Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
b0bcat #99425 üzenetére
Nincsen BT headsetem, nem is akarok venni, a VOIPozáshoz nem igazán jó, meg egyébként is jobb szeretem a kábeles minőséget
Egyelőre annyira jutottam velük, hogy küldenek egy sajátmárkás headsetet, de adapterre még nincs megoldás.4.4.4 van rajta, rendes magyar, 1-2 menüpont angol pl. gesture sensing
"csirkelábas" kínai appok nem voltak rajta egyáltalán, egy db webshopos app-ot tett rá a gearbest, ahogy olvastam azt szokták rátenni a náluk vett telókra, de egyből töröltem is.A működésére nincs panaszom, gyors, gördülékeny.
A fotók minőségével nem vagyok kibékülve, ill. a jack csati ami elkeserít, egyébként tetszene.
Egyébként mától elérhető az Ulefone Be Pro coolicool EU raktárból is (197 dodó az indulóár), valamint az Elephone P6000 (182) is!
(#99432) zolipapa66: ha jól értem a fordítót, itt is késes faragást írják megoldásnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Router gondok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Star Trek
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest