- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
failed #99560 üzenetére
Én az 5,5"-ost egy note3 "beledugós, fellül tépőzáras" tokban hordom és mindíg zsebben!Kabát, nadrág, kapucnis. A farzsebet nem prferálom, mert elég szétszórt vagyok és egyszer már beültem a kocsiba úgy, hogy a farzsebemben volt a teló! Az érzést amikor belémhasított a tudat , hogy alattam a teló, senkinek sem kívánom!!
-
svgyula
addikt
válasz
failed #99560 üzenetére
Szia!
Én nem vagyok nagydarab és nem magas inkább mélynövésűDe az 5"-os simán elfér a farmeben, szövetgatyában tokkal együtt. Persze a latex gatyában biztosan szorulna
, de az én kínai gatyámban simán elfér még a kezem is a teló mellett. Az előző pár milliméterrel még nagyobb volt de az is simán elfért a zsebben. Persze nem tudom mi lesz ha cserélni kell mert ahogy a "trend"
mutatja már csak ping pong ütőket lehet meg szívlapátokat árulnak telefon gyanánt.
-
-
törölt tag
válasz
failed #96144 üzenetére
Nem nagy cucc, nem is kell értened hozzá. A frekvenciaértékeken (vagy a Bandeken) nincs mit magyarázni. Ha szerepelnek a teló adatai között, akkor tudja. Persze nem szabad rögtön tényként kezelni a legutolsó, kutyaütő webshop specifikációját. Lehetőleg a gyártó oldaláról kell informálódni.
Amikor a hálózatnál azt mutatja a teló, hogy 3g, akkor vagy WCDMA, vagy SCDMA módban kommunikálhat. Ebből nekünk a WCDMA a barát, ezt használjuk itt, Európában. Ha a teló a másik módon kommunikál, akkor a 3g kapcsolat nem fog működni. A WCDMA -belül ott vannak a frekvenciák. Ha a teló csak a 2100Mhz -et tudja, akkor nem tud Vodafon 3g -t használni ott, aholy a Voda ezt 900Mhz -en szolgáltatja.
Ha a teló azt írja, hogy 4g, az az LTE. Ebből is két szabvány van. TDD LTE és FDD LTE. Nekünk az FDD LTE a barát. A frekvenciaértékekre itt is ugyanaz vonatkozik, mint a 3g -nél. Ezért fontos, hogy a teló tudjon kommunikálni mindhárom hazai FDD LTE frekvencián. -
KamuMazsola
őstag
válasz
failed #96144 üzenetére
Szerintem, ha ennyire nem értesz hozzá ne így keress telefont. Ird le mennyi pénzt szánsz rá, mik az igényeid, elvárásaid az új telóval szemben. Mire szeretnéd használni, esetleg melyik szolgáltató kártyájával. A többiek segíteni fognak. Lesz néhány ajánlott készülék amik közül választhatsz.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
failed #96138 üzenetére
így van!
Amit tegnap írtam az az A6000re vonatkozott, de most negint 2 telefon van belinkelve ami félre vezető erre pedig a fentebbi pár sor utalt, hogy itt a topikban az ilyen dolgokat szeretjük elkerülni. Egyébként nem jól emlékszel mert én nem röhögtelek ki, sőt azt is elmondtam , hogy mire keress rá itt a topikban , hogy megkapd a választ a kérdésedre részletessen. Rákerestél a kulcsszavakra amiket javasoltam neked?? Arról nem beszélve, hogy a kolega kigyüjtötte a lényeget.
-
b0bcat
addikt
válasz
failed #96131 üzenetére
"...és azért mégiscsak egy Lenovo..."
Én most csalódtam egy méreteset a Lenovo márkában, legalábbis szoftveresen.
Az A850+ érzésre sokkal lassabb, mint a Coolpad 7320, pedig a két modell a legtöbb mutatójában azonos, ráadásul a Lenovo-s menürendszer is kaotikus volt számomra. Többet vártam tőle. És ugyan biztos, hogy "normális" ROM-mal rendesen fog hasítani, de nálam elvágta magát, miután én nem piszkálok bele semmibe szoftveresen...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
failed #96134 üzenetére
Most minden bacogatás nélkül, mondom neked. Ebbe a topikba (mostmár) az újak kb 75-80% a azért jön ,hogy telefont ajálljanak neki. Nos ugy te is kitettél egy linket egy olcso és márkás telefonról. Amivel ithon nem tud normális mobil netet használni a delikvens és miután erre rájön akkor meg jön az anyxxás meg a mutogatás, hogy itt kapta a tippet.... , ha belegondolsz ez veled ia meg történhetett volnay, mert nem értesz hozzá.
-
törölt tag
válasz
failed #96068 üzenetére
Tudomásom szerint
WCDMA (3g):
T-Mobile: 2100Mhz
Telenor: 2100Mhz
Vodafone: 900Mhz, 2100MhzFDD LTE (4g) esetén a jelenlegi (és közeljövőben valószínű):
800Mhz (Band 20), 1800Mhz (Band 3), 2600Mhz (Band 7)Azt sajnos nem tudom és a Telenornál sem sikerült kiderítenem, hogy ezek közül melyik szolgáltató, hol, melyik frekvencián szolgáltat, vagy fog szolgáltatni.
Ezeken kívül, a Vodafone nyert még TDD LTE frekvenciát a 2600Mhz -es sávban, de azt nem tudni, hogy mikor és mire fogja használni.
-
Laza...
addikt
válasz
failed #96060 üzenetére
Próbáld meg. Mondjuk az elejétől. Majd aki akar segíteni, vissza fog kérdezni, Te meg válaszolsz. Bár tudom, ehhez sokat kell gépelni
Nem tudnád használni, csak telóra, és 2G. Ez volt az a baromi bonyolult kérdés?
a6000-et igen (bár nem látom milyen frekiket támogat, B1, B3, B20 a hazaiak), de ne szerkeszd félpercenként a hozzászólásod mert nem bírlak követni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy ruhás topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Brave
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged