- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
Atomcsirke #99413 üzenetére
Ulefone Be Pro 2600 mAh-s, tegnap 5 óra 10 perc képernyőidővel (vegyes használat: böngészés, fb, instagram, telefonálás, voip telefonálás, játék és ebook olvasás) ment töltőre a nap végén 19%-os állapotban.
-
válasz
Eddig 25 perc telt el és 7%-ot csökkent az akku 91-ről 84%-ra. Ez kb 6 órás wifin keresztüli youtube videózást jelent. Azért majd megnézem egy óra után is...
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Semmi baja az akkunak. Tökéletes az üzemidő.
-
válasz
Én nem tapasztaltam akku gyengeséget. Messze jobban bírja, mint pl a ZTE Blade S6...
Most 91%-nál benyomtam neki egy "és megont dühbe jövünk' youtube videót, hadd csiporogjon a háttérben, aztán egy óra múlva leállítom, meglátom, mennyit merül (kijelző nagyon erős fényű, felhúztam úgy 45%-ra, de akkor az már bőven elég). -
válasz
Dupla
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest