- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Szeretnék rendelni Kínából telefont, azonban nem tudom, melyiket vegyem. Nekem ez a 150-200 dolláros árfekvés lenne a megfelelő, és ezen az áron három kiválónak tűnő telefont is találtam.
1. K-Touch Nibiru Mars One H1 - Ez a mobil van más eladótól is, akinek több értékelése van már, csak annál nem lehet a 8 magos változatot feketében venni. A telefon tudása, és kinézete/dizájnja is megfelelő számomra, illetve már magyar tesztet is olvastam itt róla.
2. Star Kingelon G9000 - Ez olyan, mint az előző, csak olcsóbb
3. Gift Neken N6 - Ennek meg picivel gyengébb a processzora, nem tudom, mennyit számít.
Az első teló 200 dollár (8 magos változatban), a másik kettő 160. Melyiket érdemes venni? Melyik a legmegbízhatóbb szerintetek? Milyen tapasztalataitok vannak, ha vannak? Köszönöm előre is a válaszokat.
U.I. Mint látjátok bizonyára a telefonok alapján, ezek volnának a kritériumok: Octa-Core, Full HD kijelző, 2GB RAM
Egyelőre a 2. tűnik a legjobb választásnak, de örülnék, ha valaki segítene dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest