert az oldalhoz külföldről nem lehet hozzáférni.
Akkor eddig 4. Jó lenne ha a többi fórum animetopicjaiból is idekoordinálnánk az embereket polóügyben.
-
bandiras2
senior tag
Ellenőrizd az internetbeállításaidat, és nem e a céges gépről akarsz csatlakozni. Mert melóban nekem sem működik, mert én eg Londonon keresztül netezek Fehérvárról. Régi sulimból, havertól nincs gond egyik funkcióval sem
-
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
Megnéztem a Those who hunt elves második sorozatát is Kevesebb az eredeti ötlet, de ennek ellenére nagyon jól sikerült. Mikor Celcia megint átváltozott, padlót fogtam
A gonosz farkas se volt semmi operation (wolf) troyan horse, operation brémai muzsikusok Szegény Junpei még mindig nem kap curryt, csak majdnem, de Celcia elbaltázza neki.
Polóügyben:
Tomcat küldött nekem egy mailt, hogy az ötlet kiváló, és gyártásba fog kerülni, csak nem emléxem arra, hogy elküldtem e neki ezt az 5letet(igen droid vagyok, de sokminden összejött mostanság) Majd mindjárt rákérdezek.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Abba ne hagyd!
A két lezárómozi a végén akkorát üt, mint semmi más. Eszedbe ne jusson idő előtt beletekerni, mert egyrészt lelősz pár ''poént'', másrészt nem fogod érteni. Elsőre még a teljes sorozat után is irgalmatlanul tömény. Az End of EVA előtt pedig ne ebédelj be túlzottan. Mindenen túltesz, bármit is láttál eddig. A 25 26 részt hagyhatod az End of EVA utánra levezetőnek, ez egy alternatív befejezés, mivel az End of EVA-t megfúrta a költségvetési osztály, így ezt hozták ki előbb. Állítólag ugyanaz a végső mondanivalójuk valahol a mélyben.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #936 üzenetére
Polóterv2:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050920/Nerv2.jpgA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
THHE:
És mégis mozog a föld
Ennél a jelenetnél csak visítottam, és a fejemet vertem az egéralátétbe.
Ki olvas közületek Terry Pratcette könyveket? Korongvilág saga? Annyi poén van elrejtve a sorozatokban
HavocS! Hogy állsz az EVA val?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Elkezdtem lehuzkodni az elfen lied-ot.
Otthagytam havernál a hurciwinyót éjjszakára. Felkerültek a Full metal panic legújabb részei a netre! Ez még az elfen lied előtt megnézésre kerül, mert már nagyon várom.
-
bandiras2
senior tag
HavocS!
Full metal panic megvolt?
A THHE után nyugodtan kezdd el! Hasonlóan rotlf story, de van benne némi komolyság is. Igaz írtad az oldaladon, hogy nem szereted a mechás animéket, de itt sem a mechákon van a hangsúly, bár rendkívül kidolgozottak a mechák is. Alapstory: katonacsávó koránál fogva alkalmas fősulira beépített fedett ügynöknek, különleges személyvédelmi feladatra. A probléma az, hogy csak koránál fogva... Született: Afganisztán. Gyermekkor: Irak, Beirut, Somalia, Libanon, egyéb háborús övezetek. Jelenleg a Mythrill különleges békefenntartó alakulatnál szolgál mechpilótaként. Harcérték 10000% Civil felkészültség: 00.00%. Új szolgálati hely: Gindaj(ebben nem vagyok egészen biztos) high school, Tokio, Japan. Védendő személy: Chidori Kaname. Gyönyörű lány, de a srácok félnek tőle(ok nélkül robban, és azonnal fagy).
Más:
http://mywebpages.comcast.net/juzzam1/NGEReipix.htm
-
bandiras2
senior tag
Keress meg mailben.
Címem az adataimnál.
-
bandiras2
senior tag
mail ment!
-
bandiras2
senior tag
Full Metal panic nagyon lol.
Csávó minden bokorban terroristát lát, 30 kg fegyverrel jár iskolába:
- Az első napja az iskolában, és máris játékot hoz az iskola területére!
- Asszonyom az nem játék, hanem különlegesen nagy megállítóerejü gumilövedékkel töltött fegyver. Kérem ne húzza meg a ravaszt, balesetet okozhat.
Szépen kobozzák el tőle a ''játékokat'', mert mindig árnyékra ugrik, de fegyverrel a kezében
-
bandiras2
senior tag
Hazamenetel előtti UP! Emberek pörögjön a topic!
Nézzétek meg a polót, és jelentkezzetek nálam, ha kell. Sajna a Tomcat elérhetetlen, de amint hazajön, rákérdezek.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz tupacamaru #954 üzenetére
Említettem a Neon Genezis Evangeliont asszem. Ezzel nyugodtan folytathatod. Lásd korábbi hsz-aimat, ill (#944) HavocS hsz-át.
HavocS!
Tegnap este elkeztem az elfen lied-ot. Bazz!!!
Már a főcímzene akkora hangulatot teremtett, hogy az nemigaz. A harmadik rész elején, mikor az igazgató kijön a laborból, és bemondja, hogy ''Készítsék elő holnapra'', ledobta az agyam a gépszíjat, és kigyulladt az OVERLOAD lámpa. Ez valami embertelen. Majd ma folytatom.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Folytatnám, ha a hurciwinyóm is úgy gondolná
-
bandiras2
senior tag
Haver szólt, hogy megdobták kölcsönbe 20 db DVDvel, mind anime, szal menjek. Mentem. Útközben beugrottam egy PCbótba, vettem egy 200GB Seagate winyát (24KHUF), mert a házi gyűjteménye sem kicsi a csávónak. Lesz Elfen lied, akármit is gondol a hurciwinyóm, meg minden. Mondtam neki, hogy degeszre.
-
bandiras2
senior tag
Keress meg emailben.
Ha visszaolvasnál, akkor kb 3-man tették fel ezt a kérdést az elmúlt két lapon. Addig is írd már meg az eddigi anime élményeidet, és hogy melyik milyen hatással volt rád!
Write only üzemmódot kapcsold ki magadban.
Egyébként üdv a clubban.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Haverom kérésemre, elkezdte húzni lefelé nekem az EVA soundtracket
Más:
Belenéztem a hellsignbe, nem tűnik rossznak. Az elfen lied folytatására még nem tudtam rávenni magam. Aztmondják a 4. rész még rosszabb lesz. Érdekes, az NGE ben akármennyi vér folyt, nem bírtam abbahagyni. Ettől viszont kiráz a hideg.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
Only Video Available, (tudom, nem ez a korrekt megnevezés, de fedi a valóságot, és a kezdőbetűk is stimmelnek). A TV-k nem adják ezeket soha, csak VHS vagy DVD kiadás létezik( namegpersze torrent).
-
bandiras2
senior tag
válasz anyonyimus #980 üzenetére
Oltári nagy mákunk van. Ugyanúgy 2 es régiókódot raktak ránk, mint a japókra. Persze aki a gépen nézi, annak nincs ilyen problémája: PowerDVD rulz. Egész nap melózok, nincs időm animézni
-
bandiras2
senior tag
Megvan vkinek a Voices of a Distant Star?
Elolvastam az ismertetőjét, és már az is magával ragadott (Egyébként hard Sci-fi rajongó vagyok: A.C. Clarke, és hasonlók, de minden más is).A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Hard Scifi: Végre egy anime, ami realisztikusan mutatja be a nagytávolságú űrutazásokkor fellépő időtorzulást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest