Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
customrobi
tag
Van valakinek tapasztalata erről a cégtől? http://www.efox-shop.com
-
customrobi
tag
Sziasztok,
Bevallom, hogy az egész topikot nem volt erőm végigolvasni, De remélem kapok tanácsot. 5"-ig keresek telefont. Min 2gb ram, hd kijelző, átlagosnál jobb kamera, és átlagosnál jobb akkuidő jó lenne. Ár nem számít, ha nem túl drága!
Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),
Szívesen vennék további ötleteket. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pedig a 4k-s akku tetszik.
Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),