- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy hogyan tudnám a régi telefonom lejelentkeztetni a google dolgokról? Annyi a dolog pikantériája, hogy rokonnál van 100 km-rel arrébb.... Annyira ért hozzá hogy 3 naponta felhív, kaptál x emailt, meg mi az a frissítés...??
Szóval nekem kéne megoldanom. Tudtok valami megoldást erre? Én még nem jöttem rá... -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Jampec8686 #2010 üzenetére
Bemész a beállításokba, és ott gyári beállítások pont alatt legyalulod a gépet. A fontos dolgokat érdemes kimenteni előtte.
A verziószámot szintén a beállításokban találod meg, a telefon névjegye pontban. A firmware verzió a lényeg.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Jampec8686 #2008 üzenetére
Amit Én meg tudok válaszolni:
A memóriakártyának semmi köze ahhoz a memóriához amit a telefonod kiír. Az a belső memória amiről a telód zagyvál. Oda telepíti a programokat, kicsit gyomlálj ha tudsz. Amúgy a belső memóriája nem valami sok (133 Mb).
Amiket Te bezárogatsz és Ő nyitogatja azt csak betárazza ha használni szeretnéd valamikor, gyorsabban meg tudja nyitni. Ha helyre van szüksége, majd Ő csinál, azaz bezárja.
Lassúnak viszont szerintem tényleg nem kéne lennie, kivéve ha nincs jól optimizálva a rajta lévő oprendszer. Ugyanis a processzora ugyan az mint ami pl. a iPhone 3GS-ben van. Az nem akad. Viszont itt megint visszatérhetünk az optimizáltságra. Milyen verziószámú oprendszer van rajta? Ha tudod, frissítsd. Ha használtan vetted, mindenképpen jól esne neki egy hard reset.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
CrAzY88 #1752 üzenetére
Köszönöm a kommenteket!
Félreolvastam múltkor a kommenteket (megöl a munka...), na de szerintem nem olyan konfig aminek fájna az ISC, pl Spica-nak (800 Mhz, aprócska ram, nem mint ha S-ben 2 magos lenne, de 1 Ghz+512 RAM+mittoménmilyen GPU (akár a gépemben 512
))... Max főzött lesz... Igazából az őrjít meg a Spica-ban hogy akad, fagy, meg hát nem egy NASA server... S pedig nem nem gondolkozik, csak cselekszik. Értem ez alatt az alapvető használatot, menü, opcoók, stb... Jó kamera, aránylag gyors hardware, szép kijelző, innentől már kielégítette az igényeimet. HA esetleg mégsem, vissza kell almásodnom, abban sosem csalódtam.
-
CrAzY88
aktív tag
Köszönöm az infókat, ez jó hír
Mikor lesz rá szerintetek? -
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Úgy tűnik a Samsung Spica-t lecserélem Galaxy S-re karácsony környékén. Nem találtam róla sehol infót, ICS van/lesz S-re?
Köszke
-
CrAzY88
aktív tag
Köszönöm a megoldásokat, sikerült
hunfatal: +1
Én is azt várom -
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok! Hogy tudom lekérni a net beállításokat? Haverom most vett egy SE mini-t, és nem megy a net. :/
Köszike
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném tudni hogy az élő háttérképnek berakott map mennyi netet ehet kb? Napi másfél óra utazással, de gondolom azokat be cache-eli. Mennyi időközönként frissít? Ahogy próbálgattam gps-t nem akarta használni.
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok! Következő lenne a problémám: program adott: Gochat. Ez a kedves kis programocska nem hajlandó feljelentkezni. Nem kapok semmi azonosítási felületet, csak egy login gombot. Rábökök, elkezdi az authory blablát, és kifagy. Mindent próbáltam már: wipe cache, új rom+kernel. Szó szerint mindent.
Tudna valaki segíteni?
Szétb*sz az ideg, számomra legjobb chat progi fb-re...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest