- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2457 üzenetére
Még annyiért is marha drága. A Mini 2 is drága, bár nyitóár.
Mondjuk dual core, de szerintem túl van értékelve az, nagyon kevés helyen van kihasználva. Egy egy magos magasabb órajelen akár sokal gyorsabb is lehet. Az üzemidő mondjuk emiatt a dual corenál nagyobb lehet, de tökmindegy mert úgyis a kijelző visz el sokat és naponta kell tölteni az összeset.
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2354 üzenetére
Nem a Google korlátozza. Illetve a saját appjainál igen, de egyébként a fejlesztő állítja be. Ingyenesnél nem igazán értem miért vesznek ki olyan készülékeket, amik egyébként kompatibilisek, fizetősnél előfordulhat, hogy csak a saját országában akarja árulni, pl. számlázási okokból vagy ilyesmi.
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2331 üzenetére
Szerinted. Szerintem meg a képernyőn való írás egy raklap szar, közelébe nincs semmilyen fizikai billentyűzethet. 2"-n is szar meg 20"-n is. Nincs nyomáspont, használhatatlan.
A 3" meg bőven elég, pont a Minin hozni példának, aminek kisebb a felbontása és egy hányadék a kijelzője... A 240x320 inkább alkalmatlan bármire is.
-
fatal`
titán
válasz
Katatonia666 #2086 üzenetére
Külső forrásból származó alkalmazások telepítése és az usb hibakeresés legyen bekapcsolva. Adb meg a pcre kell.
-
fatal`
titán
válasz
Katatonia666 #2084 üzenetére
Amit én írtam az ugyanaz, csak nem kell megcsinálni a csomó felesleges lépést (emulátor stb).
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1810 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem léteznek ilyenek, csak azt mondtam, hogy általában pucolnak. Pl. GTA3ról tudom, meg a Reckless Racingről, hogy törölnek az SDről. Szerintem nagyjából az lehet, hogy ami az android/data mappába tölt az sd-n azt törli automatán csomagnév alapján a rendszer uninstallkor, ami máshova tölt (pl. gameloft játékok) azt meg nem.
-
fatal`
titán
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1714 üzenetére
Én terveztem, de lehet hogy PlayerPRO lesz belőle. Ez tud hangerővel léptetést, ha aktiválom a lock screenjét. Igaz ilyenkor mellette a gyárit kell használni, hogy ne kelljen 3x unlockolni, de nekem megéri. Meg van benne shake funkció, a poweramphoz azért pluszban kell fizetni és ha jól láttam, akkor az csak bekapcsolt képernyővel megy, ami értelmetlen.
-
fatal`
titán
válasz
Heimdallr75 #1662 üzenetére
Ez már csak a webszerverekre igaz. De ettől még semmi gond nincs a Linuxszal PC-n sem.
-
fatal`
titán
Na Beautiful Widgets, Fruit Ninja, Reckless Racing megvéve.
-
fatal`
titán
A tegnapi appok már nem 22ft-ba kerülnek, csak annyit ír, de ha rányomsz, a végösszegnél már csak a rendes ár látszik.
Akkor nekem a tegnapi és mai appok kimaradnak, a holnapiakra még péntek reggel van esélyem.
-
fatal`
titán
válasz
FET-MEN #1535 üzenetére
Nekem egyelőre a legjobb. Smart Keyboardot használtam előtte, de ez pontosabban érzékeli, hova nyomok.
Viszont a smartkeyboardban meg hosszan nyomás után rövid nyomásokkal lehetett változtatni az ékezetet, az nagyon tetszett.
A javaslatokat szerintem nem lehet kikapcsolni.
-
fatal`
titán
Na úgynézki pénteken meg tudom venni az appokat, látom a listából eltűntek a régiek, de a soundhound meg a swiftkey még mindig 22ft, remélem péntekig így is marad.
-
fatal`
titán
válasz
Heimdallr75 #1514 üzenetére
Jaja Reckless Racing, Christmas HD, Flick Golf, Air Sync, Star Chart is 22ft.
A Reckless Racing, Fruit Ninja tetszik.
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1512 üzenetére
Hol? Mert itt még a tegnapiakat mutatja. De legalább azok is megmaradtak, swift keyt és a soundhoundot megveszem. Swift Key azok közül amit próbáltam eddig messze a legjobb, mert jól érzékeli a nyomást.
Nem mindig van kedvem nyitogatni a qwertyt pl. egy webcímhez ezért jól jön, egy zsömle árát röhögve megéri.
Eddig 6-7 appot írtak a másik topicban, mint mai akció, de még összeszedve nem láttam sehol.
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1494 üzenetére
grr, lejárt a szerkesztés:
Naponta fog változni / bővülni a lista?
Szerk.: Változni fog:
"Starting today, and continuing for the next 10 days, we’ll have a new set of awesome apps available for only 10 cents each. Today’s apps are:"
"Check in tomorrow to see what new apps our developer partners are making available on Android Market - for only a dime." -
fatal`
titán
válasz
Heimdallr75 #1493 üzenetére
Azt én is megvenném, ha kompatibilis lenne a telómmal..
Jó lenne, ha beakcióznák a Titanium Backupot meg a PowerAMPot.
-
fatal`
titán
Mi a különbség az ingyenes és a fizetős SonudHound között? Ha van valami funkció, ami miatt érdemes megvenni a fizetőst, akkor ennyiért lehet, hogy beneveznék rá.
Btw akcióssá tehetnék a PowerAMPot mert megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest