- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Dominó85 #80712 üzenetére
De miért nem problémázik több másik USB-s merevlemezzel, egér, billentyűzet is azokon van, pendrive is működik, minden tökéletes, csak a telefon nem.
Windowsos, azaz szoftveres problémát sejtek, de hogy mi lehet az...passz.(#80716) Dominó85 :
Egy régebbi Waytec GPS eszközzel is így jártam (ahhoz régen nem is kellett drivert keresnem, simán működött, de új notebookon használnám, ahhoz meg saját Windowst kaptam, azt nem cserélném le), annak a topikjában más is panaszolt hasonlót, de amiket ott javasoltak, azokkal nem jutottam előrébb. Az az érzésem,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest