Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
Volt már olyan problémája valakinek Motorola Milestone-on (nem tudom, hogy konkrét telefon hiba-e, lehet, hogy sw error), hogy egyszer csak leáll a wi-fi? Nem kapcsol le, nem szakad le a hálózatról csak egyszerűen nem tölt. Minden töltés megáll weblapokat nem tölt be a letöltések is megszakadnak. Kilövöm a wifit majd újra bekapcsolom és megint működik hibátlanul.
Viszont azt vettem észre ha nagyobb cuccot töltök le, akkor elég gyakran megszakad így. Viszont ha csak böngészgetek, akkor nagyon ritkán. Mintha valami adatforgalom limit lenne az adott hálózaton. Nekem eddig úgy tűnt mintha mondjuk hasraütés szerűen mondjuk 50MB forgalom után egyszer csak lekapcsol (azért gondolom sw-es hibának).
Találkozott már valaki hasonlóval? Ötlet, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- XIAOMI Mop 2 Pro+ robotporszívó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest