- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen kínai csodát (Timmy E86). Az normális, hogy a wifi MAC címét minden wifi, vagy készülék ki-be kapcsolásnál random megváltoztatja? Ha jól tudom, ennek fix címnek kéne lennie, nem?
-
gagez
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a Zopo ZP980+ telómat a www.zopomobile.eu oldaláról 4.4.2-re. Minden szép és jó, de a SuperSU azt írja ki, hogy
"Nincs SU bináris telepítve, és a SuperSU nem telepíthető. Ez a probléma! Ha ön csak frissítette az Android 4.3-ra, akkor manuálisan kell újra rootolnia, erről konzultáljon az illetékes készülék fórumán."Tanácsot kérnék, hogy mit csináljak, hogy kezdjek neki.. (rootoltam már pár telót régebben, de azóta már annyi minden változott..)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
gagez -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
v-man #101195 üzenetére
ezért írtam, hogy nagyobb tokba kell beletenni...
Én pl egy g2f tokjába tenném az f1 et , de ugye ez meg sufni tuning. Nekem egyszerűbb a dolgom, mert "beledugós, fellül tépőzáras" bőr tokot használok,ami 1 mérettel nagyobb mint a telefonom, így szilikon tokkal együtt belefér.
-
v-man
őstag
válasz
WOT-H-A-C #101188 üzenetére
Én is ezen az elven vettem tesóm THL T6s-éhez egy szilikon tokot, meg egy ilyesmi, fentebb linkelt mágneses rendszerűt. Szépen meg is jöttek sorban, aztán beletettük a szilikonba, majd jöhetett volna a ragasztás, de erre nem csukódik rendesen össze a szilikonnal vastagítva
Pedig mindkettőt "original"-nak írta a kínai... -
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék 4.7" vagy 4.5" telefont megbízható legyen legelsősorban és fehér. Lehessen vele csinálni vele jó minőségű képeket. a Keret sajnos max 40k áfával együtt .
-
törölt tag
válasz
cs.zs. #101189 üzenetére
Erre a "csajos" válasz ugrik be.
Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jó nagy legyen.
Figyelem a topikot, tudom, hogy van az erőnek egy másik oldala, ami szerint az 5" is nagy, úgyhogy értem az aggodalmadat. De én a másik oldal híve vagyok, ezért vettem tepsit és így, használat közben úgy érzem, hogy a 6-6,5" -t is símán tudnám kezelni. Úgyhogy engem nem zavar, hogy a tok kb. 5mm -rel növeli a méretet. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mekker #101183 üzenetére
Szia. A kollégám a jiayu F1 én használ ilyet. Mostmár közel 1 éve rajta van. Őszintén szólva mikor felragasztottam neki, úgy voltam vele, hogy max 2 hét és tehetem fel neki a pót ragasztó csíkot. Ennek ellenére a mai napig abban van a teló ráadásul esett nem keveset. Szóval meglepően tartós. Az más kérdés, hogy én pl. biztos nem ragasztgatnám össze a telefonom hátlapját. Viszont amit svgyula kolléga ajánlott az megfontolando. Ha a szilkikon tokot beragasztod az védeni is fog ráadásul az nem fogja karcolni a telefon sarkait kivételkor, mint egy műanyag tenné. Persze ehhez kicsivel nagyobb tokot kell nézni, némi átalakítással.
-
törölt tag
válasz
cs.zs. #101186 üzenetére
Igen. Én is egy gyári, szilikonos flipet rendeltem. Az enyém ablakos, a teló felismeri és csukott állapotban az ablakhoz igazítja az óra widgetet, az események megjelenítését, a hívásjelzést és a zeneátszó kezelőfelületét. Ezek kinyitás nélkül, az ablakon keresztül is kezelhetök. Így pl. egy bejövő hívásnál ki sem kell nyitni a tokot. Nem is értem, hogy csinálja, mert nem egy vékony fólia az ablak. Plusz, ha tokban van, akkor deaktiválja az elcsúsztatós lockot. Így nyitáskor egyből home -on vagyok. De számomra a leglényegesebb feature, amiért ezt a megoldást választottam, az, hogy a szilikon keret ebben nem ragasztott, hanem kibillenthető, ezáltal a nyitott tokkal, egy asztalon, döntött pozícióban tudom használni a telót. Szvsz. a szilikon hátlapos flip tok hasznos cucc.
-
nyisziati
veterán
válasz
mekker #101183 üzenetére
Ja, vagy 2 hónapig ilyet használtam a jelenlegihez. Először tartottam tőle én is, aztán meggyőzött. Nagyon stabil, észre sem venni, hogy különálló tok. Aztán kicsit vastagnak találtam, úgyhogy lecseréltem egy szilikon tokra. De a minőségével nem volt gond. A kis csatlakozófülben lévő mágnesre kell figyelni, mert hajlamos kiesni, nekem mindkét ilyen tokból 1-2 hónap alatt kiesett. Talán pillanatragasztóval érdemes a szélén végigmenni, hogy ne tudjon szétnyílni. Vagy ha már szétnyílt, akkor a belső felületet megkínálni vele (mágnesestül).
-
mekker
őstag
Üdv!
Valaki vásárolt már hasonló flip-tokot?:
Tehát ahol ez a kis ragasztós cucc tartja a helyén a készüléket, nem keret.
Érdemes ilyet venni, vagy párszor kiszedem a tokból a készüléket, és vége a ragasztónak? -
janaman01
addikt
válasz
Viktor0610 #101165 üzenetére
nekem 2 perc és aktiv is lett ( lehet mákom volt)
-
-
válasz
Mcleod #101162 üzenetére
Nem tudok róla.
Nekem nem jött be az elképzelés. Kipróbálta egy barátom egy hétig, és azt vette észre, hogy az első két nap még be-berakta a telefont a tabletbe, de aztán már inkább a telefonon csinálta azt, amire a tabletet akarta használni. Túl sok telefonhívás jött ahhoz, hogy kényelmes lett volna használnia. BT headset segített volna, de azt nem szerette. Persze az, hogy neki nem jött be, nem jelent semmit más tekintetében...
-
Mcleod
tag
Szerintetek létezik keleti vikong testvéreinknél az Asus Padfone - hoz hasonló telefon-tablet kombináció?
Az elképzelés szerintem nagyon jó, de az ára elég húzós... Főleg ha nincs konkurencia... -
scanman
csendes tag
válasz
aytukabozs #101149 üzenetére
Még nem tudom, honnan venném, tudtommal még csak Kínában kezdték el forgalmazn. A hivatalosabb helyeken mindenhol 2 giga rammal írják, ezért néztem ki magamnak. Ti tudtok ajánlani valami korrekt helyet, ahonnan már rendelhető?
-
Laza...
addikt
válasz
janaman01 #100995 üzenetére
Tegnap megrendeltem, ma hozták.
Lekapcsolták a régit, az új nem müxik.
Ügyflszolgálatra telefon, fáradjak be egy trékom irodába, mert nekik nincs jogosultságuk javítani, a kártya rosszul regisztrálódott a rendszerükben. Kapják be az összes lövegem
Trékom. Nem csoda hogy ez a "nickjük"
-
válasz
odium #101157 üzenetére
Nem vagyok az folyamatosan a kijelzőt molesztáló felhasználó! Megy a wifi, 2 fiókot folyamatosan szinkronizál. Ez a fix. Ezzel elvagyok. (A 4G-t első körben kapcsoltam le, alig használok mobilnetet.)
Az előző Amoi-ban is egy 2000-es aksi volt, azzal 2 nap simán megvolt.
A Nyalóka frissítésre nem tudok mit mondani, ezt a kockázatot be kell vállalnunk!
A hang: a hátsó hangszóró eléggé halk, szoftveres felturbózható, de újraindítás után elfelejti... A fülesen normálisan jön a hang.
-
zool1
őstag
Érdemes még Lenovo s939-es készüléket nézelődni?! Illetve hasonló tudással / árban van e még telefon?!
-
odium
aktív tag
fateless: ha csak ebben hazudnak az még belefér
iMaverick: és ilyen gyenge akksival kihúzod egy napig? A kamera nem zavar, nem használom. Nem is az apróbb foltozgatásokra gondoltam, hanem attól félek, hogy nem kap lollit. Vagy ha kap is, akkor összehányják és egy-két javítás után leállnak vele. És milyen a hangja? Elvileg ugyanaz a DAC van benne mint a Z1-ben.
zolipapa66: megköszönném ha ide, vagy priviben írnál a tapasztaltakról.
doongoo: köszi, olvasom.
-
fecs
senior tag
Van valakinek tapasztalata az IOCEAN X1 mobillal? Családba kellene, kicsit az 1600-as akksi aggaszt.
-
ben-ga
tag
Sziasztok, hölgynek kellene egy telefon.
Szabadtéri fotózás fontos, hogy viszonylag jó legyen!
Milyen sorrend lehet ezek közül:
cubot s168-elephone g4-doogee dg310?esetleg van jobb?
-
doongoo
addikt
válasz
odium #101150 üzenetére
Itt van róla egy elég átfogó review: Kingzone Z1
Akksiját írják hazugságnak és az autó brightnesshez kell külső app (mondjuk ezt később szoftveresen lehet javítani) -
válasz
odium #101150 üzenetére
Kingzone N3 Plus-t hajtok most már 2-ik hete. Igazából nincs ezzel a márkával baj, azon kívül, hogy a paramétereket tekintve szeretnek hazudni. Sajnos!
A beígért 2800mAh-s akku inkább 1800-as, a kamerát meg hiszi-a-piszi, hogy a Sony-tól vették. (Inkább Sany lehetett, biztos kancsal a beszerzőjük.)
Viszont ezektől eltekintve meg vagyok elégedve a készülékkel. A support eddig megbízhatónak nevezhető: 1-2 hetente jön OTA frissítés. A Z1-ről nem csinált még valamelyik kínai review oldat tesztet? Ott eléggé leszokták húzni a lepedőt!
-
odium
aktív tag
Kingzone Z1 ilyen telefont használ valaki? A tudása megfelelő lenne, de ismeretlen a márka és félek az összeszerelés minőségétől, a gyenge supporttól...
Coolmat: Kösz a választ, ha nem találok mást, akkor marad a P70
-
aytukabozs
addikt
válasz
scanman #101148 üzenetére
Itt a topicban még senki nem rendelt ilyet tudtommal (vagy ha igen, nem dicsekedett vele),
papíron rendben van. (Bár 2 giga rammal erősebb ajánlat lenne)
Maga a brand meg nem szórja a szemetet, bár voltak már zsákutca telóik.Fontos hogy honnan vennéd mert van belőle TD-SCDMA változat is, azon meg csak 2 G-d lenne itthon.
Szerk.
És ezt az egészet természetesen a sima K3-ról írtam mert csipás szemmel nem vettem észre a note szócskát, mondjuk arra meg hatványozottan igaz hogy nincs még senkinek
-
scanman
csendes tag
Sziasztok.
Lenovo K3 Note- ról mi a véleményetek? Leírás alapján jónak tűnik... -
KamuMazsola
őstag
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Coolmat #101142 üzenetére
A led "probléma" Úgy néz ki vibe ui betegség. A Vibe z-n használtam a 1427-től az összes verziót ami volt 1507-ig ami 14 verziószámot jelent.Közel egy évet lefedve. Ez idő alatt nem sikerült nekik kijavítani. A végén már hardveres problémára is gondoltak egyesek. Aztán miután kiadták a forrás kódott ett CM rom. Azóta a vibe z arra értesít amire akarom, a fehér színtől elkezdve a cián ig...
-
Coolmat
őstag
válasz
odium #101143 üzenetére
Astrotec AM-90 armatúrás fülesem van. Előtte LG F6-al használtam, ahhoz képest talán kicsit teltebb basszust ad ki ugyanez a füles, és jobban kihallanai az alacsonyabb tömörítés hibáit (lehet csak beképzelem ezeket).
-
Coolmat
őstag
válasz
odium #101141 üzenetére
Szia!
Lenovo P70? Biztosan Jön rá Lollipop. Amiben hibádzik, hogy értesítési led csak hívásra és sms-re jelez egyelőre (reméljük beleteszik hogy más app is használhassa), és a DAC típusát sem tudom, de normális fülessel rendben van a hangminősége.
-
odium
aktív tag
Üdv!
Tudtok mondani olyan telót ami megfelel ezeknek a követelményeknek?
64bit-es SoC
5.0 android (vagy tutira megkapja)
2 vagy több giga RAM
jó GPS (Glonass)
FM rádió
5-6 col kijelző
normális értesítési led
Wolfson, Yamaha vagy hasonlóan jó minőségű DAC
150k-ból megállbárhogy keresek, nem találok ilyet. Lehet, hogy várnom kell amíg jobban elterjednek a 6752-esek?
-
zeon.hu
nagyúr
kösz mindenkinek!
elsősorban a voip miatt kérdeztem, hogy aktív hívás közben megszakad-e, ha gsm bejövőm van.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KamuMazsola #101133 üzenetére
-
b0bcat
addikt
válasz
Laza... #101114 üzenetére
A Lenovo A850+ - szoftveres okokból - a hasonló kategóriás Coolpad 7320-hoz képest okozott csalódást számomra. Zappa kolléga elmondása szerint másik rommal hasított a 8 mag (míg a gyárival a képernyő lapozás is szaggatott). Bekapcsolásig maximálisan elégedett voltam vele; jól össze volt rakva.
Valóban szükséges kompromisszumokat kötni az olcsóbb készülékeknél. Nálam például a GPS egy sosem használt funkció, és a kamerától sem várok sokat. (Éppen ezért egy forint pluszt nem fizetnék azért, hogy ezekben erős legyen egy telefon.)
Ellenben a beszédhangszóró minősége nálam is kiemelten fontos. Itt pedig el kell mondanom, hogy az eddig nálam járt telefonok közül a két Cubot-nak (C11 és S168, mindkettő alsó kategória) és a Haier-nek volt a legjobb a minősége, pedig járt nálam Lenovo, Coolpad, Huawei és ZTE is, nem csak C kategóriás vackok.
Szóval alapvetően egyetértünk, bár máshonnan közelítjük meg a kérdést.
Végszóként még annyit, hogy nagyon örülök, hogy mostanság 80 dollár környékén olyan képességű telefonokat lehet kapni, mint két éve kétszer ennyiért.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #101130 üzenetére
Az "működik". A GSM -nek magasabb a prioritása. Ha bejövőd van a másikon, azt észre fogod venni, mert bye bye net. Ha akarod, ha nem. Hab a tortán, hogy mint tudjuk, az ostoba Android szerint a VOIP az nem telefonálás, hanem netezés. Pl. ugyanazon a kártyán használva GSM -et és netet, egy Skype beszélgetésbe gyönyörűen belecsörög egy GSM hívás (feltéve, hogy 2g -s). Két kártya esetén nincs ilyen probléma, mert a droid eldönti helyetted, hogy melyik fontosabb a számodra. Bye bye Skype! Persze, trükkök mindíg vannak. Főleg MTK -s telón.
wwenigma:
Elméletileg ez régen működött, ha a net 3g -n ment, a GSM meg 2g -n, mivel a kettő kompatibilis. Csakhogy mostanság már GSM hanghívás is megy 3g -n és a net meg 4g -n. Egyrészt 3g -n nem mehet párhuzamosan hang és adat, másrészt a 4g teljesen más technológia, ezért azt mindenképpen bontja GSM hívásnál. -
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
dual standby telefonok hogy kezelik, ha 1 sim és 1 adatkártya van a telóban?
ugye normál esetben ha az egyiken hívás megy, a másikat leválasztja. ez a fenti verzióban is igaz?
csak a gsm hívások esetén választja le a másikat?
előre is kösz! -
Laza...
addikt
válasz
7Sony7 #101122 üzenetére
Mindenkinek másak az igényei, és a pénztárcája, ad abszurdum, a fukarsága...
Persze hogy kell az olcsó teló is, nehogy félre érts.
De az hogy minden komprumisszum mentes legyen, olyan nem létezik. 3 számjegyű összegnél sem, a különbség annyi, hogy minden picit jobbért, szignifikánsan jobban lehúznak
-
-
tahepa
senior tag
Jóó...jóóó de mikor lesz már v.6...állandóan ezt olvasom egy másik topicban....és nem értem miért az izgalom...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
b0bcat #101100 üzenetére
Teljesen egyetértek veled! Megszabadultam a szolgáltatói kötöttségektől és én sem látom sok értelmét 50000 Ft-nál többet költeni telefonra. Jelenleg egy THL T6 Pro-t használok megelégedéssel, igaz amikor vettem akkor még 250 körül (alatt) volt a dollár. 112$ ért vettem és az áfát is kifizettem rá, így bőven 50 ezer alatt kijött. Játszani nem játszom rajta, napi használatra nekem bevált.
-
Laza...
addikt
válasz
b0bcat #101100 üzenetére
Attól, hogy valamire rá van nyomtatva hogy Lenovo, még nem azt jelenti hogy a csúcs kategória. Talán az elvárásaid voltak magasan egy flirat láttán. Tipikusan egy low-cost teló, ráadásul a Lenovo mindig túlárazott a kategóriájában (kijelző, proci, ram, stb)
Én meg azt mondom, igazán jó telót nem találsz 50k alatt, olyat igen, amivel ilyen vagy olyan, általad vállalt komprumisszummal együtt tudsz élni.
Én pl. tipikusan az orvosi ló esete vagyok, nekem fontos a fényképező, a GPS, a kezelhetőség, a kijelző, és végül, de nem utolsó sorban: a beszéd hangszóró minősége! És biza, akár tetszik, akár nem, az 50k ársávban ezt nagyon keresni kell. A legjobb volt számomra ebből a szempontból a ZTE v5, nem is hiszem hogy lesz egyhamar ilyen best-buy teló mostanság. Sokan fikáztak hogy egy időben népszerűsítettem, de a fikázók kezében nemigen volt olyan teló (már nem gyátják).
Ez után jön rögtön a Hongmi (MTK), az is hasonló megítélés alá esett nálam, azt mondom, még ma is teljesen vállalható telefon (az 1S már nem sikerült ilyen jól)
Az összes többi ~100 dolcsi teló 12 egy tucat nálam, és ha már tucat, akkor Elephone G4, mert a GPS-e ugyan elég fosch (mint majdnem minden ilyen árú telónak), de egyébként pl. szép kijelző, elfogadható hang, kellemes megjelenés, jó összeszerelés és amúgy minden xar megy rajta. - nem utolsó sorban occsó, nagyon..
Ha ezektől a tucatoktól jobbat akarsz, akkor kell minimum 70k, de még nem értél révbe, csak a komprumisszum kevesebb
Nekem Honor 6 van, ettől lejjebb már nem szívesen adnám.
Nem kell fikázni senkinek, ez a véleményem, megtehetem mert volt már egy rakat féle teló a kezemben, nem Pistikétől hallottam hogy melyik a jó teló
ui.: ja, van akinek pl. az is baj, ha a térerő ikont nem tudja átszínezni. Az ilyen felhasználókat sajnálom... komolyan
-
b0bcat
addikt
válasz
pluhm #101108 üzenetére
Pontosítás: ha a lítiumos akku töltöttségét kb. 20 és 80% között tartod (ez nem kb. 0,75 és 3 voltot jelent, hanem kb. 3,5 és 4 voltot, ugyanis nem 0 és 3,8 hanem kb. 3,3 és 4,2 V között, az üzemi tartományon belül értelmezendők a százalékok), akkor hosszabb lesz az élettartama, mintha mindig 100%-ról 0-ra merítenéd. (Cserébe lemondasz a kapacitás 40%-áról...)
-
Vvarpi
tag
válasz
pluhm #101108 üzenetére
Ne kezdjük újra az akkukkal kapcsolatos félretájékoztatást.
Amíg nem veszed ki a készülékből és kötsz rá egy izzót addig nem nagyon tudod 0-ra meríteni.
Az általad említett 30-80% a telefon kijelzőjén 0-100% formában kerül kijelzésre.
A linkelt oldalon lévő adatok akkor relevánsak, ha vezérlőelektronika nélküli eszközzel használod.
Esetünkben a telefon elektronikája védi az akkut az ostoba felhasználótól. -
jolti05
őstag
hopsz
Természetesen három nulla, vagy egy 'e' betű hiányzik a 100 mögül. -
jolti05
őstag
Sziasztok.
Egy kedves ismerősöm szeretne egy dualsimes okostelefont ~100 forintért. Mindenképpen fullHD felbontásban gondolkodik, szerintem nem árt, ha 2 giga ramja van, ezen kívül nem ismerek "extra megkötést".
Tudnátok Pesten kapható megfelelő telefonokat ajánlani?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged