- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
kismércse #94787 üzenetére
Én most rendeltem karácsony körül egy olyan kütyüt amit rádugok az USB-re és méri a másik végére dugott USB-ről töltődő akárminek az áramfelvételét, a kimenő feszültséget, sőt ha töltődik rajta keresztül egy akku, akkor a beletett energiát is mAh-ban! Egy ilyen cuccal sok mindent ki lehet szűrni. A hibát okozhatja az is, ha a töltőd elkói kiszáradtak és terhelve már nem 5 V--ot ad, hanem kevesebbet. Az akkut kivéve is meg lehetne próbálni feltölteni. Akár egy másik telefonban, de lehet kapni olyan töltőt is, aminek a feszültséget leadó érintkezőit akármilyen LION akku mechanikai formájához lehet igazítani és feltölteni. A MM-ban vettem régebben egy ilyet.
A középső kivezetés egyszerű esetben csak egy hőmérő csatlakozása, de lehet akár egy beépített tároló, amibe letárolják, hányszor volt feltöltve, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest