- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
failed #99560 üzenetére
Én az 5,5"-ost egy note3 "beledugós, fellül tépőzáras" tokban hordom és mindíg zsebben!Kabát, nadrág, kapucnis. A farzsebet nem prferálom, mert elég szétszórt vagyok és egyszer már beültem a kocsiba úgy, hogy a farzsebemben volt a teló! Az érzést amikor belémhasított a tudat , hogy alattam a teló, senkinek sem kívánom!!
-
svgyula
addikt
válasz
failed #99560 üzenetére
Szia!
Én nem vagyok nagydarab és nem magas inkább mélynövésűDe az 5"-os simán elfér a farmeben, szövetgatyában tokkal együtt. Persze a latex gatyában biztosan szorulna
, de az én kínai gatyámban simán elfér még a kezem is a teló mellett. Az előző pár milliméterrel még nagyobb volt de az is simán elfért a zsebben. Persze nem tudom mi lesz ha cserélni kell mert ahogy a "trend"
mutatja már csak ping pong ütőket lehet meg szívlapátokat árulnak telefon gyanánt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- PlayStation 1 / 2
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged