Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
itt egy válasz addamka-tól a milestone topicból ugyanarra a postra:
Az enyém is ezt csinálja, szerintem wifi driver gond lehet. Mondjuk nekem nem adatmennyiség után jön elő, hanem ha huzamosabb ideig alvó módban van a telefon (kijelző off). Tenni ellene még nem sikerült, bár van, amikor napokig nem csinálja. Nálam CM6 és CM7 alatt is előjött, ha lesz ingerenciám felveszem nadlabaknak a hibát, csak akkor logot kell vadászni.
lehet, hogy akkor konkrét telefon bug

-
ktg3
őstag
Volt már olyan problémája valakinek Motorola Milestone-on (nem tudom, hogy konkrét telefon hiba-e, lehet, hogy sw error), hogy egyszer csak leáll a wi-fi? Nem kapcsol le, nem szakad le a hálózatról csak egyszerűen nem tölt. Minden töltés megáll weblapokat nem tölt be a letöltések is megszakadnak. Kilövöm a wifit majd újra bekapcsolom és megint működik hibátlanul.
Viszont azt vettem észre ha nagyobb cuccot töltök le, akkor elég gyakran megszakad így. Viszont ha csak böngészgetek, akkor nagyon ritkán. Mintha valami adatforgalom limit lenne az adott hálózaton. Nekem eddig úgy tűnt mintha mondjuk hasraütés szerűen mondjuk 50MB forgalom után egyszer csak lekapcsol (azért gondolom sw-es hibának).
Találkozott már valaki hasonlóval? Ötlet, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC - RTX 3080, Ryzen 7 5700X, 32gb RAM
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest