- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #97076 üzenetére
Ha jól rémlik, vannak teszt képek tesztben és a telefon topik összefoglalójában is.Gondolom a kolega eltudja dönteni mi a pálya, némi kereséssel meg találja a te előző posztodat is ezzel kapcsolatban. Egyébként ajánlottam mellette még kb. 8 telefont és mindnek szubjektívek a kamerás képességei. Ez már millioszor le lett írva , hogy telefontól nem kell csodákat várni. Én csak olyan telefont ajánlok ami elsősorban az én tapasztalatim alapján összességében nézve jó készülék( hw, sw, közösség) részemről a 3x ennek meg felel. Mint mondtam a kamera nekem utolsó szempont. Akinek fontos az majd fogja magát és keres teszt képeket, videókat, véleményeket stb.... én nem teszem meg senki helyett sem. Becsülendő, egy nem elfogult véleményt hallani is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Titan Quest II
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest