Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
Azolcsóság
üzenetére
a tablet intel procis.
a telefon mtk6582 -
tolvaj!
őstag
válasz
Azolcsóság
üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy sűrű eset, de életszerű

-
Zeki
nagyúr
válasz
Azolcsóság
üzenetére
Black Friday után jön a Cyber monday. Az pont a következő hétfő.
DE!CSAK ÉS KIZÁRÓLAG DHL FUTÁRRAL SZABAD MÁR CSAK RENDELNI AKKOR KÍNÁBÓL!
És még akkor is necces, hogy van-e a termék raktáron.
-
New Bluestar
tag
válasz
Azolcsóság
üzenetére
Igazság szerint a THL T6 pro-t nézegettem, hogy hol olcsóbb, és náluk 104 $ volt, a minin meg 116 $.
Igaz náluk van postaköltség, bár van egy 3 $-os kupon is.Szóval nem tudom, hogy pár dollárért érdemes-e kipróbálni egy újat, egy bejáratott helyett. Bár valakinek el kell kezdeni

Tényleg, a minideal-en mennyibe kerül a DHL szállítás ?
-
arfer
senior tag
válasz
Azolcsóság
üzenetére
Ezt a linket mutattam nekik, erre mondták, hogy fake
. Nekem fontos lenne tudnom, hogy mivel szállítják, mert otthoni címre nem rendelnék DHL-lel, munkaidőben nem tudnám átvenni, ők meg akkor hozzák ki
... -
Tompkins
tag
válasz
Azolcsóság
üzenetére
@maggi1886076, KTU, RVR400, Azolcsóság, köszönöm a válaszokat!
Az én zsebemben elfér a 4,5-5", én egy Hongmi 1S-t használok teljes megelégedéssel.
Azonban a feleségem is kezd elcsábulni, hogy a régi kis Nokiáját (C2-00 - két SIM-es) lecserélje egy érintőkijelzős telefonra. És ő nem szeretne nagyobbat, neki már ez is hatalmas méretbeli ugrás lenne.
-
csendes
addikt
válasz
Azolcsóság
üzenetére
Rendelnék is rögtön a Pandawill spanyol raktárból. De!
Sehol nem írják, hogy erre nem kell vámotÁFA-t fizetni, és az árak alapján úgy tűnik, hogy kell.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Azolcsóság
üzenetére
"Ezért nem is keresik őket, és ezért tendál át a piac a nagyobb kijelzőre."
Nem, a piac azért áll át a nagyobb kijelzőre mert b@sznak a vásárlói igényekre, ehelyett egymás majmolása megy...
Rohadtsok ember venne normális vasat 4,5 coll alatti kijelzővel és kizárólag azért nem vesznek ilyet mert szinte nem létezik.
Csak ebben a topicban minimum hetente 1* felmerül a kérdés hogy van-e ilyen teló.Phabletnek meg az 5" feletti eszközöket hívják bárhogy csűröd csavarod...

(#89625) WOT-H-A-C
Ügyelgetünk, ügyelgetünk? Jóreggelt

-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Azolcsóság
üzenetére
Phablet kategória 5,5" tól felfele....
-
Laza...
addikt
válasz
Azolcsóság
üzenetére
Elég pongyolán fogalmazol, mert nem azért keresik a nagyobb telókat mert "trend", hanem azért, mert normális hardware nincs kisebb kijelzővel szerelt telóban.
A 4,5" telefon sem phablet.
Az ASZF-ben is javítsátok a vám tételt, mert az általatok beszerzett (és nem forgalmazott) készülékekre nincs ilyen tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nekem fontos lenne tudnom, hogy mivel szállítják, mert otthoni címre nem rendelnék DHL-lel, munkaidőben nem tudnám átvenni, ők meg akkor hozzák ki
Sehol nem írják, hogy erre nem kell